• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

מבחני קבלה באדם מילא

• פותח הנושא פותח הנושא amittsipori
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

amittsipori

משתמש רשום
דירוג
0
אהלן, בקרוב אני עומד לבצע מבחני קבלה לרכבת בתור נהג קטר, השאלה היא כזו.

לפני כחודשיים ביצעתי מבחן לתפקיד אחר באדם מילא אך לדעתי המבחן היה לא טוב. כשמתחילים את המבחן נשאלת השאלה "האם ביצעת בעבר מבחנים ונוכל להשתמש בנתונים שלהם?". עד כמה זה לא טוב לסמן לא?

אז שיפרט בראיון פרונטלי שבטח יהיה. למה לשקר? במיוחד לאור העובדה שנראה לי די פשוט לעלות על השקר

אז שיפרט בראיון פרונטלי שבטח יהיה. למה לשקר? במיוחד לאור העובדה שנראה לי די פשוט לעלות על השקר
זה לא שקר, הוא אומר להם שהוא לא מאשר להשתמש בנתוני עבר.

אני בטוח שיש להם ברשומות שהוא כבר נבחן אצלם. נוסח השאלה הוא לא אם כדאי להם לחפש ברשומות שלהם, אלא האם הוא מאשר את זה.

אז שיפרט בראיון פרונטלי שבטח יהיה
הוא עלול לא להגיע לראיון הפרונטלי אם התוצאות הקודמות הן גרועות.

הייתי באדם מילא פעם והבטחתי לעצמי שלא אתראיין שוב בעבודות שמחייבות מבחנים שם. מקווה מאוד שאעמוד בהתחייבות שלי לעצמי.
לפי החוק זכותך לראות את תוצאות המבחנים שלך. כדאי לנסות ולעשות זאת לפני המבחן הבא:
https://m.ynet.co.il/Articles/5232916

אני אתן לך ספוילר - אם תפנה אליהם הם יציעו לך להגיע בין 15:00 ל-15:15 לחדר חשוך במיקום לא נוח עבורך רק כדי שלא תמצה את זכותך החוקית. אל תוותר ותתעקש.
עריכה: הבא אתך דפים וכלי כתיבה כי תצטרך להעתיק את התוצאות בכתב יד.

במבחנים מקוונים באדם מילא, לא הבנתי אם בזמן הבחינה המצלמה מצלמת אותי או לא.. כי כשעשיתי פעם שעברה מבחן מקוון באדם מילא המצלמה לא פעלה למיטב ידיעתי במהלך הבחינה. מישהו יודע לענות על זה?

במבחנים מקוונים באדם מילא, לא הבנתי אם בזמן הבחינה המצלמה מצלמת אותי או לא.. כי כשעשיתי פעם שעברה מבחן מקוון באדם מילא המצלמה לא פעלה למיטב ידיעתי במהלך הבחינה. מישהו יודע לענות על זה?
עובדת כל הזמן, אם באמצע המבחן אתה זז מהמסך (ולפעמים גם בלי) קופצת הודעה שהמצלמה לא מזהה את הפנים שלך, ורק אז אתה רואה מה המצלמה רואה, כל שאר הזמן זה מצלם בלי שום פידבק באתר..

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A לגבי מבחני קבלה לעבודה התפתחות אישית 1
ש מבחני אמינות אוף טופיק 4
Myrath מבחני Grammer מורכבים ומדריך אקסל התפתחות אישית 14
S האם אני יכול להוציא חשבונית/קבלה חוקית בעצמי ללא שימוש בשירות חיצוני? אוף טופיק 15
M קבלה להייטק התפתחות אישית 11
M הוצאה על סמך קבלה בלבד מיסים 1
ז קבלה סעיף 46 אחרי הגשת דו"ח מיסים 0
M קבלה של FIFO ב ordernet שוק ההון 19
H שאלה לגבי תנאי קבלה למחיר למשתכן עקב מצב מסורבל. נדל"ן 17
N האם העברת Euro בWise תגרום לעמלות קבלה נמוכות יותר ? צרכנות פיננסית 17
ח חיפוש עבודה לאחר קבלה לעבודה אוף טופיק 9
P תהליך קבלה לחברות מלאה בקיבוץ מבוקש נדל"ן 30
P איזה מסמך קבלה לתת לפקדון זמני? פוסטים מאיכות נמוכה 0
unrealx עבודה עם חשבוניות \ קבלה אוף טופיק 10
ה מה זה קבלה? עזרה לבעל עסק טרי טרי התפתחות אישית 4
B החזרי מס על תרומות- קבלה מודפסת מיסים 6
תמיר עוסק פטור על מה צריך להוציא קבלה 0.38שח האם צריך לדווח בצורה כלשהיא? התפתחות אישית 7

נושאים דומים

Back
למעלה