ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,203 16/12/25 #41 נכתב ע"י בת העמק: על סמך מה כתבת את זה? אני לא מכירה אף אחד שמקבל בראשון לחודש. לחץ כדי להרחיב... אני מקבל ב1 לחודש בכל המקומות שבהם עבדתי בעשרים השנים האחרונות.
נכתב ע"י בת העמק: על סמך מה כתבת את זה? אני לא מכירה אף אחד שמקבל בראשון לחודש. לחץ כדי להרחיב... אני מקבל ב1 לחודש בכל המקומות שבהם עבדתי בעשרים השנים האחרונות.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,203 16/12/25 #42 נכתב ע"י אריקו: אבל לוקח יום עסקים עד שהכסף נכנס לחשבון... לא לכל אחד מתאים! לחץ כדי להרחיב... אז מה הבעיה עם זה?
נכתב ע"י אריקו: אבל לוקח יום עסקים עד שהכסף נכנס לחשבון... לא לכל אחד מתאים! לחץ כדי להרחיב... אז מה הבעיה עם זה?
צ צדיק משתמש בכיר הצטרף ב 23/10/23 הודעות 1,594 דירוג 1,211 17/12/25 #43 נכתב ע"י גרביל מרוץ: זה אפקטיבית יותר מחמישה ימים כי ב- 15 מתפרסם מדד ואז מרוויחים הצמדה של חודש. לחץ כדי להרחיב... אם כי בחודש זה ספציפי, התמזל מזלה שמשכה לפני, כי היה מדד שלילי. מדובר על אגורות, אבל זה נושא השרשור
נכתב ע"י גרביל מרוץ: זה אפקטיבית יותר מחמישה ימים כי ב- 15 מתפרסם מדד ואז מרוויחים הצמדה של חודש. לחץ כדי להרחיב... אם כי בחודש זה ספציפי, התמזל מזלה שמשכה לפני, כי היה מדד שלילי. מדובר על אגורות, אבל זה נושא השרשור
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,629 דירוג 20,444 17/12/25 #44 נכתב ע"י צדיק: אם כי בחודש זה ספציפי, התמזל מזלה שמשכה לפני, כי היה מדד שלילי. מדובר על אגורות, אבל זה נושא השרשור לחץ כדי להרחיב... המיסוי היה יוצא זהה להיעדר שינוי במדד. תזכור שאתם משלם מס על המינימום בין הרווח הריאלי לנומינלי, גם אם במקרה הריאלי היה גבוה מהנומינלי.
נכתב ע"י צדיק: אם כי בחודש זה ספציפי, התמזל מזלה שמשכה לפני, כי היה מדד שלילי. מדובר על אגורות, אבל זה נושא השרשור לחץ כדי להרחיב... המיסוי היה יוצא זהה להיעדר שינוי במדד. תזכור שאתם משלם מס על המינימום בין הרווח הריאלי לנומינלי, גם אם במקרה הריאלי היה גבוה מהנומינלי.
צ צדיק משתמש בכיר הצטרף ב 23/10/23 הודעות 1,594 דירוג 1,211 18/12/25 #45 נכתב ע"י FIYaacov: המיסוי היה יוצא זהה להיעדר שינוי במדד. תזכור שאתם משלם מס על המינימום בין הרווח הריאלי לנומינלי, גם אם במקרה הריאלי היה גבוה מהנומינלי. לחץ כדי להרחיב... תודה על המידע. בורות שלי.
נכתב ע"י FIYaacov: המיסוי היה יוצא זהה להיעדר שינוי במדד. תזכור שאתם משלם מס על המינימום בין הרווח הריאלי לנומינלי, גם אם במקרה הריאלי היה גבוה מהנומינלי. לחץ כדי להרחיב... תודה על המידע. בורות שלי.