שלום חברים.
תעודת הזהות שלי פגת תוקף בסוף השנה…
נכנסתי הבוקר כדי לקבוע תור להנפקת תעודת זהות ביומטרית והתורים מתחילים באיזור שלי רק באמצע מרץ 2025 !! זה פשוט הזיה .
אין לי דרך לעשות את זה באופן מקוון ואני חייב להגיע ללישכה כי אני חייב גם לשנות כתובת .
האמת שגם שניסיתי למקומות יותר רחוקים (לא באילת או בנהריה…לא צריך להיסחף ) וגם שם אין מי יודע מה תורים.
אז מה עושים במצב כזה?
בלי קשר, או עם קשר, אני אמור למשל להעביר טסט לרכב בינואר…..ואם אין לי תעודה בתוקף אז מה עושים?
ויש עוד בעיה :
רפורמת החנייה בעיריות נכנסת לפעולה והכל עומד להשתנות החל מינואר 2025.
למשל בתל אביב—כבר ראיתי אתמול שכל התמרורים בעיר השתנו —אין כבר יותר את השלטים של “החניה חינם
לכל תו חניה של תל אביב”! ובעוד שבועיים, ממילא , כל תווי החניה הולכים להיות פגי תוקף וצריך לחדש אותם .
מעכשיו זה יהיה רק 2 תווים בלבד לכל משפחה……וכבר לא תוכל לחנות מחוץ לאיזור המגורים שלך.
וגם מקפיצים את המחירים בטירוף….
רמת גן עשתה את זה כבר לפני שנה, תל אביב,כאמור, מתחילה מינואר 2025…..
הבנתי ששאר הרשויות דחו את זה , אבל גם שם זה ייקרה ….
אז מה עושים?
אני צריך להעביר בקשה לתו חניה חדש לאיזור מגורים החדש שלי , אבל היות ואין לי בתעודת זהות
את הכתובת החדשה, אף אחד לא ינפיק לי תו חניה …..
אז לא ייתכן שבגלל שאי אפשר לעדכן את תעודת הזהות כי אין תורים ל 4 חודשים קדימה ,
אני אאלץ להיקרע מעכשיו ב 2500 שקל כל חודש רק על חניה .
מצד אחד, אני לא יכול להשאיר את הרכב בחניה ברחוב בבית (אני תל אביבי) , כי אין לי יותר תו חניה (יש מעל 3 רכבים)
ואני אאלץ לשלם …..ומצד שני, לנסוע לעבודה עם הרכב, גם נוראי כי אין יותר חניה חינם לתושבים שלא באיזור שלהם.
בקיצור, מה הפיתרון ?
אפשר למצוא תורים שלא דרך קביעת תור לעוד 4 חודשים?
זה הזיה !
ֿתודה
תעודת הזהות שלי פגת תוקף בסוף השנה…
נכנסתי הבוקר כדי לקבוע תור להנפקת תעודת זהות ביומטרית והתורים מתחילים באיזור שלי רק באמצע מרץ 2025 !! זה פשוט הזיה .
אין לי דרך לעשות את זה באופן מקוון ואני חייב להגיע ללישכה כי אני חייב גם לשנות כתובת .
האמת שגם שניסיתי למקומות יותר רחוקים (לא באילת או בנהריה…לא צריך להיסחף ) וגם שם אין מי יודע מה תורים.
אז מה עושים במצב כזה?
בלי קשר, או עם קשר, אני אמור למשל להעביר טסט לרכב בינואר…..ואם אין לי תעודה בתוקף אז מה עושים?
ויש עוד בעיה :
רפורמת החנייה בעיריות נכנסת לפעולה והכל עומד להשתנות החל מינואר 2025.
למשל בתל אביב—כבר ראיתי אתמול שכל התמרורים בעיר השתנו —אין כבר יותר את השלטים של “החניה חינם
לכל תו חניה של תל אביב”! ובעוד שבועיים, ממילא , כל תווי החניה הולכים להיות פגי תוקף וצריך לחדש אותם .
מעכשיו זה יהיה רק 2 תווים בלבד לכל משפחה……וכבר לא תוכל לחנות מחוץ לאיזור המגורים שלך.
וגם מקפיצים את המחירים בטירוף….
רמת גן עשתה את זה כבר לפני שנה, תל אביב,כאמור, מתחילה מינואר 2025…..
הבנתי ששאר הרשויות דחו את זה , אבל גם שם זה ייקרה ….
אז מה עושים?
אני צריך להעביר בקשה לתו חניה חדש לאיזור מגורים החדש שלי , אבל היות ואין לי בתעודת זהות
את הכתובת החדשה, אף אחד לא ינפיק לי תו חניה …..
אז לא ייתכן שבגלל שאי אפשר לעדכן את תעודת הזהות כי אין תורים ל 4 חודשים קדימה ,
אני אאלץ להיקרע מעכשיו ב 2500 שקל כל חודש רק על חניה .
מצד אחד, אני לא יכול להשאיר את הרכב בחניה ברחוב בבית (אני תל אביבי) , כי אין לי יותר תו חניה (יש מעל 3 רכבים)
ואני אאלץ לשלם …..ומצד שני, לנסוע לעבודה עם הרכב, גם נוראי כי אין יותר חניה חינם לתושבים שלא באיזור שלהם.
בקיצור, מה הפיתרון ?
אפשר למצוא תורים שלא דרך קביעת תור לעוד 4 חודשים?
זה הזיה !
ֿתודה
נערך לאחרונה ב: