סול
משתמש רגיל
- דירוג
- 1,459
אהלן.
יש לי 155000 שח שיושבים בעובר ושב ולא מניבים לי דבר.
בנוסף ל3950 דולר בחשבון מטח. ביחד הסכום הכולל הוא כ170000.
אני חייב, מה חייב, מת להשקיע אותם שלא יעמדו סתם ככה ויצברו אבק.
אבל לפני שאני מבקש מכם עזרה אני חייב לציין מה יש לי ומה אין לי. רק ככה תוכלו באמת לייעץ לי.
מה אין לי:
אין לי מושג בשוק ההון.
ולא רק זה, אין לי זמן להתעסק בשוק ההון. בעיני התעסקות בשוק ההון זאת עבודה לכל דבר ואין לי רצון לסחור בכסף בצורה אקטיבית.
אין לי הכנסה קבועה שאני יכול להוסיף מדי חודש לחשבון.
אז מה כן יש לי????
יש לי לפחות 120000 שח פנויים להשקעה.
יש לי זמן (וסבלנות) לא מתכוון לגעת בכסף בשנים הקרובות.
מוטיבציה ללמוד את רזי שוק ההון- בינונית. תכלס אין לי ראש לזה. זה לא פינוק. אני רואה הרבה פרסומים כאן בפורום שכדאי להשקיע לבד בלי "תיווך" של ברוקרים למינהם ושעדיף להשקיע ישירות. ואז כשההסבר ממשיך אני הולך לאיבוד, יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מאיפה להתחיל. אם במצב שלי יש איזה תעודת סל או קרן מחקה סולידית שאני פשוט יכול להשקיע ולשכוח ממנה, תגידו לי. אבל אני לא מתכוון להיות עם "היד על הדופק" ולבדוק מניות יותר מדי כי זה יוסיף לי טרדה לחיים, וזה לא חופש בעיני. האם במצב שלי פשוט כדיי ללכת לבית השקעות?
יש לי 155000 שח שיושבים בעובר ושב ולא מניבים לי דבר.
בנוסף ל3950 דולר בחשבון מטח. ביחד הסכום הכולל הוא כ170000.
אני חייב, מה חייב, מת להשקיע אותם שלא יעמדו סתם ככה ויצברו אבק.
אבל לפני שאני מבקש מכם עזרה אני חייב לציין מה יש לי ומה אין לי. רק ככה תוכלו באמת לייעץ לי.
מה אין לי:
אין לי מושג בשוק ההון.
ולא רק זה, אין לי זמן להתעסק בשוק ההון. בעיני התעסקות בשוק ההון זאת עבודה לכל דבר ואין לי רצון לסחור בכסף בצורה אקטיבית.
אין לי הכנסה קבועה שאני יכול להוסיף מדי חודש לחשבון.
אז מה כן יש לי????
יש לי לפחות 120000 שח פנויים להשקעה.
יש לי זמן (וסבלנות) לא מתכוון לגעת בכסף בשנים הקרובות.
מוטיבציה ללמוד את רזי שוק ההון- בינונית. תכלס אין לי ראש לזה. זה לא פינוק. אני רואה הרבה פרסומים כאן בפורום שכדאי להשקיע לבד בלי "תיווך" של ברוקרים למינהם ושעדיף להשקיע ישירות. ואז כשההסבר ממשיך אני הולך לאיבוד, יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מאיפה להתחיל. אם במצב שלי יש איזה תעודת סל או קרן מחקה סולידית שאני פשוט יכול להשקיע ולשכוח ממנה, תגידו לי. אבל אני לא מתכוון להיות עם "היד על הדופק" ולבדוק מניות יותר מדי כי זה יוסיף לי טרדה לחיים, וזה לא חופש בעיני. האם במצב שלי פשוט כדיי ללכת לבית השקעות?