• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

מהם החסרונות בחשבון עוש דיגיטלי?

• פותח הנושא פותח הנושא qui
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

qui

משתמש רשום
דירוג
2
היי,

אני בשלבי מעבר בנק. נראה לי שהכיוון הוא חשבון דיגיטלי בסגנון בי אונליין או טאצ'ר של דיסקונט. השיקול העיקרי הוא חשבון ללא עמלות עוש, אבל גם בלי להיות תלוי בהעברת משכורת או שימוש מינימלי בכרטיס אשראי, למרות שכרגע אני עומד בקלות בתנאי העברת המשכורת (אבל לא בתנאי השימוש המינימלי בכרטיס האשראי)

מה הם החסרונות בחשבונות כאלו? במילים אחרות, למה יש אנשים שבוחרים בחשבון עם עמלות?

נערך לאחרונה ב:
למה יש אנשים שבוחרים בחשבון עם עמלות?
אני מניח שיש אנשים שאוהבים לעמוד בתורים בסניפים פיסיים, אוהבים לשלם עמלות ובעיקר אין להם כוח להתעסק עם ה"בלאגן" שכרוך במעבר בנק.

אני עם חשבון דיגיטלי כבר הרבה שנים, עד עכשיו לא נתקלתי בחסרונות מיוחדים.
הדבר היחיד זה הלואות - בסניף רגיל אתה יכול לדבר עם הבנקאי (או מנהל הסניף) ולקבל לפעמים תנאים/סכומים מועדפים. במקרה של הסניף הדיגיטלי בבנק שלי אתה יכול לקחת רק הלואה מהאתר. מה שהמחשב נותן וזהו.

מה הם החסרונות בחשבונות כאלו? במילים אחרות, למה יש אנשים שבוחרים בחשבון עם עמלות?
אני מניח שבנק נחשב לפרה קדושה ואנשים פוחדים להתעסק עם זה.
ברגע שהבנת שאתה לא צריך סניף פיזי - אז אתה לא צריך סניף פיזי, עד כדי כך פשוט.
פעם שאלתי פקידה בבנק - למה לי להשאר בסניף ולשלם עמלות ובסופו של דבר אפילו היא לא מצאה סיבה מספיק טובה.

אני מחזיק בחשבון טוטאל דיגיטל של לאומי.שפתחתי אותו היה דף שמסביר על כל מיני מגבלות של יתרת עוש מקסימלית אפשרית וסכומי העברה מקסימלים. לא מוצא ברשת מסמך זמין שמפרט את המגבלות ויתכן שחלו שינויים מאז שפתחתי את החשבון.

• אהבתי
Reactions: qui
מצויין, אז כנראה שזה באמת מה שאעשה

שמעתי דברים טובים על לאומי טוטאל דיגיטל (שלא מקבלים לקוחות חדשים) ודברים לא טובים על פפר. חוץ מהם אני מכיר רק עוד שתי אפשרויות: בי אונליין וטאצ'ר. במה אתם משתמשים? מי מהם יותר טוב מבחינת ממשק משתמש?

כל מיני מגבלות של יתרת עוש מקסימלית אפשרית וסכומי העברה מקסימלים
כן, כל השירותים האלה אומרים שיש. בפועל, לנסיוני, אין אכיפה. אם גרים בישראל גם ניתן לקפוץ לאחד הסניפים, להזדהות, ולבטל את המגבלות.

לפני מספר חודשים החלטתי לעבור לחשבון בנק דיגיטלי. חששתי אבל עשיתי את המהלך הזה והיום אני חושב למה לא עשיתי את המהלך הזה מזמן.
אני בחרתי ב בי-אונליין של הפועלים בגלל עושר הפעולות המוצעות בלי להגיע לסניף.
תמיכה טכנית טלפונית ושאלות לבנקאי/ת הוירטולי שלי נענים במהירות ונימוס.
פעם הייתי צריך לשלוח פקס לחברת האשראי בנושא מתן הרשאה בחשבון והפקידה הוירטואלית שלי עשתה זאת עבורי ללא עמלה...
בקיצור - אין עמלות אלא אם צריך לגשת פיזית לסניף
צילום מסך של עו"ש וכפי שאתה רואה עוד ועוד מעבר לעו"ש:

osh.png

• אהבתי
גם לי יש חשבון בפועלים בי אונליין מזה כחצי שנה ובגדול אני מרוצה.

• אהבתי
לא כל חשבון בסניף פיזי הוא חשבון עם עמלות. נכון שצריך לבקש פטור מעמלות כדי לקבל אותו אבל לעתים קרובות הם נותנים.

לא כל חשבון בסניף פיזי הוא חשבון עם עמלות. נכון שצריך לבקש פטור מעמלות כדי לקבל אותו אבל לעתים קרובות הם נותנים.
לא נתקלתי בסניף פיסי שנותן פטור מעמלות בלי להרוויח עליך בדרך אחרת (כלומר בלי שיש לי שם תיק השקעות/חסכון/הלוואה גדולים, או לפחות כ. אשראי בנקאי בשימוש נרחב).
וגם אז הפטור הוא זמני בלבד וצריך לזכור לחדש אותו כל פעם (ולקוות שהבנק יסכים)

לא נתקלתי בסניף פיסי שנותן פטור מעמלות בלי להרוויח עליך בדרך אחרת (כלומר בלי שיש לי שם תיק השקעות/חסכון/הלוואה גדולים, או לפחות כ. אשראי בנקאי בשימוש נרחב).
וגם אז הפטור הוא זמני בלבד וצריך לזכור לחדש אותו כל פעם (ולקוות שהבנק יסכים)

זה גם מה שאני נתקלתי בו. התנאים הכי טובים זה בנק אגוד דורשים 8 פעולות בחודש בשביל החשבון ההפוך שההטבות תקפות בו ל3 שנים, אבל אין לי 8 פעולות או משהו קרוב לזה.

אפשר לדעת מה ?
ממשק משתמש לא נוח, מיקוד יתר על אפליקציה במקום אתר ושאר ירקות.

לפני מספר חודשים החלטתי לעבור לחשבון בנק דיגיטלי. חששתי אבל עשיתי את המהלך הזה והיום אני חושב למה לא עשיתי את המהלך הזה מזמן.
אני בחרתי ב בי-אונליין של הפועלים בגלל עושר הפעולות המוצעות בלי להגיע לסניף.
תמיכה טכנית טלפונית ושאלות לבנקאי/ת הוירטולי שלי נענים במהירות ונימוס.
פעם הייתי צריך לשלוח פקס לחברת האשראי בנושא מתן הרשאה בחשבון והפקידה הוירטואלית שלי עשתה זאת עבורי ללא עמלה...
בקיצור - אין עמלות אלא אם צריך לגשת פיזית לסניף
צילום מסך של עו"ש וכפי שאתה רואה עוד ועוד מעבר לעו"ש:

osh.png
מעולה, תודה רבה!

מישהו יכול להרחיב?
אם למשל אני צריך לשלם יותר מ-10,000 ש"ח כיצד זה מתבצע?
סכום מרבי לפעולה אחת במזומן: עד 10,000 ₪.
סכום מרבי לפעולה אחת שלא במזומן: עד 50,000 ₪.

מישהו יכול להרחיב?
"מזומן" זה מרשרשים [קאש מאני] לא רלוונטי ואיו לזה קשר בכלל לחשבון אינטרנטי.
"שלא במזומן" זו העברת כספים בנקאית באינטרנט עד 50K ש"ח.

נערך לאחרונה ב:
"שלא במזומן" זו העברת כספים בנקאית באינטרנט עד 50K ש"ח.
מוזר, אני העברתי סכומים גדולים מזה בחשבון הדיגיטלי שלי בלי בעיה.
יכול להיות שאם אתה מגיע לפתוח את החשבון (או סתם להזדהות) בסניף הם מבטלים את ההגבלות ?

אני מחזיק בחשבון טוטאל דיגיטל של לאומי.שפתחתי אותו היה דף שמסביר על כל מיני מגבלות של יתרת עוש מקסימלית אפשרית וסכומי העברה מקסימלים. לא מוצא ברשת מסמך זמין שמפרט את המגבלות ויתכן שחלו שינויים מאז שפתחתי את החשבון.
אי אפשר לפתוח יותר חשבונות כאלה. גם לי יש.

אם למשל אני צריך לשלם יותר מ-10,000 ש"ח כיצד זה מתבצע?
סכום מרבי לפעולה אחת במזומן: עד 10,000 ₪.
סכום מרבי לפעולה אחת שלא במזומן: עד 50,000 ₪.
כרטיס אשראי, צ'ק, או צ'ק בנקאי.

בנוסף, כפי שנאמר, אפשר להזדהות ולבטל את המגבלה.

כמה כבר יוצא לך לעשות פעולות של מעל ל 10k שח?

אני כבר העברתי את החשבון לשם, סתם תהיתי לגבי הסעיפים האלה.

אבל אין לי 8 פעולות או משהו קרוב לזה
לא כזה מסובך להגיע ל8 פעולות.
אתה יכול להעביר כספים לחשבון ההשקעות שלך ב8 חלקים למשל, או לבקש מחבר שיעביר לך 8 פעמים 1 שח דרך אפליקציות כמו ביט או פפר-פיי.

אתה יכול להעביר כספים לחשבון ההשקעות שלך ב8 חלקים למשל, או לבקש מחבר שיעביר לך 8 פעמים 1 שח דרך אפליקציות כמו ביט או פפר-פיי.
התנאי הזה לא קיים בחשבון עו"ש דיגיטלי, אין מינמום ואין התנייה בהעברת משכורת.

פחות מסנג'ר - תעביר לו אתה 7 הוראות קבע בחודש של שקל, ופעם בחודש / חצי שנה בקש ממנו את הכסף חזרה :)

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
D מהם האפשרויות שלנו ? נדל"ן 5
N מהם השיקולים של אזרחים שאינם אמריקאים להשקיע בקרנות אמריקאיות? שוק ההון 0
S מהם דמי הניהול הכי הנמוכים שאפשר להשיג היום בפנסיה מקיפה מחקה מדד s&p500 לצבירה של מעל מיליון? פוסטים מאיכות נמוכה 11
E התנהלות נכונה מבחינת מיסוי לזוג נשוי שאחד מהם אזרח אמריקאי מיסים 7
פיטר גריפין כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים - מה מהם שווה לכם? צרכנות פיננסית 123
T מהם המרכיבים של תמריץ איכותי ומהו האינטרס של המעסיק בעניין אוף טופיק 23
Level מהם המקומות הטובים ביותר לקנות זהב/כסף פיזי בישראל ? השקעות אלטרנטיביות 3
D שאלה בנושא התקדמות בהליך קניית דירה , מהם השלבים הנדרשים? שלב העורכי דין, המו"מ , התשלום נדל"ן 6
T פתיחת חשבון ב-IB ארה"ב - מהם הסיכונים למשקיע? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 29
A לאן מגיעים הכספים שמושקעים במדדים? מי נהנה מהם? והאם זה יכול לעזור לעולם? אוף טופיק 31
ש מהם אפיקי ההשקעה/חיסכון הקיימים בשוק? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ד מה ההבדל בדיוק בין -נדל"ן קרן ריסק,קרנות חוב וקרן נד"לן.מה ההבדל בין שלושתם?מה כול אחד מהם בדיוקוכן איפה בכלל משקיעים בהם-באתר הבנק שלי למשל?? השקעות אלטרנטיביות 1
stamEhad מהם היתרונות\חסרונות של החזקת מק"מ מול מזומן? שוק ההון 9
א משכורות שירדו מהם מס גבוהה מדי מיסים 4
E דיורית "בדירות המתאימות לכך", מהם התנאים? נדל"ן 0
M ביטחונות - מהם? שוק ההון 5
J מהם היתרונות של VTI/VXUS מול הקרנות של בלאקרוק? שוק ההון 2
adamshalev המוסדיים ישיבו עשרות מיליוני שקלים ללקוחות מהם גבו דמי טיפול צרכנות פיננסית 2
לא חשוב שמות מהם כל המושגים הכלכליים שנער צריך לדעת ביום הולדתו ה-18? צרכנות פיננסית 17
גרהם הלמן אלדובי - מישהו הצליח לקבל מהם שירות? צרכנות פיננסית 17
P מהם הייתרונות של קניית נייר ערך זר דרך חשבון המתנהל בחו"ל ? שוק ההון 4
א כניסה לשוק בהתאם לירידות (מה החסרונות) שוק ההון 0
ע קרן סל ישראלית מנוטרלת - איפה החסרונות? שוק ההון 229
S מה החסרונות העיקריים של קרן השתלמות? שוק ההון 51
ס חשבון בנק שעובר בירושה – המשך שימוש בחשבון או חובת מימוש מיידי? מיסים 2
Dim כספים ב ib , נמצאים בחשבון ישראלי או אמריקאי? שוק ההון 27
ש החזר מס בחשבון ותיק השקעות זוגי מיסים 5
N השקעה דרך IB - כשלוקחים בחשבון המרת מט"ח, איך אני יודע אם אני מורווח או מופסד (שקלית)? שוק ההון 8
I מיסוי בחשבון משותף מיסים 7
Y קרן כספית בחשבון מסחר שוק ההון 1
T השקעת כספי קטין בחשבון אפוטרופוס - מחפש עצות ממי שמבין/ה או בעלי נסיון בנושא שוק ההון 13
flower שאלה לגבי דיווח על רווחי ריבית מפקדון בחשבון IBKR לתושב ישראלי מיסים 17
ס בעלי אזרח אמריקאי וחשבון הבנק משותף. באופן אוטומטי בית ההשקעות כותב שהוא נהנה בחשבון. זה אומר שבמקרה פטירה 40% מהחשבון ילכו למס ירושה? שוק ההון 1
U חלופה לפיקדון בחשבון ועד בית שוק ההון 9
ב קרנות נאמנות ישראליות מחקות בחשבון IRA שוק ההון 14
M מטבע Base בחשבון IB - שקל או דולר? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
ח חריגה בחשבון לכמה שעות, יש השלכות? צרכנות פיננסית 2
L שווי דיבידנדים בחשבון ברוקר זר לצורך תשלום מס יסף מיסים 3
Z בת זוג אמריקאית כנהנית בחשבון מיסים 4
S 1099div בחשבון IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
H הפתעה | חיסכון משמעותי בחשבון המים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 11
T שותפות בחשבון הורה מיסים 24
R מיסוי אגח בחשבון פטור ממס שוק ההון 7
the-hexx שאלות על אחזקת אג"חים ואירועי מס בחשבון דולרי במיטב דש שוק ההון 12
R מס נוסף שהופיע בחשבון כתוצאה מהפרשי הצמדה משנה קודמת שוק ההון 6
C מה בית ההשקעות עושה עם הכסף הנזיל בחשבון? שוק ההון 1
codev זיקה לישראל עקב שימוש בחשבון בנק מיסים 0
כ שאלות לגבי קיזוז מס בחשבון ממוסה מיסים 2
A מס רווח הון בחשבון משותף מיסים 9
S קופת גמל להשקעה עוקב סנופי VS השקעה בסנופי בחשבון מסחר עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24

נושאים דומים

Back
למעלה