Run like the wind
משתמש סולידי
- דירוג
- 49
לפני לפני חודשיים וחצי קיבלנו סכום גדול של כסף, והחלטנו להשקיע את רובו (160K), משקיעי סנופי. ברגיל ההשקעות שלנו יושבות בקופת גמל להשקעה וקרן השתלמות, והחלטתי שסכום כזה מצדיק פתיחה של חשבון מסחר. לקח לי חודשיים לעשות השוואת מחירים, להחליט איפה אני רוצה לפתוח חשבון, להעביר את המסמכים, לא מיהרתי לשום מקום. רק לפני שבוע קניתי את המדד בפעימה אחת מתוך 4 (40K), ואתמול את הפעימה השנה באותו סכום.
אז קודם כל, אני מופתעת כמה זה יצא מוצלח שלקחתי את הזמן, זה ממש נחמד להשקיע סכומים גדולים של כסף בזמן שהשוק בהנחה.
עכשיו אני מתלבטת מתי להשקיע את המשך הסכום. ברגיל אנחנו משקיעים ברגע שיש לנו סכום פנוי ומעולם לא תיזמנתי את השוק. אבל בגלל שמדובר על סכום כזה גדול אני תוהה אם כדאי לחכות קצת לפני שאני מפקידה את 2 הפעימות הבאות. אשמח לשמוע תובנות.
אז קודם כל, אני מופתעת כמה זה יצא מוצלח שלקחתי את הזמן, זה ממש נחמד להשקיע סכומים גדולים של כסף בזמן שהשוק בהנחה.
עכשיו אני מתלבטת מתי להשקיע את המשך הסכום. ברגיל אנחנו משקיעים ברגע שיש לנו סכום פנוי ומעולם לא תיזמנתי את השוק. אבל בגלל שמדובר על סכום כזה גדול אני תוהה אם כדאי לחכות קצת לפני שאני מפקידה את 2 הפעימות הבאות. אשמח לשמוע תובנות.