Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
לא, הכל חוץ משכנתא.
מטרה לקנות עוד נכסים מיני' הון עצמי, מקסי' מינוף אבל תוך כדי סיכון סביר, כלומר בהנחה שיש לי תשואה של 5% על הנכס אקח מינוף מותאם וזה אין לי מושג איך ומאיפה משיגים
לא, הכל חוץ משכנתא.
מטרה לקנות עוד נכסים מיני' הון עצמי, מקסי' מינוף אבל תוך כדי סיכון סביר, כלומר בהנחה שיש לי תשואה של 5% על הנכס אקח מינוף מותאם וזה אין לי מושג איך ומאיפה משיגים
יש הגבלות כשלא ממשכנים כלום.
אני הצלחתי לקבל מבנק הפועלים 400K ל7 שנים בריבית 2% (צמוד פריים), זה תלוי בפרופיל הלקוח שלך והצעד הראשון יהיה ללכת לבנק ולדבר איתו.
יש מדינות שאתה יכול לקבל משכנתה מעבר לים (נגיד קנדה) ויש מדינות שאתה יכול לקבל משכנתה אחרי העסקה (החזר הון עצמי).
יש אפשרות לקחת הלוואות על חשבון קרנות השתלמות/גמל..
בטוח שיש פה שרשורים על הלוואות, חפש בגוגל "הסולידית הלוואה" למשל.
נסה לרשום את כל הפרטים על עצמך פה ואולי תקבל דעות שיותר רלוונטיות אלייך מחברי הפורום.
כלל האצבע הוא לקחת הלוואה מריבית נמוכה יותר מאשר הריבית אשר תוכל לקבל על הכסף שתשקיע, כמובן עם מרווח מספיק גדול אשר יצדיק את הסיכון ואת העבודה הכרוכה בדבר.
ההלוואות הכי טובות בישראל הן כנגד נכסים פיננסים (קרנות השתלמות, קופת גמל למיניהן, פוליסות חיסכון) או משכנתא.
מוזמן לפרט מה הנכסים הפיננסים העומדים לרשותך, פרטים כלליים על המצב הפיננסי שלך, ואני בטוח שיהיו פה אנשים שיוכלו להציע רעיונות.
סורי על הדיליי... ימים משוגעים
לא משכנתא, כי ההכנסות שלי מעבודה נמוכות ורוב ההכנסות שלי הם מנכסים, בארץ ובחו"ל, טרם הצלחתי לקבל משכנתא על סמך נכסים בארץ, בגלל גובה הכנסותיי הנמוכות, לכן מחפש אלטרנטיבות, אני מבין באופן כללי שכדאי לקחת הלוואה שעולה X לשנה כאשר אני מחזיר מהנכסים שלי X+ לשנה, אבל הייתי שמח לראות איזה שהוא אקסל להבין יותר איך זה נראה לאורך שנים. הבנק שלי נותן הלוואה (בגלל קשרים ) פריים +0.4 לחמש שנים, זה נשמע לי אחלה תנאים, אבל אורך ההלוואה מגביל אותי - כדי שרכישת נכס עדיין תכניס כסף לכיס.
אשמח לתובנות
כמו שכתבתי בפוסט אחר,
יועץ משכנתאות טוב יודע באיזה סניף של בנק מסויים מתחשבים בכך.
אם אתה בוחר את האיש מקצוע הנכון,
והכסף נכנס מעל 3 שנים לחשבון בנק , יש סיכוי שיתחשבו בכך.