אז שבעלת נדירה תתקן בהקדם עם תיעוד מול הרשויות ותמשיך לגור שם בכייף.
חלון בדירה זה אלמנטרי כמעט כמו ברז מים. קשה לי לראות בדירה ללא חלונות כראויה למגורים. מניח כך גם יראו השופטים את המצב אם יגיע לבית משפט.
אז תתפלא אחי.
אצלי החלון במקלחת פשוט ניתק ממקומו מההדף (זה חלון כזה מרובע , לא ממש ענק…אבל גם לא קטן ) שמתי עליו מגבות או כל מיני בגדים כדי
למנוע בעיקר בלילה כניסת ג’וקים! להתקלח , אין לי בעיה להיכנס …..
בחדר שינה- החלונות התנפצו לגמריי, אבל למזלי התריסים במקום, כך שאני יכול לסגור אותם וגם להפעיל את המזגן …..
אם למשל, התריסים היו יוצאים מהמקום , ולא הייתי יכול לסגור אותם הרמטית והייתי עם חלונות פתוחים לגמריי בחדר שינה,
אין שום סיכוי שהייתי נשאר בדירה הזו לישון!!!! כי גם מזגן לא הייתי יכול להדליק .
אז אני לפחות אומר “תודה” על זה.
במטבח שזה מחובר עם עוד איזה שליש חדר, חלון אחד ממש ממש התנפץ (כיסיתי אותו בבד)
ושאר החלונות במסילה , חלק התנפצו , אבל חלק מהזכוכיות נשארו עדיין על החלון כשהן שבורות וסדוקות …..
עוד חלון קטן במקום שם למעלה, התנפץ כולו (אני לא מצליח להגיע אליו , כך שאני אפילו לא יכול לחסום אותו). אבל זה רחוק מחדר השינה שלי
אז זה מה יש .
למזלי, הסלון לא נפגע כלל.
להגיד לך שכיף לגור בדירה כזו???? ממש לא .
להגיד לך שמבחינתה , אני יכול בהחלט להמשיך ולגור בדירה הזו, עד ששמאי יבוא ??? מבחינתה כן וכן .
אז מה אני יכול לעשות??
לא הרבה.
עידכנתי אותה עכשיו בקישור שהביא פה “האזרח הקטן”, של מס רכוש עד 30,000 שקל….בלי שמאי ובלי כל השטויות האלה …
(אני הבנתי ממנה שההצעה השנייה שהיא קיבלה מאיש המקצוע שהביאה הוא לא יותר מ 30,000)
היא אומרת שהיא פתחה כבר קריאה , אמרתי לה שזה משהו חדש מהיום יומיים האחרונים ….אז היא אמרה שתבדוק את זה.
אני לא מרגיש שהיא מזלזלת בי או מתעלמת …חלילה! היא כן על הדבר הזה …..
אבל לא יודע אם היא תוציא מהכיס שלה 30,000 שקל או 20,000 שקל או אפילו 10,000 שקל , מבלי שהיא יודעת שהיא מקבלת את הכסף בחזרה !
אני מאוד מקווה שהיא לא תחשוב למשוך אותי כל כך הרבה שבועות ……….אבל אני מה אכפת לי——
אני לא מתכוון להתעצבן יותר מידי או להשתגע מאופן הטיפול.
במקרה הכי גרוע, אם ממש אסבול פה , אני אלך לגור אצל משפחה …
ובאוקטובר אחרי 17 שנים ,אני פשוט אעזוב פה .
האמת, שממילא כבר נמאס לי מהבית הזה…….אולי היקום מעיף אותי בבעיטה מפה, בלי יותר מידי ברירות ,
אחרת הייתי אולי נשאר תקוע “באיזור הנוחות” שלי עוד שנים רבות .