Roi
משתמש בכיר
- דירוג
- 5,296
כתבה שנתקלתי בה היום, בדה מרקר, שעוסקת בחברת הפורקס USG קפיטל שנסגרה, בכתבה ישנו ראיון עם אדם בשם דן, ממליץ לקרוא ולהשתהות מתשובותיו, כמה ציטוטים:
"הם פנו אלי. אני לא יודע עד היום איך הם מצאו את המספר שלי" - -> תשאל
"לא חשבתי בכלל שמדובר בסיכון, מכיוון שהבטיחו לי תשואה".--> הגיוני מאוד
"אני לא מומחה. הם סיפרו לי שהתשואה מעוגנת בחוזה, שהכסף שלי נרשם באג"ח ושאני מוגן מכל מיני דברים שיכולים לקרות. בכלל לא חשבתי שהם יפשטו את הרגל. -->תמימות גובלת בטיפשות
"הם אמרו שההשקעה היא באג"ח, שזה לא מסוכן"---> כנ"ל
שאלתי מה מצב החברה והם ענו שמצוין, ולראיה המשרדים היוקרתיים שלהם".---> מזכיר לכם משהו...?
התייעצתי עם רואה החשבון שלי. הוא אמר לי שהוא לא כל כך ממליץ, אבל לא אמר שהם נוכלים--> מאשים את רואה החשבון שלו, חוצפה
"האינטואיציה הנשית שלה גרמה לה להרגיש שמשהו לא בסדר---> הוא קורא לשכל "אינטואיציה נשית"
ועוד ועוד...
מה קורה במרחב שלנו שיש כל כך הרבה פרימידות שצצות ונופלות כל הזמן ואנשים ממשיכים להשקיע
עוד דוגמא מהיום, חשש לפרמידה נוספת
"הם פנו אלי. אני לא יודע עד היום איך הם מצאו את המספר שלי" - -> תשאל
"לא חשבתי בכלל שמדובר בסיכון, מכיוון שהבטיחו לי תשואה".--> הגיוני מאוד
"אני לא מומחה. הם סיפרו לי שהתשואה מעוגנת בחוזה, שהכסף שלי נרשם באג"ח ושאני מוגן מכל מיני דברים שיכולים לקרות. בכלל לא חשבתי שהם יפשטו את הרגל. -->תמימות גובלת בטיפשות
"הם אמרו שההשקעה היא באג"ח, שזה לא מסוכן"---> כנ"ל
שאלתי מה מצב החברה והם ענו שמצוין, ולראיה המשרדים היוקרתיים שלהם".---> מזכיר לכם משהו...?
התייעצתי עם רואה החשבון שלי. הוא אמר לי שהוא לא כל כך ממליץ, אבל לא אמר שהם נוכלים--> מאשים את רואה החשבון שלו, חוצפה
"האינטואיציה הנשית שלה גרמה לה להרגיש שמשהו לא בסדר---> הוא קורא לשכל "אינטואיציה נשית"
ועוד ועוד...
מה קורה במרחב שלנו שיש כל כך הרבה פרימידות שצצות ונופלות כל הזמן ואנשים ממשיכים להשקיע
עוד דוגמא מהיום, חשש לפרמידה נוספת