היי שלום, יש לי אנגלית ברמה גבוה(נראה לי), רואה סדרות, כל העונות של friends מספר פעמים, קורא וצורך תוכן ברשתות החברתיות(טיקטוק)/יוטיוב לרוב בעיקר באנגלית ועברית(אני חושב שבעיקר באנגלית אבל אני לא יודע) - אציין שלא הכול זה תוכן junk וכן מופיעים שם לפעמים דברים פרקטיים כמו ניהול כסף, קריירה, אימונים וכו... , היו קורסים באוניברסיטה שהייתי צריך לקרוא באנגלית והסתדרתי לא רע/די טוב לדעתי(אני אומנם מתחום המדעים המדוייקים אבל ספציפית הייתי צריך לקרוא מאמרים ארוכים בתחומי האתיקה בערך 10 עמודים ומעלה(זכור לי גם כמה עשרות אבל לא בטוח), והייתה שאלה על אחד המאמרים מאלה שקראנו. היה לי פטור באנגלית באוניברסיטה בגלל הפסיכומטרי שעשיתי בתיכון. העבודה היומיות שלי כוללת חיפוש של דברים מקצועיים ותשובות באנגלית באינטרנט.
יחד עם זאת, האנגלית שלי רחוקה מC2 ואני חושב על איך אולי אפשר לשפר אותה.
יש את האופציה של קורס, אבל האם יש משהו לרמה שלי? אני מעריך שאני בין B2 לC1, יש משהו מתאים לזה(בארץ - פרונטלי) רצוי באווירה קלילה - לא משהו במסגרת תואר עם מבחן וכאלה ?
אני פחות חובב קריאת ספרים, אבל אולי זה כיוון.
האם יש סדרות מומלצות בנטפליקס? נורא קשה לי להתחיל לראות בלי המלצה.
שמעתי על the last of us , האם הייתם ממליצים לראות?
יחד עם זאת, האנגלית שלי רחוקה מC2 ואני חושב על איך אולי אפשר לשפר אותה.
יש את האופציה של קורס, אבל האם יש משהו לרמה שלי? אני מעריך שאני בין B2 לC1, יש משהו מתאים לזה(בארץ - פרונטלי) רצוי באווירה קלילה - לא משהו במסגרת תואר עם מבחן וכאלה ?
אני פחות חובב קריאת ספרים, אבל אולי זה כיוון.
האם יש סדרות מומלצות בנטפליקס? נורא קשה לי להתחיל לראות בלי המלצה.
שמעתי על the last of us , האם הייתם ממליצים לראות?