• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

לפעמים העצלות משתלמת

Run like the wind

משתמש סולידי
דירוג
49
לפני לפני חודשיים וחצי קיבלנו סכום גדול של כסף, והחלטנו להשקיע את רובו (160K), משקיעי סנופי. ברגיל ההשקעות שלנו יושבות בקופת גמל להשקעה וקרן השתלמות, והחלטתי שסכום כזה מצדיק פתיחה של חשבון מסחר. לקח לי חודשיים לעשות השוואת מחירים, להחליט איפה אני רוצה לפתוח חשבון, להעביר את המסמכים, לא מיהרתי לשום מקום. רק לפני שבוע קניתי את המדד בפעימה אחת מתוך 4 (40K), ואתמול את הפעימה השנה באותו סכום.
אז קודם כל, אני מופתעת כמה זה יצא מוצלח שלקחתי את הזמן, זה ממש נחמד להשקיע סכומים גדולים של כסף בזמן שהשוק בהנחה.
עכשיו אני מתלבטת מתי להשקיע את המשך הסכום. ברגיל אנחנו משקיעים ברגע שיש לנו סכום פנוי ומעולם לא תיזמנתי את השוק. אבל בגלל שמדובר על סכום כזה גדול אני תוהה אם כדאי לחכות קצת לפני שאני מפקידה את 2 הפעימות הבאות. אשמח לשמוע תובנות.

לפני לפני חודשיים וחצי קיבלנו סכום גדול של כסף, והחלטנו להשקיע את רובו (160K), משקיעי סנופי. ברגיל ההשקעות שלנו יושבות בקופת גמל להשקעה וקרן השתלמות, והחלטתי שסכום כזה מצדיק פתיחה של חשבון מסחר. לקח לי חודשיים לעשות השוואת מחירים, להחליט איפה אני רוצה לפתוח חשבון, להעביר את המסמכים, לא מיהרתי לשום מקום. רק לפני שבוע קניתי את המדד בפעימה אחת מתוך 4 (40K), ואתמול את הפעימה השנה באותו סכום.
אז קודם כל, אני מופתעת כמה זה יצא מוצלח שלקחתי את הזמן, זה ממש נחמד להשקיע סכומים גדולים של כסף בזמן שהשוק בהנחה.
עכשיו אני מתלבטת מתי להשקיע את המשך הסכום. ברגיל אנחנו משקיעים ברגע שיש לנו סכום פנוי ומעולם לא תיזמנתי את השוק. אבל בגלל שמדובר על סכום כזה גדול אני תוהה אם כדאי לחכות קצת לפני שאני מפקידה את 2 הפעימות הבאות. אשמח לשמוע תובנות.
סתם מזל...

אישית הייתי קונה סנופי פי 3, אבל זה רק אני ולא מומלץ להקשיב לי אף פעם.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
נ להתאהב זה לפעמים זול ופחות מסוכן מלהשקיע אוף טופיק 35
L באמת יש התאוששות כלכלית? לפעמים נדמה שלא פוסטים מאיכות נמוכה 8
P לפעמים כדאי לא להסתמך רק על Javascript אוף טופיק 0
c881 הזוי שהחדשות הללו נחשבות עדיפות. אבל לפעמים זה המצב אוף טופיק 16
Jane Doe לפעמים לא משתלם להיות סולידית אוף טופיק 87
M מחזור משכנתא שפיצר משתלמת? נדל"ן 6
G דירה למגורים - עסקה משתלמת בתנאי 80/20? נדל"ן 5
T האם קנייה במחיר נמוך יותר משתלמת יותר? שוק ההון 12
stamEhad מחיר למשתכן לזוג צעיר - עסקה משתלמת תמיד או לא בהכרח? נדל"ן 10
G מה הדרך הכי משתלמת להשקיע פאסיבית, לטווח ארוך? שוק ההון 8
Myrath חבילת סלולר משתלמת מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
D מישהו יכול בבקשה להציג אקסל עם חישוב מפורט של למה דחיית מס משתלמת פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 11
G איך מוצאים דירה משתלמת לרכישה? נדל"ן 3
doc29 מה ההלוואה הכי משתלמת עבור דירה להשקעה בחו"ל? נדל"ן 93
Odnight קרן גמל להשקעה - האם זו הצעה משתלמת? שוק ההון 22
Odnight קרן גמל להשקעה - האם זו הצעה משתלמת? שוק ההון 0
Meni3 ביטוח, השקעה משתלמת או הוצאה מיותרת? צרכנות פיננסית 7

נושאים דומים

Back
למעלה