• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מחפש מלווה לעסקת נדלן שכוללת שיפוץ.

• פותח הנושא פותח הנושא mindfulness
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

mindfulness

משתמש סולידי
דירוג
23
יש ברשותי עסקה דרך חבר קרוב שמתעסק בתחום הנדלן מספר שנים והיום שותף איתי בעסק.

חשוב לי לציין שלחבר אין שם אינטרס כספי לזה שאסגור אותה.

מדובר על דירה בצפון הארץ באזור בית שאן שיש בה דירה אחת גדולה שהייתה בעבר 2 ואפשר לשפץ ולהחזיר אותה ל2 דירות ולפי אקסל לייצר רווח
של 200 אלף ש"ח לאחר מכירת 2 הדירות נגיד 3 שנים במחירי השוק של היום כמובן ללא ספקולציות.

אני מחפש מלווה משקיע כמובן שיראה את האקסל ואכן מכיר את האזור ומאשר את הנתונים+
שיהיה מוכן להביא קבלן שהוא ממליץ +וכמובן לאיכוף את איכות הבניה שלו ושילווה במכירה של התהליך עד ליצירת הרווח.

אשמח לדעת אם יש מישהו מומלץ

מדובר על דירה בצפון הארץ באזור בית שאן שיש בה דירה אחת גדולה שהייתה בעבר 2 ואפשר לשפץ ולהחזיר אותה ל2 דירות ולפי אקסל לייצר רווח
של 200 אלף ש"ח לאחר מכירת 2 הדירות נגיד 3 שנים במחירי השוק של היום כמובן ללא ספקולציות.
נשמע מוזר, בד"כ העליה במחיר למ"ר כשמקטינים דירה היא לא דרמטית, היא בעיקר משקפת את זה שיש שני מטבחים ואולי עוד מקלחת. בד"כ כשמחלקים דירה זה כדי להרוויח מהשכרה ולא מהמכירה. ובשביל שיפוץ שמשביח שווי לא צריך לחלק את הדירה. תבדוק היטב לפני שאתה שם על זה כסף.

נשמע מוזר, בד"כ העליה במחיר למ"ר כשמקטינים דירה היא לא דרמטית, היא בעיקר משקפת את זה שיש שני מטבחים ואולי עוד מקלחת. בד"כ כשמחלקים דירה זה כדי להרוויח מהשכרה ולא מהמכירה. ובשביל שיפוץ שמשביח שווי לא צריך לחלק את הדירה. תבדוק היטב לפני שאתה שם על זה כסף.
לא מסכים, מחיר למטר כמעט תמיד יותר גבוה בדירות קטנות לעומת גדולות באותו אזור בפער משמעותי.

אני מחפש מלווה משקיע כמובן שיראה את האקסל ואכן מכיר את האזור ומאשר את הנתונים+
מוזמן לשים כאן את האקסל ללא פרטי הדירה, נראה שלקחת בחשבון את כל עלויות העסקה.

שים לב שגם מדובר ב2 דירות ברכישה, אז אם אין לך דירה היום תוכל לקנות אחת בפטור ממס רכישה ועל השנייה תצטרך לשלם מס רכישה, כי אם תצהיר על חליפית באותו יום שאתה קונה עוד אחת זה עלול לא לעבור חלק ברשות המיסים.

תראה, אני מבינה את ההגיון ברמה העקרונית בלפצל כדיי להחזיר למצב הראשוני, ובכך לייצר ערך-
אבל אם כוונתך למכור את הדירות בנפרד, קיימת סבירות גבוהה שתצטרך לשלם מס שבח על אחת מהן.
בנוסף שניה לפניי שאתה בוחר בהרפתקה הזו (שככל הנראה גם מרוחקת מאיזור המגורים שלך), תבדוק אם בסכום המצרפי כולל השיפוץ והמס, אולי מתאפשר לך להתמרכז אפילו באופן יחסי. בית שאן זו פריפריה של הפריפריה, ושוק היד שניה כרגע בשפל. אתה עלול למצוא את עצמך נתקע במכירה עם שתי הדירות האלו ולקינוח עם שתי דירות שאולי גם לא קל להשכיר.קח אוויר, ותבדוק אם המשפט שמחדד את ההבדל בין חכם לפיקח, קולע במקרה הזה.

מכיר את הנתונים של העיר טוב
אם תפרט פרטי העיסקה כולל שכונה!!! אוכל לחשוב על הכדאיות

דיבר על דירה מחולקת שבמקור... זה דומה לעיר ולא לקיבוצים מסביב..
במעבר ללינה בבית בקיבוצים לפני 30 שנה, דירות קטנות צמודות הפכו לדירה אחת ע"י פתיחת הקיר המשותף. בשיוכי הדירות במהלך העשור האחרון, הדירות הקטנות המאוחדות הוגדרו כדירה אחת. בהרבה מאד דירות של מבוגרים השאירו את שני חדרי השירוקלחת ולא שינו תשתיות חשמל ומים, ולכן טכנית קל לבצע הפרדה. אני לא בטוחה שזה קל או אפשרי מבחינת תנאי הקיבוץ הספציפי, ובנוסף - יש קיבוצים שדורשים שקונה הדירה יגור בה לפחות בחמש שנים הראשונות. מדובר על דירות בתוך הקו הכחול שכוללות קבלה לחברות מלאה בקיבוץ (להבדיל מההרחבות) ודרישות יותר מחמירות לפעמים.

דירות קטנות צמודות הפכו לדירה אחת ע"י פתיחת הקיר המשותף. בשיוכי הדירות במהלך העשור האחרון, הדירות הקטנות המאוחדות הוגדרו כדירה אחת
על ידי מי הוגדרו?
אני לא בטוחה שזה קל או אפשרי מבחינת תנאי הקיבוץ הספציפי, ובנוסף - יש קיבוצים שדורשים שקונה הדירה יגור בה לפחות בחמש שנים הראשונות. מדובר על דירות בתוך הקו הכחול שכוללות קבלה לחברות מלאה בקיבוץ (להבדיל מההרחבות) ודרישות יותר מחמירות לפעמים.
מוכר..

מאשר בתור קיבוצניק שעשו כזה דבר :)

קודם כל תודה על כל התגובות והרצון לסייע מעריך מאוד,היו לי כמה ימים עמוסים.

חששתי קצת לספר על העסקה אך אני מעריך פה את האנשים וכן אשתף שהנכס בבית שאן ואת הפרטים בתמונה.
(ביקשו ממנו לא לשתף את האקסל אך אין בעיה עם תמונות לאחר בדיקה).

אשתף את התמונות עם המידע,חשוב לציין:

1. זה דוח מלפני שנתיים אך בדקנו וסך הכל נראה שהכל תקף , הדירה זה כמה יורשים שפירסמו לפני שנתיים למכירה והתחרטו מהר ועכשיו הם חזרו שוב למכור
נראה שהם לא הכי יציבים והם עלולים שוב לחזור בהם לכן יש כן אלמנט של ניצול הזדמניות מצד שני אני לא פועל מלחץ לא מאמין למהר ולעשות טעות.
2. בעל הנכס קיבל כבר הצעה לשכירות של 4000 אלף כמו שהיא ללא פיצול.
3. דירה של 134 מטר בנוי הופכת ל2 דירות של 80 ו54 מטר נראה שמאוד ריאלי לאחר ריביות של 50% משכנתא להישאר עם 1.29 מיליון ש"ח ורווח כמו בדוח של 220 אלף ש"ח.
4. יתרון שלי ולאשתי יש הסכם ממון בנינו לכן נוכל על פי חוק אולי לא לשלם מס שבח,לא בונה על זה אבל חושב שזה יתרון.
6. מציין שנראה שנוכל לסגור את העסקה אף קצת ביותר נמוך הערכה 940 אלף ש"ח ולא 970 אלף ש"ח מה שיכול לשפר קצת את האקסל.

לפי הדוח הוא 80 אלף מבדיקה לפני שנתיים,כאן יש לי ספק קטן אבל אני לא באמת בקיא מספיק אולי זה סביר.

*הדגש הכי חשוב שאני מודע לזה שאני גם עסוק מידי להתעסק וזה גם זה מאוד רחוק לי בית שאן
אבל העיקר הוא שאני לא איש מקצוע שיכול ללוות קבלן ולראות שהוא עושה הכל באופן תקין+הוצאת היתרים+ ופיצול כדין וכל מה שהדבר מצריך
אני לא אכנס לעסקה הזאת ללא ליווי כמו שצריך גם אם זה יפגע ברווח,כמובן שרווח הכוונה לאחר המכירה,אני המשקיע שישים את הכסף.

*המתווך שרוצה לסגור את העסקה כמובן הציע לי שהוא ילווה אותה והוא עושה את זה בחינם (הרי מקבל פה באזור ה15-30 אלף ש"ח עמלה על סגירת העסקה).
אך אני פחות מאמין לתת למישהו עם אינטרס ללוות אותי ,אני בודק על אופציה לקחת מלווה משקיעים שיהיה מוכן לקבל כסף מהרווח, שיקבל יותר כמובן אבל לאחר ואם יווצר רווח הוא יקבל את הרווח ויש אחד שאני בוחן איתו את האפשרות הזו.

אם מדובר על קיבוץ, זה לא כל-כך פשוט כמו שאתה חושב.

לא מדובר על קיבוץ אלה בית שאן.
לא מסכים אני כן חושב שיש הבדל בין דירות גדולות וקטנות למחיר למטר.

מוזמן לשים כאן את האקסל ללא פרטי הדירה, נראה שלקחת בחשבון את כל עלויות העסקה.

שים לב שגם מדובר ב2 דירות ברכישה, אז אם אין לך דירה היום תוכל לקנות אחת בפטור ממס רכישה ועל השנייה תצטרך לשלם מס רכישה, כי אם תצהיר על חליפית באותו יום שאתה קונה עוד אחת זה עלול לא לעבור חלק ברשות המיסים.
צירפתי את התמונות של הדוח וכן לוקחים בחשבון שאולי דירה אחת נשלם מס שבח.תראה, אני מבינה את ההגיון ברמה העקרונית בלפצל כדיי להחזיר למצב הראשוני, ובכך לייצר ערך-
אבל אם כוונתך למכור את הדירות בנפרד, קיימת סבירות גבוהה שתצטרך לשלם מס שבח על אחת מהן.
בנוסף שניה לפניי שאתה בוחר בהרפתקה הזו (שככל הנראה גם מרוחקת מאיזור המגורים שלך), תבדוק אם בסכום המצרפי כולל השיפוץ והמס, אולי מתאפשר לך להתמרכז אפילו באופן יחסי. בית שאן זו פריפריה של הפריפריה, ושוק היד שניה כרגע בשפל. אתה עלול למצוא את עצמך נתקע במכירה עם שתי הדירות האלו ולקינוח עם שתי דירות שאולי גם לא קל להשכיר.קח אוויר, ותבדוק אם המשפט שמחדד את ההבדל בין חכם לפיקח, קולע במקרה הזה.
קודם כל קראתי את הבלוג שלך ומעריך את דעתך מאוד.
כמו שרשמתי בדוח מגולם מס שבח אבל בגלל שלי ולאשתי יש הסכם ממון אולי נצליח להימנע,לא בונה על זה רואה את זה כבונוס.
אני מסכים איתך מאוד שמה שאולי הכי מפחיד זה התקופה הזו שבמרכז יש מעט עסקאות אז בפריפריה על אחת וכמה, אבל כן יחסית זה מחיר נגיש שאמור כן
לתת ערך למשקיעים מתחילים\מינימום של מחיר בניה מסויים לבית.
*כמו שאמרתי לאחר בדיקה והוכחה קטנה בעלי הנכס (להבנתי כמה ירושים אם אני לא טועה לא התעמקתי) קיבלו הצעה להשכיר את הדירה הגדולה 134 מטר כמו שהיא לפי 4000 ש"ח לחודש, זה לא יפתיע
אם כמו לפני שנתיים הם ירדו מההצעה ,שוב לא פועל מלחץ אבל שם את המידע כאן.

מכיר את הנתונים של העיר טוב
אם תפרט פרטי העיסקה כולל שכונה!!! אוכל לחשוב על הכדאיות
היי פירטתי

מעדכן שהגבתי אתמול הודעה עם תמונות ופרטים על העסקה,זה ממתין לאישור מנהל
תודה על ההתייחסות והזמן של כולם מעריך מאוד.

2. בעל הנכס קיבל כבר הצעה לשכירות של 4000 אלף כמו שהיא ללא פיצול.
זה ממש לא המחיר!
וגם א"כ אז לא שווה לפצל בשביל עוד 200 ש"ח לחודש שאתה חושב שכך תקבל
אא"כ אתה חושב לפצל בשביל המכירה ועל כך בתגובה הבאה...
4. יתרון שלי ולאשתי יש הסכם ממון בנינו לכן נוכל על פי חוק אולי לא לשלם מס שבח,לא בונה על זה אבל חושב שזה יתרון.
באם תפצל בצורה חוקית עלות הפרצלציה 15000-50000
וכן יש עלות של היטל השבחה
בהצלחה!

בהצלחה!
ממש לא בהכרח, תלוי מה המצב הרישומי כרגע, יכול להיות שכבר רשום כשתי דירות ופשוט חיברו אותן בלי להתעסק בבירוקרטיה.

*המתווך שרוצה לסגור את העסקה כמובן הציע לי שהוא ילווה אותה והוא עושה את זה בחינם (הרי מקבל פה באזור ה15-30 אלף ש"ח עמלה על סגירת העסקה).
אך אני פחות מאמין לתת למישהו עם אינטרס ללוות אותי ,אני בודק על אופציה לקחת מלווה משקיעים שיהיה מוכן לקבל כסף מהרווח, שיקבל יותר כמובן אבל לאחר ואם יווצר רווח הוא יקבל את הרווח ויש אחד שאני בוחן איתו את האפשרות הזו.
המתווך פשוט יקח עמלה מהקבלן, שום דבר לא חינם כמו שנראה שהבנת.

אשתף את התמונות עם המידע,חשוב לציין:
1. זה דוח מלפני שנתיים אך בדקנו וסך הכל נראה שהכל תקף , הדירה זה כמה יורשים שפירסמו לפני שנתיים למכירה והתחרטו מהר ועכשיו הם חזרו שוב למכור
נראה שהם לא הכי יציבים והם עלולים שוב לחזור בהם לכן יש כן אלמנט של ניצול הזדמניות מצד שני אני לא פועל מלחץ לא מאמין למהר ולעשות טעות.
מי כתב את הדו״ח? אי אפשר להיכנס לקישור אתה צריך לשנות את ההגדרות פרטיות של המסמך.

לפי הדוח הוא 80 אלף מבדיקה לפני שנתיים,כאן יש לי ספק קטן אבל אני לא באמת בקיא מספיק אולי זה סביר.
בשביל רווח של 80 אלף לא שווה לקחת עסקה ככ מורכבת, יש עסקאות פליפ פשוטות שאפשר לעשות בהן סכום דומה.

יש לי מישהו שיכול ללוות אותך בעסקה, ולנהל את השיפוץ, אין לו ניסיון באזור הספיציפי, תכתוב לי בפרטי אם אתה רוצה מספר טלפון.

אוקי עכשיו ראיתי ששיתפת איתי את המסמך.

יועץ משכנתאות רשמת 7800 כולל כל האגרות, זה אפשרי אם אתה לוקח יועץ זול מאוד וגם רק לדירה אחת, פה אתה קונה 2 אז זה שתי משכנתאות.

לגבי השבחה רשמת 80 לשיפוץ ועוד 18 לתיקון מסמכי בית משותף, לא נתת פרטים אבל שני המספרים נשמעים נמוכים מאוד ביחס לכמה שדברים עולים בארץ היום.

כמה הערות
1. היטל השבחה צריך לבדוק את התבע במקום אם היא מאפשרת כמות יח"ד כזו. סביר להניח שכן, שהרי היו בעבר שתי דירות. כך שסביר להניח ולא יהי היטל השבחה.
2. הדירה הקטנה בגודל 54 מר, סביר להניח שלא תהיה סחירה יותר מידי. בפריפרייה דירות קטנות, זה להיכנס למיטה חולה.
3. העסקה כאן לא כזו קורצת, לא ראיתי את האקסל, ולא יודע מה רמת הרזולוציות שם, אבל שיפוץ כמעט בטוח יותר מ80. כמו כן, יש אבזור מינימלי שגם כנראה יוסיף עוד, כמו לדוגמה עוד דלת פלדלת, תיווך מכירה כפול, כדומה.
4. אחרי שנוריד גם האחוזים של מלווה עיסקה, אם מה תישאר ביד?
5. הייתי הולך על כיוון דומה אבל פשוט יותר. קח דירה חירבה בפריפריה, תעשה לה שיפוץ קוסמטי, והרווח שלל בטוח, הרבה יותר מהעיסקה הזו.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
*מעדכן שאין לי את המלווה שחשבתי שיהיה לי ולכן מחפש אחד אחר שיקח סכום גבןה יותר כמובן אבל מהרווח,בעצם מלווה שמאמין בפרויקט.

תזהר מזה מאוד
כן לא הסכמתי,לא נותן לחתול לשמןר על השמנת

זה ממש לא המחיר!
וגם א"כ אז לא שווה לפצל בשביל עוד 200 ש"ח לחודש שאתה חושב שכך תקבל
אא"כ אתה חושב לפצל בשביל המכירה ועל כך בתגובה הבאה...

בהצלחה!

הפיצול הוא רק בשביל הרווח במכירה.
הפיצול חוקי ותודה על התגןבה.

ממש לא בהכרח, תלוי מה המצב הרישומי כרגע, יכול להיות שכבר רשום כשתי דירות ופשוט חיברו אותן בלי להתעסק בבירוקרטיה.

המתווך פשוט יקח עמלה מהקבלן, שום דבר לא חינם כמו שנראה שהבנת.

נכון, הציע בחינם אבל לא מוכן אם יהיה בעיות יהיה הכל עלי ואני לא איש מקצוע.

מי כתב את הדו״ח? אי אפשר להיכנס לקישור אתה צריך לשנות את ההגדרות פרטיות של המסמך.

התמונות לא מספיקות? ביקשו שלא אתן גישה לכן שלחתי רק תמונות.

בשביל רווח של 80 אלף לא שווה לקחת עסקה ככ מורכבת, יש עסקאות פליפ פשוטות שאפשר לעשות בהן סכום דומה.

הרווח הוא 220 אלף . השיפוץ עולה 80 אלף

יש לי מישהו שיכול ללוות אותך בעסקה, ולנהל את השיפוץ, אין לו ניסיון באזור הספיציפי, תכתוב לי בפרטי אם אתה רוצה מספר טלפון.

היי תןדה אשמח שתשלח נראלי שאין לי יכולת לשלוח טלפון פרטי,מחפש מישהו שמאמין בעסקה ויקבל אחוזים מהרווח כמובן אחוזים?גבוהים יותר.

אוקי עכשיו ראיתי ששיתפת איתי את המסמך.

יועץ משכנתאות רשמת 7800 כולל כל האגרות, זה אפשרי אם אתה לוקח יועץ זול מאוד וגם רק לדירה אחת, פה אתה קונה 2 אז זה שתי משכנתאות.

אתה קונה אחת והופך אותה ל2 לאחר הקניה להבנתי

לגבי השבחה רשמת 80 לשיפוץ ועוד 18 לתיקון מסמכי בית משותף, לא נתת פרטים אבל שני המספרים נשמעים נמוכים מאוד ביחס לכמה שדברים עולים בארץ היום.

נוטה להסכים בעיקר על השיפוץ זה נבדק לפני שנתיים עם קבלן ספציפי שעבד איתו המלווה פרןיקט כנראה באופן קבוע

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
liranviper מחפש מלווה משקיעים בארץ נדל"ן 2
א גמל להשקעה - מחפש מסלול קצת אחר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ש מחפש קרן כספית על הליש"ט שוק ההון 9
ד מחפש את הספר המשקיע הנבון בעברית פוסטים מאיכות נמוכה 13
דר אהבהמוזרה מחפש להשקיע בביטקוין לצורך ספקולטיבי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 8
M מחפש המלצה לכרטיס אשראי בלי 2FA צרכנות פיננסית 21
the_newbie מחפש המלצה לרו״ח או Enrolled agent מיסים 2
Michel מחפש המלצה למדפסת לייזר אוף טופיק 17
algo.il מחפש סיבה כלשהי לא לנייד קהש וגמל לIRA - כנראה ההצדקה שהנחתי לא נכונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
Rio ניהול השקעות ללא רשיון - מחפש מישהו שהתנסה בנושא שוק ההון 31
א מחפש שרות סינגל רק להתראות/התרעות רציניות לסכנה על מדד 35 שוק ההון 15
C מחפש מחשבון משכנתא עם סיום מסלול צרכנות פיננסית 9
C מחפש טאבלט לילדים לחופשה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
koko85 מחפש ספריים קלאסים באנגלית בנושא כלכלה ושוק ההון לקרוא מאז שנות ה70 שאתם ממליצים עליהם צרכנות פיננסית 1
P מחפש יועץ עסקי מקצועי לסיוע בגיוס הון יזמות והגדלת הכנסות 15
flower מחפש מכנס עבודה מאוורר לקיץ – המלצות? אוף טופיק 2
B מחפש הכוונה / עצה - בוגר תואר אוף טופיק 1
Y מחפש המלצה לפאלפון חדש מ- +S10 אוף טופיק 18
ה מחפש טיפה יותר מקרן כספית שוק ההון 25
ח "מחפש אתר כלכלי שלא מתרגש לא מימין ולא משמאל – יש חיה כזו?" אוף טופיק 7
ש מחפש מסלול להשקעה שבה לא משקיעים בשום חברה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
E מחפש גמל להשקעה במסלול מחקה מדד בדמי ניהול נמוכים (יחסית) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
B מחפש 4 אפיקי השקעה של ריבית דריבית להשקעה כוללת של 2000 ₪ בחודש ל-15 שנים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
O מחפש המלצה למימוש פרקטיקה של שיטת השכבות שוק ההון 6
ג מחפש ייעוץ: כיצד להשקיע חסכונות ב-S&P 500 שוק ההון 20
צ מחפש כיוון לקריירה התפתחות אישית 0
N זוג נשוי בגיל 28 מחפש את ההתכנות הכלכלית שלו יומני מסע אישיים 6
C מחפש ביטוח בריאות קבוצתי להורים צרכנות פיננסית 3
L מרכיב סולידי בקה״ל וקפ״ג - מחפש אכוונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
חובב_פנסיה2022 מחפש לפתוח קרן השתלמות עם דמי ניהול של 0.3/0.35 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 70
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
M מחפש השקעה בטוחה שקולה לSGOV או Money Market רק בשקלים שוק ההון 10
ה מחפש מועדון הטבות צרכנות פיננסית 25
I מחפש לשכור דירה נדל"ן 1
M מחפש כיוון להשקעה במדדי ליבה תחת IB בקרנות סל איריות צוברות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
E מחפש דרך נוחה להיפטר מ-NEGATIVE CASH BALANCE באינטראקטיב לחשבון MARGIN פוסטים מאיכות נמוכה 3
T השקעת כספי קטין בחשבון אפוטרופוס - מחפש עצות ממי שמבין/ה או בעלי נסיון בנושא שוק ההון 13
U קנייה גדולה של מניות, בזמן הזה, מחפש חיזוקים מנטליים שוק ההון 15
מ מחפש קבוצת רכישה לקרן השתלמות זולה (עדיף IRA) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
ח מחפש אקסל למעקב אחרי תיק השקעות אוף טופיק 1
רוטב פיצה מחפש 20/80 באיזור המרכז להשקעה מעולה. מכירים? נדל"ן 1
ד היי, מחפש מינוף זול שוק ההון 34
S מחפש הזדמנות נדלן עד 1 מש"ח. נדל"ן 0
S מחפש בנרות רעיונות לעבודה כסטודנט התפתחות אישית 4
G מחפש קרן שנסחרת בארץ ודומה לVB שוק ההון 20
Shnizelia מחפש אלטרנטיבה איכותית ל-ChatGPT פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 10
סנופקין מחפש עצה: כסף ממניות לסגירת מסלול פריים? נדל"ן 16
חובב_פנסיה2022 אני מחפש מחשבון שיכול לחשב ריבית פריים על תקופה אמיתית היסטורית אוף טופיק 3
ג זוג צעיר מחפש איפה לקנות דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 9
א מחפש קרן מחקה מדד NASDAQ טובה. מה חוו"ד החברים? שוק ההון 42

נושאים דומים

Back
למעלה