A Anatar משתמש רשום הצטרף ב 31/8/21 הודעות 10 דירוג 2 30/9/21 #1 שלום לכולם, האם המיסוי על השקעה במכשיר שמוגדר כ- PFIC חל על כל סכום באשר הוא (או שקיים חסם תחתון לסכום כך שהחל ממנו המיסוי לא יחול)? תודות לעונים.
שלום לכולם, האם המיסוי על השקעה במכשיר שמוגדר כ- PFIC חל על כל סכום באשר הוא (או שקיים חסם תחתון לסכום כך שהחל ממנו המיסוי לא יחול)? תודות לעונים.
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 19,705 דירוג 27,975 30/9/21 #2 כן. @FIYaacov אני טועה? העלה דירוג 1 להוריד דירוג
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 16,754 דירוג 15,650 4/11/21 #3 נכתב ע"י אורי ג.: כן. @FIYaacov אני טועה? לחץ כדי להרחיב... לא טועה. כל מכירה חייבת בדיווח, גם אם לא עוברים את סף ההכנסות לאותה שנה. העלה דירוג 0 להוריד דירוג
נכתב ע"י אורי ג.: כן. @FIYaacov אני טועה? לחץ כדי להרחיב... לא טועה. כל מכירה חייבת בדיווח, גם אם לא עוברים את סף ההכנסות לאותה שנה.
ד דוד פ משתמש רגיל הצטרף ב 21/11/19 הודעות 237 דירוג 182 6/11/22 #4 נכתב ע"י FIYaacov: לא טועה. כל מכירה חייבת בדיווח, גם אם לא עוברים את סף ההכנסות לאותה שנה. לחץ כדי להרחיב... האם יש בעיה לעשות שורט על קרן שהיא PFIC? תודה רבה! העלה דירוג 0 להוריד דירוג
נכתב ע"י FIYaacov: לא טועה. כל מכירה חייבת בדיווח, גם אם לא עוברים את סף ההכנסות לאותה שנה. לחץ כדי להרחיב... האם יש בעיה לעשות שורט על קרן שהיא PFIC? תודה רבה!
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 16,754 דירוג 15,650 6/11/22 #5 נכתב ע"י דוד פ: האם יש בעיה לעשות שורט על קרן שהיא PFIC? לחץ כדי להרחיב... זה יחשב שהחזקת PFIC, כן. (זמן האחזקה לא רלוונטי לשאלה אם החזקת). כנראה שלא תהיה לזה משמעות מיסויית רבה, אבל כן משמעות בירוקרטית. העלה דירוג 0 להוריד דירוג
נכתב ע"י דוד פ: האם יש בעיה לעשות שורט על קרן שהיא PFIC? לחץ כדי להרחיב... זה יחשב שהחזקת PFIC, כן. (זמן האחזקה לא רלוונטי לשאלה אם החזקת). כנראה שלא תהיה לזה משמעות מיסויית רבה, אבל כן משמעות בירוקרטית.
ד דוד פ משתמש רגיל הצטרף ב 21/11/19 הודעות 237 דירוג 182 6/11/22 #6 נכתב ע"י FIYaacov: זה יחשב שהחזקת PFIC, כן. (זמן האחזקה לא רלוונטי לשאלה אם החזקת). כנראה שלא תהיה לזה משמעות מיסויית רבה, אבל כן משמעות בירוקרטית. לחץ כדי להרחיב... וואו זה פשוט הזוי כי תכלס אני לא מחזיק את הנכס. תודה! העלה דירוג 0 להוריד דירוג
נכתב ע"י FIYaacov: זה יחשב שהחזקת PFIC, כן. (זמן האחזקה לא רלוונטי לשאלה אם החזקת). כנראה שלא תהיה לזה משמעות מיסויית רבה, אבל כן משמעות בירוקרטית. לחץ כדי להרחיב... וואו זה פשוט הזוי כי תכלס אני לא מחזיק את הנכס. תודה!
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 19,705 דירוג 27,975 6/11/22 #7 נכתב ע"י FIYaacov: זה יחשב שהחזקת PFIC, כן. (זמן האחזקה לא רלוונטי לשאלה אם החזקת). לחץ כדי להרחיב... אגב לאזרח (אולי תושב?) אמריקאי IB בכלל לא נותנים לפתוח פוזיציה כלשהי בFPIC. העלה דירוג 0 להוריד דירוג
נכתב ע"י FIYaacov: זה יחשב שהחזקת PFIC, כן. (זמן האחזקה לא רלוונטי לשאלה אם החזקת). לחץ כדי להרחיב... אגב לאזרח (אולי תושב?) אמריקאי IB בכלל לא נותנים לפתוח פוזיציה כלשהי בFPIC.