תודה על התגובות, חלקן ממש לקחתי לתשומת הלב ואתעסק בהם עד התואר באוק' 24.
מעודד עוד להוסיף
מצטרף ל
@JWL יש חשיבות עצומה להרגלים הקטנים. תן כבוד לתהליך. קל להרגיש שמעשה יומיומי הוא חסר חשיבות. אבל פעולות קטנות מצטברות בצורה דרמטית לאורך זמן.
תלמד איך ללמוד זה ישדרג את החיים שלך. יכול להיות שתמצא גם עניין
בטקסט הזה שכתבתי לאחד מתלמידי ליום הולדת שלו.
בהצלחה
ממש אהבתי את הדברים שכתבת בטקסט, חזק מאוד. בכלל, מתחבר ללמוד על למידה ומתכוון להשתפר בזה כל הזמן, מסכים איתך שזו מיומנות בסיסית שמסוגלת לעלות את כל החיים כמקשה אחת.
בנתיים אתן את ההחלטה/ יותר השקפה הפארטו שלי, אפילו שאני רק בן 23.
אני סבור שהדבר הכי משמעותי שאני עושה ומחליט ובוחר להסתכל דרכו זה ללמוד מחוויות של אנשים אחרים. ובעיניי, הכלי הכי מוצלח שמשרת אותי בכל פעם זה הפייסבוק, למרות הצד הרע יותר בו של תוכן סתמי.
לפני כל דבר שאני עושה, מאז אמצע הצבא בערך, אני חוקר בקהילות בפייסבוק את התחום ומחליט החלטות בהתאם לשיתופים של אחרים. המעשה חושף אותי לאין ספור הזדמנויות ובנוסף מיישר אותי לדרך יעילה יותר.
דוגמה מובנת מאליו זה טיולים בחו"ל וכן הלאה.
דוגמה יותר ספציפית ונכונה לי זה פסיכומטרי למשל, ההכרה שיש פסיכומטרי מטעם המדינה ותוכן מטורף להכנה בחינם באינטרנט, מסירות של ציוד לימוד בכמויות, מסחר על ציוד לימוד ישן שיכול להניב כסף קטן מהצד.
יתרון נוסף שזה נותן- זה עוזר לי להבין מה כולם עושים ולהסתכל על זה מקצת יותר גבוה, אפילו לראות נתיב אחר שלא בחרו בו אבל למעשה הוא הרבה יותר נכון. ככה לדוגמה הגעתי לסולידית ולהשקעות וכן הלאה בזמן ששאר החברים שלי יותר התעסקו בדברים של היום-יום.