assaf_billionaire
משתמש סולידי
- דירוג
- 7
היי,
זקוק לחכמת ההמונים.
אני ואשתי בתהליך גירושין. יש לנו דירה בשווי 3.3 מ' עם משכנתא שנותרה של 750K.
לפני כמה שנים קנינו דירה גדולה יותר ב-3.2 מ'. אני לא יודע כמה היא שווה היום, אבל הקבלן מוכר אותה כיום ב-4.1 מ' (הבניין עדיין בבנייה).
עד עכשיו שמנו על הדירה החדשה כמעט מיליון שקל, ונשאר לשלם עוד 2.2 מ'.
הצעתי שהיא תעבור עם הילדים לדירה החדשה ונקזז את זה במזונות, אבל היא מעדיפה להישאר בדירה הנוכחית וגם לבצע הפרדה מוחלטת.
אני שוקל לעשות סוג של "פליפ" מאולץ.
אני בודק בחוזה אם קיימת אפשרות להסבת ערבות. הבנתי שזה תהליך מורכב מאוד, אפילו אם אני מוצא קונה. מישהו יודע מה בדיוק זה דורש?
אפשרות אחרת שעלתה היא הלוואת בלון, אבל מבחינתי זו אופציה פחות משתלמת. ברור לי שהריבית תהיה גבוהה, ואז אני נכנס למרוץ למציאת קונה...
איזה עוד אפשרויות קיימות?
קשה לי להאמין שאחד מאיתנו יוכל לרכוש את החלק של השני בלי לקחת משכנתא עצומה.
זקוק לחכמת ההמונים.
אני ואשתי בתהליך גירושין. יש לנו דירה בשווי 3.3 מ' עם משכנתא שנותרה של 750K.
לפני כמה שנים קנינו דירה גדולה יותר ב-3.2 מ'. אני לא יודע כמה היא שווה היום, אבל הקבלן מוכר אותה כיום ב-4.1 מ' (הבניין עדיין בבנייה).
עד עכשיו שמנו על הדירה החדשה כמעט מיליון שקל, ונשאר לשלם עוד 2.2 מ'.
הצעתי שהיא תעבור עם הילדים לדירה החדשה ונקזז את זה במזונות, אבל היא מעדיפה להישאר בדירה הנוכחית וגם לבצע הפרדה מוחלטת.
אני שוקל לעשות סוג של "פליפ" מאולץ.
אני בודק בחוזה אם קיימת אפשרות להסבת ערבות. הבנתי שזה תהליך מורכב מאוד, אפילו אם אני מוצא קונה. מישהו יודע מה בדיוק זה דורש?
אפשרות אחרת שעלתה היא הלוואת בלון, אבל מבחינתי זו אופציה פחות משתלמת. ברור לי שהריבית תהיה גבוהה, ואז אני נכנס למרוץ למציאת קונה...
איזה עוד אפשרויות קיימות?
קשה לי להאמין שאחד מאיתנו יוכל לרכוש את החלק של השני בלי לקחת משכנתא עצומה.