J jango משתמש רשום הצטרף ב 5/5/21 הודעות 14 דירוג 0 16/3/23 #1 נניח ואני מחזיק אופציה על מניה שפקעה בתוך הכסף האם הבנק / בית ההשקעות צריך לשאול אותי אם אני מעוניין לממש אותה או לא ?
נניח ואני מחזיק אופציה על מניה שפקעה בתוך הכסף האם הבנק / בית ההשקעות צריך לשאול אותי אם אני מעוניין לממש אותה או לא ?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,948 דירוג 35,366 16/3/23 #2 נכתב ע"י jango: האם הבנק / בית ההשקעות צריך לשאול אותי אם אני מעוניין לממש אותה או לא ? לחץ כדי להרחיב... לא, הפקיעה אוטומטית והסליקה היא כספית בלבד.
נכתב ע"י jango: האם הבנק / בית ההשקעות צריך לשאול אותי אם אני מעוניין לממש אותה או לא ? לחץ כדי להרחיב... לא, הפקיעה אוטומטית והסליקה היא כספית בלבד.
J jango משתמש רשום הצטרף ב 5/5/21 הודעות 14 דירוג 0 16/3/23 #3 נכתב ע"י אורי ג.: לא, הפקיעה אוטומטית והסליקה היא כספית בלבד. לחץ כדי להרחיב... בפועל יצא שמכרתי מניות בשורט (זו הייתה אופציית put) למרות שאם היו שואלים אותי לא הייתי רוצה לממש את האופציה
נכתב ע"י אורי ג.: לא, הפקיעה אוטומטית והסליקה היא כספית בלבד. לחץ כדי להרחיב... בפועל יצא שמכרתי מניות בשורט (זו הייתה אופציית put) למרות שאם היו שואלים אותי לא הייתי רוצה לממש את האופציה
א אופסשםמשתמש משתמש רגיל הצטרף ב 15/4/15 הודעות 535 דירוג 368 17/3/23 #4 נכתב ע"י אורי ג.: לא, הפקיעה אוטומטית והסליקה היא כספית בלבד. לחץ כדי להרחיב... אתה בטוח ? בCOVERED CALL , אם הCALL שמכרתי נכנס לתוך הכסף אני זוכר שהוא מוכר את ה100 מניות
נכתב ע"י אורי ג.: לא, הפקיעה אוטומטית והסליקה היא כספית בלבד. לחץ כדי להרחיב... אתה בטוח ? בCOVERED CALL , אם הCALL שמכרתי נכנס לתוך הכסף אני זוכר שהוא מוכר את ה100 מניות
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,948 דירוג 35,366 17/3/23 #5 נכתב ע"י אופסשםמשתמש: בCOVERED CALL , אם הCALL שמכרתי נכנס לתוך הכסף אני זוכר שהוא מוכר את ה100 מניות לחץ כדי להרחיב... להבנתי זה לא המקרה, היה פה פשוט אחזקה של אופציה בלבד.
נכתב ע"י אופסשםמשתמש: בCOVERED CALL , אם הCALL שמכרתי נכנס לתוך הכסף אני זוכר שהוא מוכר את ה100 מניות לחץ כדי להרחיב... להבנתי זה לא המקרה, היה פה פשוט אחזקה של אופציה בלבד.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.