• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מיסוי LLC אמרקאי בישראל

• פותח הנושא פותח הנושא יעקבג
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

יעקבג

משתמש רשום
דירוג
0
אני תוהה לגבי עניין המיסוי של LLC אמרקאי שמחזיק בית שמכניס שכירות.

אם הבעלים של ה LLC ישראלים ויושבים בארץ - האם אין בעיה שה LLC לא תוכר כחברה שקופה בארץ? האם צריך לשלם ביטוח לאומי על ההכנסה של השכירות?

האם אין בעיה שה LLC לא תוכר כחברה שקופה בארץ?
לא אמור להיות בעיה. אתה צריך להגיש בקשה להשקיף את החברה יחד עם הדוח השנתי הראשון שאתה מגיש אחרי הקמת החברה.
האם צריך לשלם ביטוח לאומי על ההכנסה של השכירות?
יש חוזר של ביטוח לאומי שמציין במפורש שלא.

בכל מקרה - ממליץ בחום להגיש עם רו״ח.

לא אמור להיות בעיה. אתה צריך להגיש בקשה להשקיף את החברה יחד עם הדוח השנתי הראשון שאתה מגיש אחרי הקמת החברה.

תוכל לפרט?

האם תוכלו להפנות אותי לפוסטים/מקורות מידע אחרים על העניין של llc בארה"ב למטרות רכישת נכס? לא מבין בזה, התחלתי להתעניין בזה לאחרונה. איפה אפשר ללמוד על זה?

האם תוכלו להפנות אותי לפוסטים/מקורות מידע אחרים על העניין של llc בארה"ב למטרות רכישת נכס?
גוגל. פקודת מס הכנסה. חוזרים וכד. התייעצות עם רו״ח. אם אתה חושב לפתוח חברה במדינה זרה, זאת תהיה טעות מרה לעשות את זה בלי ליווי של איש מקצוע שמבין בחוקי המס בארץ ובארה״ב (או שניים נפרדים).

אם הבעלים של ה LLC ישראלים ויושבים בארץ - האם אין בעיה שה LLC לא תוכר כחברה שקופה בארץ? האם צריך לשלם ביטוח לאומי על ההכנסה של השכירות?

במידה ואתה רוכש נכס אחד זה לא כלכלי, העלות השנתית בסביבות $800,
בנוסף הפטור השנתי ממס לזרים בוטל בסוף 2017, לכן אתה צפוי לכפל מס, לשלם 10% מס בארה"ב, ולאחר מכן תשלום מס בישראל.

גוגל. פקודת מס הכנסה. חוזרים וכד. התייעצות עם רו״ח. אם אתה חושב לפתוח חברה במדינה זרה, זאת תהיה טעות מרה לעשות את זה בלי ליווי של איש מקצוע שמבין בחוקי המס בארץ ובארה״ב (או שניים נפרדים).

לשלוח בן אדם לגוגל זה לא תמיד רעיון טוב. יש אינסוף מידע שם ומאוד קל ללכת לאיבוד. לכן שאלתי אם יש בלוגים או פוסטים ממוקדים לנושא שטוב להתחיל מהם. אם לא מכירים, לא נורא.

לגבי איש מקצוע - מן הסתם אקח אחד כשזה יהיה רלוונטי. אני עוד בשלב הגישוש ואיסוף המידע. קראתי באתר פה יותר משנה לפני שפתחתי תיק השקעות בניהול עצמי, העצה ללכת ישר לבעל מקצוע קצת שקולה ל"לך ליועץ השקעות" לבן אדם שמתחיל להתעניין בשוק ההון. אני חושב שברוב המקרים עדיף לדעת ולחקור בעצמך מאשר להסתמך על זה שתשלם לבעל מקצוע (שבשל הבורות שלי בנושא אין לי דרך להעריך אם הוא טוב או לא).

לשלוח בן אדם לגוגל זה לא תמיד רעיון טוב. יש אינסוף מידע שם ומאוד קל ללכת לאיבוד. לכן שאלתי אם יש בלוגים או פוסטים ממוקדים לנושא שטוב להתחיל מהם. אם לא מכירים, לא נורא.

לגבי איש מקצוע - מן הסתם אקח אחד כשזה יהיה רלוונטי. אני עוד בשלב הגישוש ואיסוף המידע. קראתי באתר פה יותר משנה לפני שפתחתי תיק השקעות בניהול עצמי, העצה ללכת ישר לבעל מקצוע קצת שקולה ל"לך ליועץ השקעות" לבן אדם שמתחיל להתעניין בשוק ההון. אני חושב שברוב המקרים עדיף לדעת ולחקור בעצמך מאשר להסתמך על זה שתשלם לבעל מקצוע (שבשל הבורות שלי בנושא אין לי דרך להעריך אם הוא טוב או לא).
אני לא עורך דין/רואה חשבון ולא מייעץ.

זה קצת שונה פה, כי בתכליס הקמת יישות כלשהו והמיסוי שלו הוא עצה טכני ולא ייעוץ לגבי במה להשקיע.

בכל מקרה ועל קצה המזלג: LLC הוא יישות יחסית חדש (30-40 שנה סה"כ בארה"ב), ומבחינת מיסוי בארה"ב אתה יכול לבחור אם הוא יהיה שקוף (כלומר הרווחים והפסדים ידווחו ע"י הנישום עמצו), כשותפות - שזה קצת שונה משקיפות, או כחברה סגורה רגילה שמשלם מס כחברה והבעלים משלמים אח"כ דיוודנד.

בארץ, אין בפקודה (למיטב זכרוני) התייחסות לLLC, אז מס הכנסה כבר לפני הרבה שנים פרסמו חוזר ואמרו בעקרון שאתה יכול להחליט, בהגשת דו"ח הראשון, אם לשקף אותו (בערך כמו חברה משפחתית) או לא... עכשיו חשוב להבין שלא משנה מה אתה החלטת בארה"ב, בארץ מה שקובע זה מה שבחרת בטופס, ויש על זה לא מעט פסיקות כבר - אם תחפש את האתר של ארצי את חיבה (אין לי כל קשר איתם, לא כלקוח ולא כמשהו אחר) יש להם ימבה עדכונים על כל הנושא הזה ומשם כבר אפשר לדעת מה לחפש ולקרוא.

עניין הבט"ל סודר לא מזמן.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אני לא עורך דין/רואה חשבון ולא מייעץ.

זה קצת שונה פה, כי בתכליס הקמת יישות כלשהו והמיסוי שלו הוא עצה טכני ולא ייעוץ לגבי במה להשקיע.

בכל מקרה ועל קצה המזלג: LLC הוא יישות יחסית חדש (30-40 שנה סה"כ בארה"ב), ומבחינת מיסוי בארה"ב אתה יכול לבחור אם הוא יהיה שקוף (כלומר הרווחים והפסדים ידווחו ע"י הנישום עמצו), כשותפות - שזה קצת שונה משקיפות, או כחברה סגורה רגילה שמשלם מס כחברה והבעלים משלמים אח"כ דיוודנד.

בארץ, אין בפקודה (למיטב זכרוני) התייחסות לLLC, אז מס הכנסה כבר לפני הרבה שנים פרסמו חוזר ואמרו בעקרון שאתה יכול להחליט, בהגשת דו"ח הראשון, אם לשקף אותו (בערך כמו חברה משפחתית) או לא... עכשיו חשוב להבין שלא משנה מה אתה החלטת בארה"ב, בארץ מה שקובע זה מה שבחרת בטופס, ויש על זה לא מעט פסיקות כבר - אם תחפש את האתר של ארצי את חיבה (אין לי כל קשר איתם, לא כלקוח ולא כמשהו אחר) יש להם ימבה עדכונים על כל הנושא הזה ומשם כבר אפשר לדעת מה לחפש ולקרוא.

עניין הבט"ל סודר לא מזמן.

תודה רבה

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
L מיסוי LLC מיסים 20
ט מיסוי כספי קופת גמל שהתקבלה בירושה מיסים 13
S איך מתנהלים עם RSU? (או מיסוי לעומת פיזור) שוק ההון 42
ב מיסוי Return of Capital - דיבדנד, או מכירת מניה? שוק ההון 0
B ייעוץ בנושאי מיסוי ארה"ב/ישראל מורכבים צרכנות פיננסית 2
T מומחה מס ישראלי ואמריקאי לטובת ייעוץ מיסוי ברילוקיישן מיסים 1
צ חסרון לברוקרים מחול מבחינת מיסוי? מיסים 2
ש מיסוי במכירת ני"ע בתקופה שמדד המחירים לצרכן ירד מיסים 11
S מיסוי במקור לדיבידנדים בניירות ערך דולריים מיסים 3
ש מיסוי כספי פיצויים לאחר הפרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א דיווח בטופס 1301 על רווחים חייבים במס מקרן השתלמות + מיסוי משיכה מקופת גמל לפי תיקון 190 פיצויים מיסים 0
י מיסוי בהעברת מניות מיסים 6
ד מיסוי IRA אמריקאי מיסים 3
B מיסוי אמריקאיים על דירת מחיר למשתכן מיסים 12
M מיסוי בIB לפי שער מט"ח והעברת ני"ע לברוקר מקומי עבור מיסוי לפי אינפלציה? מיסים 9
מ מיסוי בקופגל"ה מיסים 7
ה מיסוי קרן השתלמות מעל התקרה בחודש חלקי מיסים 3
מ שאלות מטופשות שיש לי בעניין מיסוי ואין לי את מי לשאול אוף טופיק 7
M עוסק פטור בארץ עם אזרחות אמריקאית - מיסוי ארה"ב מיסים 0
R מיסוי על מניות בהשתלמות ira שוק ההון 6
ח חזרה מרצף קצבה - מיסוי מיסים 4
H מיסוי על קרנות מחקות ישראליות שוק ההון 1
ptom מיסוי קריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
S מיסוי תגמול תביעה ייצוגית שכירים מיסים 0
F מיסוי בקניית שליש דירה שניה נדל"ן 2
Barbarossa מיסוי פיקדון מתחדש בחו״ל מיסים 1
Y מיסוי המקרה של "משחק" באופציות מיסים 19
לאץ' מיסוי קרן השתלמות? צרכנות פיננסית 2
F מיסוי על השקעה בקרן נדלן באירופה מיסים 8
F מיסוי במכירת דירה יחידה נדל"ן 1
H מיסוי במכירה של נדל"ן במדינות עם מטבע שעובר פיחות (הונגריה וכו') מיסים 8
ת המלצות על רואי חשבון/חברות בתחום מיסוי אמריקאי. מיסים 15
G מיסוי רווחים והפסדים מIB עבור אזרח אמריקאי. מי מקבל מה? מיסים 30
י מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא מיסוי? שוק ההון 0
Y שאלה לגבי מיסוי קרן נדל"ן בחו"ל - מסלול הלוואה מיסים 1
D השלכות מיסוי לתושב באנגליה על פרעון קרן השתלמות בישראל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה קרנות איריות - מיסוי שוק ההון 3
E חידת מיסוי - חוק הרווחים הכלואים מיסים 0
E מיסוי של RSU לאזרח אמריקאי וישראלי מיסים 3
א קופת גמל לחיסכון - שאלת מיסוי שוק ההון 7
מ מיסוי על פיצויי פיטורין עודפים (מעבר ל 161) מיסים 7
א העברת דירה במתנה בין אחים- מיסוי נדל"ן 4
דף מלא מסלול מיסוי שכר דירה מועדף לטובת מס שבח נדל"ן 3
A מיסוי ריבית על השקעה דולרית ושערי מטח מיסים 2
H העברת ניירות ערך לIBKR - שאלת מיסוי שוק ההון 19
F מיסוי על הפנסיה מיסים 2
מ מיסוי מקמים - ריבית מול רווחי הון מיסים 7
E מיסוי הכנסות מריבית בדולר – קוד 01 בטופס 1042S: מיסוי 15 או 25 אחוז? מיסים 6