• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מה אתם חושבים על [פרסום אסור - חסימה לצמיתות]

• פותח הנושא פותח הנושא TheTieMan
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

TheTieMan

משתמש סולידי
דירוג
13
צפיתי בקורס מבוא החינמי שלו וחשבתי שיהיה בעיקר בולשיט על איך להתעשר מהר, אבל הוא אמר דברים מאוד נכונים ואהבתי שהוא הדגיש שלא מתעשרים מהר גם בהשקעות. אבל מה אתם חושבים על הקורס שלו (במיוחד למי שעשה), בולשיט?

למה אתה צריך קורס?
יש כאן בפורום אנשים עם רמת ידע וניסיון שכנראה אין להרבה אנשים בארץ.
כמו למשל @אורי ג.
בלוג הסולידית מכיל מידע שהוא זהב טהור בנושא השקעות והתנהלות כלכלית נבונה, רק נשאר לך לקרוא.
מתבאס לקרוא? יש יוטיבורים שמציעים חומר בחינם...אחד מאוד ספציפי אבל אני לא יודע אם ניתן לפרסם כאן את שמו.
קח דוגמא:
מאמר מהויקי - מייק, המשקיע המתחיל, שמבולבל מכמות האפשרויות
זה בכיף יום עיון של 500 שקל לראש.
תתחיל מלקרוא פה ולצפות בחומר חינמי ואז תחליט אם בא לך להוציא כסף על "גורו" השקעות.
ראית את וורן באפט מוכר קורסים?

נערך לאחרונה ב:
צפיתי בקורס מבוא החינמי שלו וחשבתי שיהיה בעיקר בולשיט על איך להתעשר מהר, אבל הוא אמר דברים מאוד נכונים ואהבתי שהוא הדגיש שלא מתעשרים מהר גם בהשקעות. אבל מה אתם חושבים על הקורס שלו (במיוחד למי שעשה), בולשיט?
מה הסיכוי שבן אדם שיודע לעשות כסף משמעותי בשוק ההון ילמד, אותך , איך לעשות את זה ?

Those who can do, those who can’t, teach.

הוא עוד אחד מרבים שמנצלים אנשים שרוצים להתעשר מהר . אתה בתחילת משפך שיווקי(״תוכן בחינם״) שהמטרה שלו היא להפוך אותך לליד ולקוח משלם שבו יתחילו לגבות ממך סכומים משמעותיים לאורך זמן ללא עלות עבורו … קורס מוכן, לאחר מכן בטח גם עמלות הפניה לחשבונות מסחר וזירות מסחר, אולי עלויות לפגישות יעוץ, מוצרים נוספים וupsellים.

אתה לא תידע איך להיות עשיר או להרוויח בשוק ההון אחרי הקורסים שלו …הוא לא עושה כסף משוק ההון . הוא איש שווק דיגיטלי אשר מוכר חלומות ויודע איך להרוויח כסף משיווק ומכירת מוצרים דיגיטליים.
אם אתה רוצה ללמוד ממנו תלמד על שיווק אונליין, משפכים שיווקיים, יצירת מוצרים דיגטיליים, מותג אונליין וכו …מזה הוא כנראה עושה ועשה את הכסף שלו אחרי שהבין שמשוק ההון הוא לא יצליח…אבל למכור לאנשים שאתה תלמד אותם איך לעשות כסף…לזה תמיד יש קהל .

אבל מה אתם חושבים על הקורס שלו (במיוחד למי שעשה), בולשיט?
כל שנה יש טרללת חדשה.
לא צריך "ארגז כלים" ולא צריך מישהו שיסביר לך איך משקיעים ב"בורסה האמריקאית". שמור על הכסף שלך.
תקנה שניים שלושה ספרים ותתחיל לחקור לבד, תחסוך את הכסף ותרוויח יותר.

עריכה:
ראיתי את ה"כתבה" שהוא פרסם באתר שלו ואת התמונות מרצדס.
אני מעדיף את המנטורים שלי סולידיים ועדיף אנונימיים.ות
ודי לחכימא ברמיזא.

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
מה הסיכוי שבן אדם שיודע לעשות כסף משמעותי בשוק ההון ילמד, אותך , איך לעשות את זה ?

Those who can do, those who can’t, teach.

הוא עוד אחד מרבים שמנצלים אנשים שרוצים להתעשר מהר . אתה בתחילת משפך שיווקי(״תוכן בחינם״) שהמטרה שלו היא להפוך אותך לליד ולקוח משלם שבו יתחילו לגבות ממך סכומים משמעותיים לאורך זמן ללא עלות עבורו … קורס מוכן, לאחר מכן בטח גם עמלות הפניה לחשבונות מסחר וזירות מסחר, אולי עלויות לפגישות יעוץ, מוצרים נוספים וupsellים.

אתה לא תידע איך להיות עשיר או להרוויח בשוק ההון אחרי הקורסים שלו …הוא לא עושה כסף משוק ההון . הוא איש שווק דיגיטלי אשר מוכר חלומות ויודע איך להרוויח כסף משיווק ומכירת מוצרים דיגיטליים.
אם אתה רוצה ללמוד ממנו תלמד על שיווק אונליין, משפכים שיווקיים, יצירת מוצרים דיגטיליים, מותג אונליין וכו …מזה הוא כנראה עושה ועשה את הכסף שלו אחרי שהבין שמשוק ההון הוא לא יצליח…אבל למכור לאנשים שאתה תלמד אותם איך לעשות כסף…לזה תמיד יש קהל .
ומה לגבי הקורס של רונן מרגוליס שממולץ על ידי הסולידית..?

למה אתה צריך קורס?
יש כאן בפורום אנשים עם רמת ידע וניסיון שכנראה אין להרבה אנשים בארץ.
כמו למשל @אורי ג.
בלוג הסולידית מכיל מידע שהוא זהב טהור בנושא השקעות והתנהלות כלכלית נבונה, רק נשאר לך לקרוא.
מתבאס לקרוא? יש יוטיבורים שמציעים חומר בחינם...אחד מאוד ספציפי אבל אני לא יודע אם ניתן לפרסם כאן את שמו.
קח דוגמא:
מאמר מהויקי - מייק, המשקיע המתחיל, שמבולבל מכמות האפשרויות
זה בכיף יום עיון של 500 שקל לראש.
תתחיל מלקרוא פה ולצפות בחומר חינמי ואז תחליט אם בא לך להוציא כסף על "גורו" השקעות.
ראית את וורן באפט מוכר קורסים?
אני חושב שאני צריך קורס כי אני צריך ליווי אישי, שמישהו יסתכל על הפעולות שאני עושה, על האסטרטגיה שלי בהתחשב במצב שלי ויגיד לי מה כדאי, ושיסביר לי בדיוק איך כל דבר עובד. או שאני כבר מדבר על יועץ השקעות?

אני חושב שלפני שאתה קונה מוצר חשוב שתבין מה אתה קונה ומה האינטרסים של מי שמוכר לך אותו.

ישנה שיטה שמאפשרת למשקיעים אשר ״אינם מבינים בהשקעות״ להשקיע הון ולפחות לפי ההיסטוריה לייצר תשואה על הונם על ידי רכישת תעודות סל לאורך זמן ארוך של מדדי מניות מובילים .
הסולידית מלמדת על זה וכך גם עוד רבים וטובים … כולל רונן מרגוליס.(שאיני מכיר ולא עשיתי את הקורס שלו ).
המודל העיסקי של רוב האנשים(הסולידית, רונן מרגוליס, השקעות לעצלנים וכו וכו..) הללו הוא גם סיפוק תוכן חינמי(בלוג, קבוצות פייסבוק, פוסטים , תוכן חינוכי וכו …) על מנת לבנות מותג ונוכחות ואז להרוויח מכך על ידי מכירת ספרים, פגישות יעוץ קורסים, הפניות לפלטפורמות מסחר וכו … זה מודל לגיטימי, לשלם למישהו שיסביר לך איך להשקיע לאורך זמן בשוק ההון בהתבסס על שיטה ״מוכחת״.

ההבדל בין גורואים כמו המצויין בתחילת השרשור לבין רונן מרגוליס ודומיו זה שהגורואים מוכרים דבר שהם לא יודעים לעשות(ללמד אותך איך להתעשר מהר משוק ההון) ואילו רונן ודומיו מסבירים לך את התיאוריה והפרקטיקה של בניית הון לאורך זמן ארוך בשוק ההון בהתבסס על ההיסטוריה והמחקרים הקיימים.

האם יש צורך בקורס ? לא, רוב המידע נמצא בחוץ, בפורומים בבלוג וכו …
אתה מעדיף ללמוד באופן פרונטלי ואחרת לא תעשה זאת ? אז כנראה שכל אחד מהקורסים של אלו המלמדים על השקעות לאורך זמן בתעודות סל יהיו השקעה עם החזר יוצא מן הכלל עבורך.

אני חושב שלפני שאתה קונה מוצר חשוב שתבין מה אתה קונה ומה האינטרסים של מי שמוכר לך אותו.

ישנה שיטה שמאפשרת למשקיעים אשר ״אינם מבינים בהשקעות״ להשקיע הון ולפחות לפי ההיסטוריה לייצר תשואה על הונם על ידי רכישת תעודות סל לאורך זמן ארוך של מדדי מניות מובילים .
הסולידית מלמדת על זה וכך גם עוד רבים וטובים … כולל רונן מרגוליס.(שאיני מכיר ולא עשיתי את הקורס שלו ).
המודל העיסקי של רוב האנשים(הסולידית, רונן מרגוליס, השקעות לעצלנים וכו וכו..) הללו הוא גם סיפוק תוכן חינמי(בלוג, קבוצות פייסבוק, פוסטים , תוכן חינוכי וכו …) על מנת לבנות מותג ונוכחות ואז להרוויח מכך על ידי מכירת ספרים, פגישות יעוץ קורסים, הפניות לפלטפורמות מסחר וכו … זה מודל לגיטימי, לשלם למישהו שיסביר לך איך להשקיע לאורך זמן בשוק ההון בהתבסס על שיטה ״מוכחת״.

ההבדל בין גורואים כמו המצויין בתחילת השרשור לבין רונן מרגוליס ודומיו זה שהגורואים מוכרים דבר שהם לא יודעים לעשות(ללמד אותך איך להתעשר מהר משוק ההון) ואילו רונן ודומיו מסבירים לך את התיאוריה והפרקטיקה של בניית הון לאורך זמן ארוך בשוק ההון בהתבסס על ההיסטוריה והמחקרים הקיימים.

האם יש צורך בקורס ? לא, רוב המידע נמצא בחוץ, בפורומים בבלוג וכו …
אתה מעדיף ללמוד באופן פרונטלי ואחרת לא תעשה זאת ? אז כנראה שכל אחד מהקורסים של אלו המלמדים על השקעות לאורך זמן בתעודות סל יהיו השקעה עם החזר יוצא מן הכלל עבורך.

הקטע זה שדיברתי עם נציג שלהם וזה פחות או יותר מה שהוא אמר לי, שהם מסבירים את הפרקטיקה ואת התאוריה, גם להשקעה פסיבית אבל גם מסחר. ההפך, הוא אמר שזה לא יקרה מהר, ולמשך כמה חודשים רק עובדים עם סימולציות מסחר ואז מנסים באופן מבוקר לסחור במניות או במדדים. זה נכון שיש מלא גורואים שמבטיחים תשואות גבוהות והתעשרות מהירה, אבל כשדיברתי עם הנציג לא הבטיחו לי את זה. ההפך, אמר שהוא לא מבטיח שאני אתעשר או בכלל ארוויח כסף מהקורס שלהם, ושהשיטות שלהם הם לא משהו חדש אלא משהו ידוע. זה כן גרם לי להאמין להם יותר.. אבל מצד שני כמו שאתה אומר יש את כל המידע חופשי באינטרנט... אבל בכל זאת הייתי רוצה ליווי אישי כשזה נוגע למסחר. יכול להיות שלא באמת צריך?

הקטע זה שדיברתי עם נציג שלהם וזה פחות או יותר מה שהוא אמר לי, שהם מסבירים את הפרקטיקה ואת התאוריה, גם להשקעה פסיבית אבל גם מסחר. ההפך, הוא אמר שזה לא יקרה מהר, ולמשך כמה חודשים רק עובדים עם סימולציות מסחר ואז מנסים באופן מבוקר לסחור במניות או במדדים. זה נכון שיש מלא גורואים שמבטיחים תשואות גבוהות והתעשרות מהירה, אבל כשדיברתי עם הנציג לא הבטיחו לי את זה. ההפך, אמר שהוא לא מבטיח שאני אתעשר או בכלל ארוויח כסף מהקורס שלהם, ושהשיטות שלהם הם לא משהו חדש אלא משהו ידוע. זה כן גרם לי להאמין להם יותר.. אבל מצד שני כמו שאתה אומר יש את כל המידע חופשי באינטרנט... אבל בכל זאת הייתי רוצה ליווי אישי כשזה נוגע למסחר. יכול להיות שלא באמת צריך?
מהאתר שלהם
״

ברוכים הבאים​

ההכשרה שתלמד אותך להרוויח אלפי שקלים משוק ההון״​

״

הכשרה דיגיטלית שכוללת ליווי אישי ממורה פרטי וכל הכלים שיאפשרו לך לייצר אלפי שקלים בחודש ממסחר והשקעות בשוק ההון ולשנות את החיים הכלכליים שלך״​

זוהי חברת שיווק דיגיטלי המוכרת חלומות.
הייתי מבקש מהם הוכחות שניתנות לוידוא מצד שלישי על השקעות אשר התבצעו על ידי התלמידים שלהם אשר מוכיחות את הטענות בשיווק שלהם.
בעיני, לא מתקרבים לכאלו חברות …לא רק שתאבד את הסכום שתשלם על ״הקורס״ כנראה שגם תפסיד לא מעט ״במסחר״.(והם כנראה ירוויחו מהפניה עליך ל״פלטפורמת המסחר המומלצת״).

אם אתה מחפש להרוויח ממסחר בטווח קצר, אף אחד לא ילמד אותך את זה ….ישמחו לקחת ממך כסף ועמלות.

אתה רוצה ללמוד איך להשקיע לאורך זמן ולבנות הון על ידי קנית מדדים רחבים ? יש כאלו שיכולים ללמד את זה וזו כנראה תהיה השקעה טובה.

מהאתר שלהם
״

ברוכים הבאים​

ההכשרה שתלמד אותך להרוויח אלפי שקלים משוק ההון״​

״

הכשרה דיגיטלית שכוללת ליווי אישי ממורה פרטי וכל הכלים שיאפשרו לך לייצר אלפי שקלים בחודש ממסחר והשקעות בשוק ההון ולשנות את החיים הכלכליים שלך״​

זוהי חברת שיווק דיגיטלי המוכרת חלומות.
הייתי מבקש מהם הוכחות שניתנות לוידוא מצד שלישי על השקעות אשר התבצעו על ידי התלמידים שלהם אשר מוכיחות את הטענות בשיווק שלהם.
בעיני, לא מתקרבים לכאלו חברות …לא רק שתאבד את הסכום שתשלם על ״הקורס״ כנראה שגם תפסיד לא מעט ״במסחר״.(והם כנראה ירוויחו מהפניה עליך ל״פלטפורמת המסחר המומלצת״).

אם אתה מחפש להרוויח ממסחר בטווח קצר, אף אחד לא ילמד אותך את זה ….ישמחו לקחת ממך כסף ועמלות.

אתה רוצה ללמוד איך להשקיע לאורך זמן ולבנות הון על ידי קנית מדדים רחבים ? יש כאלו שיכולים ללמד את זה וזו כנראה תהיה השקעה טובה.
מסכים לגמרי לגבי ההשקעות לאורך זמן. אבל קצת קשה לי להאמין שאף לא אחד יוכל ללמד אותי מסחר.. לא מסחר יומי בהכרח, אלא מסחר, לא רק השקעה פאסיבית לאורך זמן. שמעתי על מכללת פסגות, האקדמיה למסחר מבית Circle-A, המכון הישראלי לפיננסים IFI (לשעבר מכללת מיטב דש), כולם מעבירים קורסים למסחר. אני פשוט רוצה לדעת איך לסחור נכון

מסכים לגמרי לגבי ההשקעות לאורך זמן. אבל קצת קשה לי להאמין שאף לא אחד יוכל ללמד אותי מסחר.. לא מסחר יומי בהכרח, אלא מסחר, לא רק השקעה פאסיבית לאורך זמן. שמעתי על מכללת פסגות, האקדמיה למסחר מבית Circle-A, המכון הישראלי לפיננסים IFI (לשעבר מכללת מיטב דש), כולם מעבירים קורסים למסחר. אני פשוט רוצה לדעת איך לסחור נכון
לפעמים צריך ללמוד דרך הרגליים …
אם תלך לקורסים , תשאל את עצמך רק למה אלו שמסוגלים להרוויח כל כל הרבה …יושבים בכיתה ומלמדים אותך ? בשביל מה הם צריכים להיות שכירים של מכללת פסגות ?

לפעמים צריך ללמוד דרך הרגליים …
אם תלך לקורסים , תשאל את עצמך רק למה אלו שמסוגלים להרוויח כל כל הרבה …יושבים בכיתה ומלמדים אותך ? בשביל מה הם צריכים להיות שכירים של מכללת פסגות ?
זה נשמע כאילו לדעת לסחור בעצמך בצורה נכונה זה סוד שלא יכתבו אליו באף ספר או לא ילמדו באף קורס. זאת אומרת אי אפשר באמת לסמוך על מוסד לימודים כזה או אחר שבאמת ילמד את הדברים האלה?

אגב - ענה לי הנציג שהם מכוונים לעשות תשואה של 5%-15% בממוצע בחודש לתמידים בקורס, לא נשמע מופרך אבל מסכים שהשיווק האגרסיבי שלהם לא מציג אותם באור כל כך יפה

הבנתי, אז אולי באמת אמשיך ללמוד לבד כרגע
עצתי לך: קרא את "הליכת אקראי בוול סטריט". יש שם את כל מה שאתה צריך לדעת על השקעות.

כמובן שיש גם בבלוג של הסולידית אבל שם זה המון חומר וקשה יותר למצוא את התכלס.

השתתפתי בקורס הזה (סידרו לנו חינם מטעם העבודה, בתקופת הקורונה). לא היה לטעמי שום דבר שלא תמצא פה בבלוג/פורום, אבל כמו שאמרו - יש אנשים שצריכים שיחזיקו להם את היד.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אגב - ענה לי הנציג שהם מכוונים לעשות תשואה של 5%-15% בממוצע בחודש לתמידים בקורס, לא נשמע מופרך
אל תשכח לחזור לשרשור הזה בעוד שנה ולספר כמה הפסדת ,כולל עלות הקורס.

תציע לאותו נציג שבינתיים לא תשלם על הקורס אלא תתחלקו ברווחים שתעשה בחודש הראשון .

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A אתם חושבים שמי שמרוויח פחות מממוצע לא יחיה טוב? ואסור להביא ילדים? התפתחות אישית 91
K מתלבט בין שני ניי'ע מה אתם חושבים שוק ההון 5
N איפה אתם חושבים שהביטקוין יהיה עוד 5-7 שנים מהיום קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 39
I אתם חושבים שיהיה שינוי אחרי המלחמה בממשלה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 358
י מה אתם חושבים על ירידת שער הדולר? שוק ההון 258
M האם אתם חושבים שמשבר הפנסיות ליוצאי בריה"מ הוא פצצה פיסקלית על הכלכלה בעשור הבא? אוף טופיק 47
ברייטס מה אתם חושבים על התיק שלי? שוק ההון 23
4 מה אתם חושבים על התיק שלי? שוק ההון 22
4 אתם חושבים שזה זמן טוב להשקיע בטבע, או שיש מצב שהיא חברה מתה שוק ההון 2
unrealx מה אתם חושבים על פרוייקטים של נדל"ן כמו גינדי, אלקטרה ודומיהם? נדל"ן 4
amit מה אתם חושבים על חינוך פרטי? פוסטים מאיכות נמוכה 45
זרטוסטרא על מה אתם חושבים במושג "מדינות מתפתחות" או "מפותחות"? שוק ההון 1
adamshalev תיק "עוגת דובדבנים" - מה אתם חושבים ? שוק ההון 18
א היכן אתם עושים טיפולי שיניים? צרכנות פיננסית 64
Williamsburg איפה אתם רואים את מדד המעוף בסוף 2026 בהנחת החלשה מהותית של האיראנים ואופק מדיני חדש לישראל? שוק ההון 12
V האם אתם משלמים מס מיותר באינטראקטיב ישראל? (וגם: מחשבון שבניתי) מיסים 1
Cat האם אתם ממחזרים בקבוקים גדולים? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 52
N האם ב-2026 אתם שוקלים לעבור בפנסיה/השתלמות ממסלול S&P למסלול מנייתי רגיל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
H באיזה כלי/אפליקציה אתם משתמשים כדי לנהל תקציב? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
P אתם זה המקצוע שלכם ? אוף טופיק 14
R איפה אתם עושים ביטוח בריאות וכמה אתם משלמים? צרכנות פיננסית 4
I כדאי לפתוח 3 קרנות כספיות? (בלוג: מרגע זה אתם טובים בכסף) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 9
Echelon אבטחת מידע בכרטיסי אשראי - איך אתם מחליטים אם לשמור פרטי כרטיס אשראי או להימנע? צרכנות פיננסית 9
N האם יש לכם איש קשר בIRA שאותו אתם יכולים לשאול שאלות? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N באיזה דפדפן אתם משתמשים? אוף טופיק 29
ח השוואת דמי ניהול פנסיה - האם אני או אתם משלמים יותר מדי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 67
I מה אתם מצפים מהחברה הישראלית? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 152
E כמה אתם משלמים לרואה החשבון שלכם? אוף טופיק 46
ה איפה אתם קונים בשר? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 37
D למי משמקיע דרך IB בקרנות איריות איזה אתם קונים? פוסטים מאיכות נמוכה 7
T איך אתם מתמודדים עם קיזוז רווחי והפסדי הון? שוק ההון 3
D האם אתם משנים מסלולים של של הגמל וההשתלמות בגלל שהשוק יקר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
D למי שקונה מדדים כל חודש איך אתם עושים את זה? שוק ההון 7
D למשקיעים פאסיביים, איך אתם קונים את הסנופי והנאסדק? שוק ההון 8
S איך אתם מתגוננים מפני מתקפת SIM swapping ? אוף טופיק 35
T מה אתם אומרים על המכפילים של הסנופי שוק ההון 108
I תומכי הליכוד - איך אתם עם התנהגות הממשלה בנושא הגיוס? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 262
E אתם יכולים בבקשה להמליץ על אזניות אלחוטיות אוף טופיק 2
D איך אתם יודעים שהחשבון מסחר שלכם באמת קיים? שוק ההון 18
B איך אתם מנהלים תקציב? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 11
ב איך אתם חשופים לישראל פיננסית? שוק ההון 26
Y חשבונות מודפסים שתופסים מקום - אתם שומרים עד 7 שנים? מיסים 11
E אתם יכולים להמליץ על אזניות אלחוטיות שלא מצריכות בלוטות' אוף טופיק 7
Williamsburg באיזו הנחה אתם קונים תו הזהב לשופרסל? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 24
E אתם יכולים להמליץ על אתר בעברית שעוזר בכתיבת קורות חיים? אוף טופיק 1
E אתם יכולים בבקשה להמליץ על מקרר? אוף טופיק 16
I כמה אתם משלמים על אינטרנט+ טלוויזיה? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 50
E מקרר שהפסיק לעבוד. כדאי להשקיע בתיקון? ואם לא, איזה אתם ממליצים לקנות? אוף טופיק 6
P איך אתם מכירים או הכרתם למטרת זוגיות ? פוסטים מאיכות נמוכה 163
F אתם מפזרים בין כמה ברוקרים ? פוסטים מאיכות נמוכה 16

נושאים דומים

Back
למעלה