• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מחפש המלצה למדפסת לייזר

• פותח הנושא פותח הנושא Michel
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Michel

משתמש בכיר
דירוג
1,091
אינסוף מוצרים בשוק. למישהו יש מדפסת שיכול להמליץ עליה לצרכים ביתיים? נראה לי שמשולבת כיום הפך להיות מיותר. מחפש משהו שיהיה בגודל סביר, אסתטי ואמין.

יש לי brother-1510, מרוצה ממנה.
נראה לי שזה דגם ישן, אבל אני מניח שלחברה יש מדפסות חדשות טובות באותה מידה.
למה לא משולבת? זה מאוד נוח.

למה דווקא לייזר? אתם צרכנים כבדים?
לא כבדים אבל אני שונא להחליף דיו ולחשוב כל פעם מתי הוא נגמר עוד פעם, והמחיר של הלייזר לפי מה שהבנתי כבר לא מה שהיה פעם.

למה לא משולבת? זה מאוד נוח.
אין לי התנגדות עקרונית אבל בתמונות שראיתי של מדפסות לייזר, המשולבת נראית יותר גדולה ומסורבלת. היום כבר אין שימוש בפקסים, וסריקה או צילום אפשר בקלות בטלפון ולשמור ב PDF (דרך notes באייפון לדוגמה). אולי כשאראה אותן בעין אשתכנע אחרת.

לא כבדים אבל אני שונא להחליף דיו ולחשוב כל פעם מתי הוא נגמר עוד פעם, והמחיר של הלייזר לפי מה שהבנתי כבר לא מה שהיה פעם.
אוקיי זה מה שחשבתי ולכן שאלתי, כי אני משתמש במדפסת הזרקת דיו של ברדר שיש לה מחסניות דיו יחסית גדולות. מה שעשיתי זה קניתי בעליאקספרס סט של מחסניות למילוי חוזר וסט של 4 בקבוקי דיו (אחד לכל צבע) של 100 סמ"ק כל אחד. השימוש שלי קצת כבד למשתמש ביתי אם כי לא ברמה של שימוש משרדי, ועדיין ב- 4 שנים בקושי השתמשתי בשליש מכמות הדיו שקניתי. במילים אחרות במשך 4 שנים לא הייתי צריך לקנות דיו למרות שהמדפסת עובדת. מבחינת נוחות זה יותר נוח בעיני ממדפסת לייזר שאני לא יכול למלא בעצמי וחייב לקנות טונר, זה גם נותן לי הדפסה צבעונית, וזה גם הרבה יותר זול.

סריקה או צילום אפשר בקלות בטלפון ולשמור ב PDF
לדעתי לא אותה איכות כמו סורק flatbed עם תוכנה יעודית טובה (אני משתמש ב- VueScan).

אני אוהב XEROX, גם BROTHER טוב.

אני עם brother hl-1210 כבר 7 שנים. ולפני 5 שנים קניתי אחת נוספת לקרובת משפחה. שתיהן עובדות בלי בעיות.

היתה לנו BROTHER לייזר צבעונית בערך 7 שנים. היתה בלשון עבר כי כרגע אצל אחותי ושנחזור לארץ תחזור לשימוש שלנו.
מדפסת מעולה value for money בין הטובים שהיו לי. אפס תקלות החלפות דיו לעיתים רחוקות, אמינה זריזה ואיכותית. ממליצה בחום.
החיסרון היחיד שהיא די גדולה ומגושמת. לי זה לא ממש הפריע אבל אתה רושם בפירוש שאתה לא רוצה משולבת כי היא גדולה אז אולי יפריע לך.

אני עם Brother HL-4150CDN
לייזר צבעונית בת בערך 15,
לפני כ 7 שנים משהו בהדפסה הצבעונית נדפק,
אבל עדיין מדפיסה בשחור מצויין
סה"כ החלפתי רק טונרים ,
מרוצה מאוד

מבחינת נוחות זה יותר נוח בעיני ממדפסת לייזר
הדיו לא מתייבש כל כמה חודשים?
דווקא בגלל שאני לא צריך כמעט להדפיס, מצאתי את עצמי קונה לייזר. הדגם הכי בסיסי שנראה שהיה לשוק להציע ב400 שקל, קומפקטי ועובד סביר. Xerox 3020.

אם אין צורך בצבעוני ממליץ על BROTHER HL-1110, עובדת כבר 5 שנים. טונר תואם עלה לי לפני שנה כ 40 שח כולל משלוח

אחרי שנים עם מדפסת דיו עברתי למדפסת לייזר משולבת Brother MFC-L2710DW ואני מרוצה ממנה מאוד כבר 6 שנים. אפס תקלות ואיכות הדפסה גבוהה. יודע שיש כאלה שמעדיפים לסרוק הכל עם הטלפון, אבל דווקא נוח מאוד לסרוק איתה מסמכים ישירות למחשב כשצריך מדי פעם.
אמנם היא יותר גדולה ממדפסת לייזר לא משולבת, אבל ממש לא מגושמת.

יש לי HP M110W מדפיסה רק בשחור לבן מדפסת קומפקטית אפשר להתחבר עם ויפי לפלאפון או למחשב משתמשה בה פה ושם להדפיס מסמך נוחה לעבודה מינימלית

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
the_newbie מחפש המלצה לרו״ח או Enrolled agent מיסים 2
Y מחפש המלצה לפאלפון חדש מ- +S10 אוף טופיק 18
O מחפש המלצה למימוש פרקטיקה של שיטת השכבות שוק ההון 6
S מחפש המלצה למיקרוגל דיגיטלי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
S מחפש המלצה על חברה שמציעה חבילות נופש לחו"ל צרכנות פיננסית 8
A מחפש המלצה על כרטיס אשראי ללא דמי חבר צרכנות פיננסית 3
Oracle מחפש המלצה והבדלים בין אלבומי תמונות אוף טופיק 3
T מחפש המלצה לקורס Data Science התפתחות אישית 3
N מחפש המלצה לקורא ספרים אלקטרוני (Ebook Reader) אוף טופיק 31
S מחפש המלצה על עורך דין שמתמחה ברשלנות רפואית אוף טופיק 3
S מחפש המלצה על מסנן פחם לברז מים ראשי בכניסה לדירה אוף טופיק 7
הרץ במבוך מחפש המלצה על סיר טיגון בשמן עמוק אוף טופיק 1
ת מחפש מקלדת חדשה, למי שמקליט הרבה (משפטנים, מתכנתים) - המלצה? אוף טופיק 6
C מחפש המלצה למספר ספרים בנושאים שונים התפתחות אישית 9
S מחפש המלצה למנהל/ת חשבונות לעסק קטן מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
ע מחפש המלצה לרכב משפחתי סולידי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
A מחפש המלצה לרואה חשבון לעסק בענייני מחשבים צרכנות פיננסית 0
פ מחפש המלצה לשואב אבק שנותן תמורה טובה למחיר . תקציב 800-1200 צרכנות פיננסית 9
ש מחפש המלצה על ספר בנושא עתידנות התפתחות אישית 5
algo.il מחפש סיבה כלשהי לא לנייד קהש וגמל לIRA - כנראה ההצדקה שהנחתי לא נכונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
Rio ניהול השקעות ללא רשיון - מחפש מישהו שהתנסה בנושא שוק ההון 29
א מחפש שרות סינגל רק להתראות/התרעות רציניות לסכנה על מדד 35 שוק ההון 15
C מחפש מחשבון משכנתא עם סיום מסלול צרכנות פיננסית 9
C מחפש טאבלט לילדים לחופשה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
koko85 מחפש ספריים קלאסים באנגלית בנושא כלכלה ושוק ההון לקרוא מאז שנות ה70 שאתם ממליצים עליהם צרכנות פיננסית 1
P מחפש יועץ עסקי מקצועי לסיוע בגיוס הון יזמות והגדלת הכנסות 15
flower מחפש מכנס עבודה מאוורר לקיץ – המלצות? אוף טופיק 2
B מחפש הכוונה / עצה - בוגר תואר אוף טופיק 1
ה מחפש טיפה יותר מקרן כספית שוק ההון 25
ח "מחפש אתר כלכלי שלא מתרגש לא מימין ולא משמאל – יש חיה כזו?" אוף טופיק 7
ש מחפש מסלול להשקעה שבה לא משקיעים בשום חברה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
liranviper מחפש מלווה משקיעים בארץ נדל"ן 2
E מחפש גמל להשקעה במסלול מחקה מדד בדמי ניהול נמוכים (יחסית) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
B מחפש 4 אפיקי השקעה של ריבית דריבית להשקעה כוללת של 2000 ₪ בחודש ל-15 שנים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
ג מחפש ייעוץ: כיצד להשקיע חסכונות ב-S&P 500 שוק ההון 20
צ מחפש כיוון לקריירה התפתחות אישית 0
N זוג נשוי בגיל 28 מחפש את ההתכנות הכלכלית שלו יומני מסע אישיים 6
C מחפש ביטוח בריאות קבוצתי להורים צרכנות פיננסית 3
L מרכיב סולידי בקה״ל וקפ״ג - מחפש אכוונה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
חובב_פנסיה2022 מחפש לפתוח קרן השתלמות עם דמי ניהול של 0.3/0.35 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 70
י אני מחפש אנשים שנפתחה להם בשנים האחרונות פוליסת אכ"ע לצורך הפקדות לביטוח מנהלים / קופת גמל פוסטים מאיכות נמוכה 2
M מחפש השקעה בטוחה שקולה לSGOV או Money Market רק בשקלים שוק ההון 10
ה מחפש מועדון הטבות צרכנות פיננסית 25
I מחפש לשכור דירה נדל"ן 1
M מחפש כיוון להשקעה במדדי ליבה תחת IB בקרנות סל איריות צוברות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
E מחפש דרך נוחה להיפטר מ-NEGATIVE CASH BALANCE באינטראקטיב לחשבון MARGIN פוסטים מאיכות נמוכה 3
T השקעת כספי קטין בחשבון אפוטרופוס - מחפש עצות ממי שמבין/ה או בעלי נסיון בנושא שוק ההון 13
U קנייה גדולה של מניות, בזמן הזה, מחפש חיזוקים מנטליים שוק ההון 15
מ מחפש קבוצת רכישה לקרן השתלמות זולה (עדיף IRA) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
ח מחפש אקסל למעקב אחרי תיק השקעות אוף טופיק 1

נושאים דומים

Back
למעלה