• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

מחפש המלצה על חברה שמציעה חבילות נופש לחו"ל

• פותח הנושא פותח הנושא solidix2
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

solidix2

משתמש רגיל
דירוג
309
עבר כבר לא מעט זמן מאז שהזמנתי חופשה הכל כלול לכל המשפחה דרך חברת נסיעות.

יש כל כך הרבה חברות שמציעות דיל של טיסה מלון והסעות.

יש לכם חברה מומלצת שיודעת לתת שירות ומחירים טובים?
יש לי כרטיס הייטקזון וחבר מועדון הוט.

בנוסף, אשמח לקבל המלצה על מלון הכל כלול מומלץ לחופשה עם ילדים בשארם.

גם אני לא הייתי במטוס 3 שנים אבל למיטב זכרוני חבילת הכל כלול זו האופציה הכי גרועה שניתן לרכוש... חברת הנסיעות חוכרת מטוס וסוגרת דיל עם מלונות והתוצאה היא שהם הלקוח ולא אתה... והיחס בדרך כלל בהתאם... אם יש בעיה בחדר במלון ואתה אפילו לא מי שמשלם למלון ישירות, מה האינטרס שלהם לעזור לך?
יכול להיות שלפני הקורונה היו חברות טובות אבל להסיק מהמצב של שנת 2019 לזמן הנוכחי זה לא סביר לדעתי...
עדיף לחפש טיסה ומלון באופן עצמאי וגם הסעות לשדה וממנו ניתן למצוא היום בקלות (בדרך כלל המלון שתבחר ישמח לסייע). הבונוס - אתה לא נמצא 24/7 בחברת ישראלים. גם זה שווה כסף בעיניי, עד שכבר יוצאים לחופש.

והתוצאה היא שהם הלקוח ולא אתה... והיחס בדרך כלל בהתאם... אם יש בעיה בחדר במלון ואתה אפילו לא מי שמשלם למלון ישירות, מה האינטרס שלהם לעזור לך?
דווקא אפשר היה לצפות שיהיה הפוך - כאדם פרטי, מרבית הסיכויים שלעולם לא תשוב לאותו מלון. לעומת זאת סוכנות הנסיעות מייצרת למלון עוד ועוד הזמנות. אם אותה סוכנות תקבל תלונות מהנוסעים ותפסיק לעבוד עם אותו מלון, הנזק יהיה גדול בהרבה מאשר אם משפחת כהן לא תשוב למלון בעתיד, ואפילו תשכנע את כל מכריה לא להזמין באותו מלון.

גם אני לא הייתי במטוס 3 שנים אבל למיטב זכרוני חבילת הכל כלול זו האופציה הכי גרועה שניתן לרכוש
הפוך גוטה, עדיף לסגור חבילה מהארץ לחופשת הכל כלול באיזה מלון ביוון/טורקיה/מצרים.
המחירים יותר זולים והרבה פחות כאב ראש.
אני מסכים איתך לגבי טיול יותר ארוך עם רכב שעדיף להזמין הכל לבד.

כל אחד שיעשה מה בא לו...
להזמין מלון באינטרנט ולמצוא דרך הגעה זה פשוט מאוד.
מי שדחוף לו שיסיעו אותו באוטובוס מהשדה למלון וכולם ידברו סביבו עברית כדאי לו לקחת חבילה.

דווקא אפשר היה לצפות שיהיה הפוך - כאדם פרטי, מרבית הסיכויים שלעולם לא תשוב לאותו מלון. לעומת זאת סוכנות הנסיעות מייצרת למלון עוד ועוד הזמנות. אם אותה סוכנות תקבל תלונות מהנוסעים ותפסיק לעבוד עם אותו מלון, הנזק יהיה גדול בהרבה מאשר אם משפחת כהן לא תשוב למלון בעתיד, ואפילו תשכנע את כל מכריה לא להזמין באותו מלון.
היית חושב ככה אבל זה לא עובד ככה... ולמשל לא תוכל לרשום ביקורת גרועה על המלון ב booking.com כי לא הזמנת דרכם...

כל אחד שיעשה מה בא לו...
להזמין מלון באינטרנט ולמצוא דרך הגעה זה פשוט מאוד.
מי שדחוף לו שיסיעו אותו באוטובוס מהשדה למלון וכולם ידברו סביבו עברית כדאי לו לקחת חבילה.
אני בגישה שלך אבל לא שמדובר על חבילות נופש, ברב הפעמים המחיר של הדיל יהייה זול משמעותית מסך חלקיו.

היית חושב ככה אבל זה לא עובד ככה... ולמשל לא תוכל לרשום ביקורת גרועה על המלון ב booking.com כי לא הזמנת דרכם...
עברו כמה שנים טובות מאז שלקחתי דיל כזה ולא זכור לי שהיו בעיות עם המלון, אבל כמובן שזה מקרה אנקדוטלי.
מה שיותר מטריד בדילים כאלו זה שלרוב מבטיחים את מלון X ואז באותיות הקטנות רושמים שהדיל עשוי להשתנות למלון ברמה דומה, שזה כמובן עשוי להיות הבדל של שמיים וארץ.

אני בגישה שלך אבל לא שמדובר על חבילות נופש, ברב הפעמים המחיר של הדיל יהייה זול משמעותית מסך חלקיו.
אני חושב שזה נכון בפרט בגלל פערי הזמנים, כי החברות רוכשות מוקדם ומוכרות מאוחר (קצת כמו ספסרים).
אנימ ניח שאם מזמינים חצי שנה מראש, אין יתרון גדול לחבילה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
O מחפש המלצה למימוש פרקטיקה של שיטת השכבות שוק ההון 6
S מחפש המלצה למיקרוגל דיגיטלי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
A מחפש המלצה על כרטיס אשראי ללא דמי חבר צרכנות פיננסית 3
Oracle מחפש המלצה והבדלים בין אלבומי תמונות אוף טופיק 3
T מחפש המלצה לקורס Data Science התפתחות אישית 3
N מחפש המלצה לקורא ספרים אלקטרוני (Ebook Reader) אוף טופיק 22
S מחפש המלצה על עורך דין שמתמחה ברשלנות רפואית אוף טופיק 3
S מחפש המלצה על מסנן פחם לברז מים ראשי בכניסה לדירה אוף טופיק 7
הרץ במבוך מחפש המלצה על סיר טיגון בשמן עמוק אוף טופיק 1
ת מחפש מקלדת חדשה, למי שמקליט הרבה (משפטנים, מתכנתים) - המלצה? אוף טופיק 6
C מחפש המלצה למספר ספרים בנושאים שונים התפתחות אישית 9
S מחפש המלצה למנהל/ת חשבונות לעסק קטן מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
ע מחפש המלצה לרכב משפחתי סולידי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
A מחפש המלצה לרואה חשבון לעסק בענייני מחשבים צרכנות פיננסית 0
פ מחפש המלצה לשואב אבק שנותן תמורה טובה למחיר . תקציב 800-1200 צרכנות פיננסית 9
ש מחפש המלצה על ספר בנושא עתידנות התפתחות אישית 5
E מחפש גמל להשקעה במסלול מחקה מדד בדמי ניהול נמוכים (יחסית) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
B מחפש 4 אפיקי השקעה של ריבית דריבית להשקעה כוללת של 2000 ₪ בחודש ל-15 שנים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
ג מחפש ייעוץ: כיצד להשקיע חסכונות ב-S&P 500 שוק ההון 20
צ מחפש כיוון לקריירה התפתחות אישית 0
N זוג נשוי בגיל 28 מחפש את ההתכנות הכלכלית שלו יומני מסע אישיים 6
C מחפש ביטוח בריאות קבוצתי להורים צרכנות פיננסית 3
L מרכיב סולידי בקה״ל וקפ״ג - מחפש אכוונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
חובב_פנסיה2022 מחפש לפתוח קרן השתלמות עם דמי ניהול של 0.3/0.35 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 30
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
M מחפש השקעה בטוחה שקולה לSGOV או Money Market רק בשקלים שוק ההון 10
ה מחפש מועדון הטבות צרכנות פיננסית 25
I מחפש לשכור דירה נדל"ן 1
M מחפש כיוון להשקעה במדדי ליבה תחת IB בקרנות סל איריות צוברות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
E מחפש דרך נוחה להיפטר מ-NEGATIVE CASH BALANCE באינטראקטיב לחשבון MARGIN פוסטים מאיכות נמוכה 3
T השקעת כספי קטין בחשבון אפוטרופוס - מחפש עצות ממי שמבין/ה או בעלי נסיון בנושא שוק ההון 13
U קנייה גדולה של מניות, בזמן הזה, מחפש חיזוקים מנטליים שוק ההון 15
מ מחפש קבוצת רכישה לקרן השתלמות זולה (עדיף IRA) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
ח מחפש אקסל למעקב אחרי תיק השקעות אוף טופיק 1
רוטב פיצה מחפש 20/80 באיזור המרכז להשקעה מעולה. מכירים? נדל"ן 1
ד היי, מחפש מינוף זול שוק ההון 22
S מחפש הזדמנות נדלן עד 1 מש"ח. נדל"ן 0
S מחפש בנרות רעיונות לעבודה כסטודנט התפתחות אישית 4
G מחפש קרן שנסחרת בארץ ודומה לVB שוק ההון 20
Shnizelia מחפש אלטרנטיבה איכותית ל-ChatGPT פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 10
סנופקין מחפש עצה: כסף ממניות לסגירת מסלול פריים? נדל"ן 16
חובב_פנסיה2022 אני מחפש מחשבון שיכול לחשב ריבית פריים על תקופה אמיתית היסטורית אוף טופיק 3
ג זוג צעיר מחפש איפה לקנות דירה ראשונה להשקעה נדל"ן 9
א מחפש קרן מחקה מדד NASDAQ טובה. מה חוו"ד החברים? שוק ההון 42
E בן 15, מחפש איפה להשקיע את הכסף יומני מסע אישיים 18
P מחפש מחשבוני פנסיה להשוואת דמי ניהול ומסלולי תשואות, יש דבר כזה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
F מחפש מדריכים בנושא השקעות בארה"ב נדל"ן 2
Michel מחפש עזרה בענייני רישום בטאבו ובטבלת איחוד וחלוקה. נדל"ן 0
ל מחפש בעל מקצוע מתאים אוף טופיק 0
G מחפש אגרות חוב ממשלת ארה"ב שוק ההון 24

נושאים דומים

Back
למעלה