S solidix2 משתמש רגיל הצטרף ב 1/5/19 הודעות 1,058 דירוג 354 16/4/23 #1 אין צורך במיקרוגל משולב תנור. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים? ומאיפה אתם ממליצים לקנות אונליין? תודה
אין צורך במיקרוגל משולב תנור. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים? ומאיפה אתם ממליצים לקנות אונליין? תודה
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,111 דירוג 22,661 17/4/23 #2 נכתב ע"י solidix2: אין צורך במיקרוגל משולב תנור. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים? ומאיפה אתם ממליצים לקנות אונליין? תודה לחץ כדי להרחיב... אני קונה במחסני חשמל, לא היו לי בעיות איתם. אבל בוא, זה מוצר של 300 ש"ח. גם אם הוא יתקלקל יום אחרי לא הייתי לוקח את זה קשה.
נכתב ע"י solidix2: אין צורך במיקרוגל משולב תנור. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים? ומאיפה אתם ממליצים לקנות אונליין? תודה לחץ כדי להרחיב... אני קונה במחסני חשמל, לא היו לי בעיות איתם. אבל בוא, זה מוצר של 300 ש"ח. גם אם הוא יתקלקל יום אחרי לא הייתי לוקח את זה קשה.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,203 17/4/23 #3 תחפש בזאפ מוצר לפי הנפח הרצוי עם מספיק ציון גבוה ממספיק מדרגים, וקנה. היו לי מספר מכשירי מיקרוגל לאורך חיי, לא זכור לי שאף אחד מהם הפסיק לעבוד לפני שחגג 7-10 שנים.
תחפש בזאפ מוצר לפי הנפח הרצוי עם מספיק ציון גבוה ממספיק מדרגים, וקנה. היו לי מספר מכשירי מיקרוגל לאורך חיי, לא זכור לי שאף אחד מהם הפסיק לעבוד לפני שחגג 7-10 שנים.