אני רוצה להשיג ולעשות כל כך הרבה דברים בו זמנית ונכשל בכך, כי כל פעם אני רוצה לעשות משהו אחר או נוסף
שאולי בעתיד כן אצליח להתמיד ולהתמודד עם קשיים.
אני רוצה להציע לך כיוון מחשבתי (אני קצת מקצין וקצת בוטה בשביל הנקודה חלילה לט רוצה לפגוע)
1. אתה לא עושה הרבה דברים בו זמנית (אפילו לא קרוב להורה ממוצע)
2. אין לך באמת קשיים אמיתים אלה קשיים מדומים שאתה מייצר לעצמך בראש
3. הבעיה שלך היא התמדה, מניח שזה שלוב בבעיה נפשית או רגשית. אתה מייצר לעצמך תמונה של 1+2 בראש בשביל לא להתמיד
זה לא משנה אם זה לימודים/ עבודה / ספורט וכו
מכיר את זה מהמשפחה הקרובה
עוד לא מצאתי לזה פתרון
יש סומך שאולי יכול לעזור חלקית שווה לבדוק
עדין חושב שהעבודה במקרה הזה היא הפתרון הכי טוב לך אישית וגם בכללי
דרך אגב, איני חוזר לבית ההורים. לא זוכר אם ציינתי זאת. אני ממשיך לגור לבד. איני זונח את הרעיון. כך שבמובן מסויים התקדמתי שלב קדימה בהתמדה?
זה בהחלט הצלחה!!
יש לי קשיי הסתגלות די גדולים, אז קודם כל לעשות כלים, לדאוג לניקיון הבית, להצליח באמת לגור לבד לתקופה ארוכה (הכל יחסי, כמה חודשים תהיה הצלחה בתור התחלה).
כל מטלה הכי קטנה סוחטת אותי רגשית, אנרגטית ופיזית.
היה מאוד קשה תוך כדי העבודה לעשות את זה, ובטח שלא היה לי סיכוי לשלב הליכות, ספורט וכד' (מעבר להליכה הלוך חזור לעבודה).
אציע רעיון מהפכני (אצלי אישית אצל הרבה אנשים זה מקובל)
תשתמש בחד פעמי, תזמין מנקה הביתה, תקנה שואב שוטף רובוטי ומדיח קטן
תפריד בין עיקר לטפל
ותעשה לעצמך חיים קלים איפה שאפשר
אף אחד לא עומד בצד ומחלק לזה ציונים ומחיאות כפיים אם שטפת בעצמך את הכלים או הריצפה
המטרה היא עבודה אז תעשה הכל להצליח אותה עוד כמה חודשים תבחן אם באמת שווה להמשיך עם המנקה או לא...
אבל ה200 שקל שתשלם לה בשבוע יעשו לך שינוי מטורף (דרך אגב אולי תוכל להגיע איתה להסכם שהיא גם תבשל, תעדה כביסה מצעים וכו וכו)
לעבודה הייתי יוצא ב8:25~ וחוזר ב18:05~. יורד עם הכלב, חוזר ב18:35~. סחוט, גמור. אוכל ומסיים ב(נגיד) 19:10. איני עושה עוד משהו ביום כזה, אולי קצת בפורום, קצת קריאה, וזהו. מטלות הבית נזנחות, הכלים נערמים ואין לדבר על ספורט או להכיר אנשים ואת הסביבה.
אולי, אולי שווה לחפש עבודה חלקית מאוד. למשל 4-6 שעות ביום
אתה רושם שעות בדיוק של 5 דק ועוד סימן בערך אתה מבין שעבדת בערך שבוע בפועל
אני ממש לא חושב שאתה יכול לשפוט את זה או להניח שאתה יודע בכלל את השגרה
לרוב בחודש חודשיים הראשונים של העבודה אתה עובד בערך 120-150 יותר שעות ממה שצריך או שתעשה בהמשך
מעבר לזה שאפשר לשלב הרבה דברים תוכ
אצלי בעבודה הקודמת היה מנהג שאחרי שמסיים את הארוחת צהריים יוצאים להליכה של 15-20 דק ללא קשר לזה שהיה גם חדר כושר בעבודה (שלא השתמשתי בו)
דווקא מנהגים כאלה מאוד קל לסגל
לגבי עבודה חלקית זה הגביע הקדוש
לדעתי 60 אחוז זה האידאלי
אבל כלכלית זה כנראה 80 אחוז
בדרכ רוב המקומות יסכימו לך לרדת במשרה קצת אחרי שהוכחת את עצמך כי יש לזה הרבה יתרונות למעסיק...
אבל אם לא תתמיד ולא תבקש זה לא יקרה מעצמו...