Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
יש שטוענים שמודל מיירס בריגס (MBTI) הוא סוג של אסטרולוגיה מודרנית, אבל באופן אישי אני מוצאת בו הגיון בכל מה שקשור לאינטרקציה בין בני אדם.
אני מעוניינת לכתוב פוסט בנושא, וכדי לעשות את זה מעניין, מתחשק לי ללמוד על הפילוח של משתתפי הפורום.
כדי לעזור:
מקרא בסיסי:
I = סגנון מופנם
E = סגנון מוחצן
S = חווה את העולם באופן תחושתי, ממוקד בהווה
N = חווה את העולם באופן אינטואיטיבי, ממוקד בעתיד
T = מקבל החלטות תוך שימוש בקוגניציה
F = מקבל החלטות תוך שימוש ברגש
J = התייחסות לעולם החיצון בדרך של שיפוט
P = התייחסות לעולם החיצון בדרך של תפיסה
השכיחות של הטיפוס ההיפר-לוגי : ISTJ, לא בכדי מטריפה אותי פה באתר . בהמשך לסרט המצוין "מפוצלים", מעניין איזה קסטה/ טיפוס היו מובילים את שאר אנשיי האתר. במפוצלים ה"אוריינים" (בתרגום חופשי הלוגיים) הם אלה שע"י הפיכה, ניסו להשתלט על השאר, ולקחת מקסטת ה"הקרבה עצמית" את השלטון.
אנשי אומץ הלב יחד עם המפוצלים החזירו את הסדר על כנו(הכל בחיוך, נא לא להתרגש מידיי).
ISTJ הוא בכל מקרה טיפוס נפוץ יחסית.
בפעם הראשונה שעשיתי את השאלון יצא לי INTJ. היום יצא ISTJ. המופנמות אצלי היא מובהקת, כנראה שדרך חוויית העולם קצת פחות.
זכור לי ש @הסולידית כתבה פעם שהיא INTJ. אני משער שאנשים בעלי אישיות דומה מסוגלים לקבל באופן חיובי יותר את החזון שלה.
במפוצלים ה"אוריינים" (בתרגום חופשי הלוגיים) הם אלה שע"י הפיכה, ניסו להשתלט על השאר, ולקחת מקסטת ה"הקרבה עצמית" את השלטון.
אנשי אומץ הלב יחד עם המפוצלים החזירו את הסדר על כנו(הכל בחיוך, נא לא להתרגש מידיי).
אני לא יודע לגבי שאר חבריי בקסטת ה"לוגיים" פה, אבל לי אין כוונה לבצע הפיכה חמושה.
אני מעדיף להתכונן לקראת סוף העולם שיגיע בעקבות ההתנהגות הלא אחראית של שאר הקסטות בבונקר המצוייד היטב שלי.
וכאשר סוף העולם יגיע אני מתכנן לשבת בצורה פולנית ולנופף באצבע שלי ולומר "אמרתי לכם" מול מסך המחשב שלי בחיוך מרושע מתוך הבונקר.
Bebonitus , הסרטון שלך אפילו יותר מתאים.
חוצמזה , באותו נושא אני רואה שיש לנו כבר 7 INTJ !
14% מהאוכלוסיה ! כשזה אמור להיות פרופיל סופר נדיר!
רגע , הרי הסולידית פרסמה שהיא INTJ?
אני הייתי מהמר שיש לנו 6 חנפנים וסולידית
INTJ ים , אל תקחו ברצינות זה רק אני