Elliott
משתמש רשום
- דירוג
- 2
שלום רב,
אני גר במרכז.
סיימתי את חובותי באוניברסיטה (הפתוחה) וכרגע אני עם ממוצע 83.
לא סגרתי את התואר עדיין כי אני יכול לשפר עוד 2 קורסים (מתלבט האם לעשות את זה).
אני רוצה לעשות תואר שני במדעי המחשב וממה שיצא לי לבדוק אני לא יכול עם הממוצע הזה להתקבל לאוניברסיטאות במרכז חוץ מ: האוניברסיטה הפתוחה / רייכמן.
לצערי האוניברסיטה הפתוחה ידועה כגרועה מאוד בתואר שני ולצערי רייכמן זו אוניברסיטה פרטית והסכום שאצטרך לשלם הוא עצום.
אם אשפר עוד 2 קורסים (חקרתי מה אני יכול באמת לשפר) אגיע ל85 וזה עדיין לא מספיק, אולי בר אילן יקחו אותי למרות שרשום 86.
בן גוריון רשום 83.
יש לי שתי שאלות שאשמח שתעזרו לי בהם:
1. האם לשפר ולנסות להגיע ל85? מדובר על למידה מחדש של 2 קורסים והכנה למבחן בתקווה להוציא 90+ בשניהם כדי להגיע ל85, יש סיכון שהממוצע אפילו ירד יותר.
2. האם אפשר לעשות תואר שני בבן גוריון ולא לגור בבאר שבע?
ובכללי, מה הייתם עושים בסיטואציה כמו שלי?
אני ממש רוצה לעשות תואר שני באוניברסיטה ולצערי היו ימים פחות מוצלחים במהלך התואר.
אני גר במרכז.
סיימתי את חובותי באוניברסיטה (הפתוחה) וכרגע אני עם ממוצע 83.
לא סגרתי את התואר עדיין כי אני יכול לשפר עוד 2 קורסים (מתלבט האם לעשות את זה).
אני רוצה לעשות תואר שני במדעי המחשב וממה שיצא לי לבדוק אני לא יכול עם הממוצע הזה להתקבל לאוניברסיטאות במרכז חוץ מ: האוניברסיטה הפתוחה / רייכמן.
לצערי האוניברסיטה הפתוחה ידועה כגרועה מאוד בתואר שני ולצערי רייכמן זו אוניברסיטה פרטית והסכום שאצטרך לשלם הוא עצום.
אם אשפר עוד 2 קורסים (חקרתי מה אני יכול באמת לשפר) אגיע ל85 וזה עדיין לא מספיק, אולי בר אילן יקחו אותי למרות שרשום 86.
בן גוריון רשום 83.
יש לי שתי שאלות שאשמח שתעזרו לי בהם:
1. האם לשפר ולנסות להגיע ל85? מדובר על למידה מחדש של 2 קורסים והכנה למבחן בתקווה להוציא 90+ בשניהם כדי להגיע ל85, יש סיכון שהממוצע אפילו ירד יותר.
2. האם אפשר לעשות תואר שני בבן גוריון ולא לגור בבאר שבע?
ובכללי, מה הייתם עושים בסיטואציה כמו שלי?
אני ממש רוצה לעשות תואר שני באוניברסיטה ולצערי היו ימים פחות מוצלחים במהלך התואר.