ש שם בדוי משתמש רגיל הצטרף ב 15/7/17 הודעות 302 דירוג 36 9/11/20 #1 אהלן, יש לי בתיק בבנק קרנות ובה מניות רבות שמושקעות בחול. רציתי לדעת במידה והשעה 20:00, בורסת ארהב פתוחה, ישראל סגורה. מתי מתעדכנים הנתונים? יום לאחר מכן?
אהלן, יש לי בתיק בבנק קרנות ובה מניות רבות שמושקעות בחול. רציתי לדעת במידה והשעה 20:00, בורסת ארהב פתוחה, ישראל סגורה. מתי מתעדכנים הנתונים? יום לאחר מכן?
Body Solid משתמש בכיר הצטרף ב 14/12/18 הודעות 2,160 דירוג 1,843 9/11/20 #2 נכתב ע"י שם בדוי: קרנות לחץ כדי להרחיב... אם אתה שואל על קרנות מחקות ישראליות על מדדי חו"ל, השער שקנית עד השעה הייעודה נקבע בסיום יום המסחר בחו"ל ומתעדכן לאחר יום-יומיים בערב.
נכתב ע"י שם בדוי: קרנות לחץ כדי להרחיב... אם אתה שואל על קרנות מחקות ישראליות על מדדי חו"ל, השער שקנית עד השעה הייעודה נקבע בסיום יום המסחר בחו"ל ומתעדכן לאחר יום-יומיים בערב.
ש שם בדוי משתמש רגיל הצטרף ב 15/7/17 הודעות 302 דירוג 36 9/11/20 #3 נכתב ע"י Body Solid: אם אתה שואל על קרנות מחקות ישראליות על מדדי חו"ל, השער שקנית עד השעה הייעודה נקבע בסיום יום המסחר בחו"ל ומתעדכן לאחר יום-יומיים בערב. לחץ כדי להרחיב... אני שואל כדי לבדוק סטטוס. נגיד אם הקרנות של היום כבר התעדכנו?
נכתב ע"י Body Solid: אם אתה שואל על קרנות מחקות ישראליות על מדדי חו"ל, השער שקנית עד השעה הייעודה נקבע בסיום יום המסחר בחו"ל ומתעדכן לאחר יום-יומיים בערב. לחץ כדי להרחיב... אני שואל כדי לבדוק סטטוס. נגיד אם הקרנות של היום כבר התעדכנו?
Body Solid משתמש בכיר הצטרף ב 14/12/18 הודעות 2,160 דירוג 1,843 9/11/20 #4 נכתב ע"י שם בדוי: אני שואל כדי לבדוק סטטוס. נגיד אם הקרנות של היום כבר התעדכנו? לחץ כדי להרחיב... אם קנית היום לפני 16:00 תראה את השער המעודכן רק מחר בלילה במקרה הטוב, או מחרתיים.
נכתב ע"י שם בדוי: אני שואל כדי לבדוק סטטוס. נגיד אם הקרנות של היום כבר התעדכנו? לחץ כדי להרחיב... אם קנית היום לפני 16:00 תראה את השער המעודכן רק מחר בלילה במקרה הטוב, או מחרתיים.