Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
חל איסור על אזכור ניירות ערך ספציפיים בפורום זה בהקשר שעשוי ללמד על כדאיות ההשקעה או אי-ההשקעה בהם
Is it possible to determine the average rate of return for day traders? What does it take to get started?
www.investopedia.com
אימלוק:
According to a study by the Brazilian Securities and Exchange Commission, approximately 97% of 1,600 day traders who persisted for more than 300 days lost money
א. אין סיבה לשאול לפתוח שני שרשורים על נושאים קרובים כל כך
ב. הגישה הרווחת בפורום היא שמסחר יומי לא ריווחי בטווח הארוך לסוחרים - אלא בעיקר לברוקר ולמוכר הקורסים.
ג. אני אישית מכיר סוחרים ריווחיים (אני מתכנת להם בוטים וסורקי שוק מתקדמים) - אבל את השיטות שהם עובדים בהם כל אחד פיתח לבד בחקירה עצמאית, שיטות שמנצלות תופעות בשוליים של השוק - וכשאני אומר שוליים זה נושאים שאין בהם מספיק נפח מסחר בשביל מאות בוגרי קורס שיסחרו עם השיטה
ככלל אם למישהו יש מדפסת כסף - הוא כנראה יעדיף לסחור בעצמו ולא למכור קורס
ד. אם יש קורסים שאולי כדאי לך לקחת - זה קורס התנהלות פיננסית נכונה וקורס קריאה ביקורתית (אני מכיר כזה שמתמקד בחדשות אבל התכנים נכונים ביתר שאת לטקסטים פרסומיים)
שניהם יש חינמיים ברשת כמובן - והמון מידע ברמות שונות שלא מסודר כ"קורס"
ראיתי את הפוסט הראשון שלך כאן בפורום ועכשיו אני מבין היטב מה עומד מאחורי השאלות שלך ומקווה בשבילך שלא תעשי בחירה שגויה
כל סוגי מסחר בשוק ההון לא משנה אם זה יומי או משהו אחר מצריכים התמודדות נפשית לא פשוטה
זה חוץ מלדעת כללים, ניתוחים וכד
בנוסף, הרוב לא מצליח מכל מיני סיבות ולמרות שיש מיעוט שכן מצליחים זה דורש המון זמן למידה ופניות נפשית
יש גם סוגים יותר מוכחים של מסחר כמו אופציות או quantitative trading אבל הכל דורש את הנ״ל.
במצב שלך זה פשוט להיכנס למקום שהכי לא מתאים לך והסיכויים שואפים ל-0 לא רק בכלל אלא גם לעומת בחורה בת 20 בלי דאגות
מאד ממליץ לך קודם כל למצוא כיוון בחיים שיפרנס אותך ויתן לך זמן למשפחה, אולי בעוד עשור תחזרי לשקול את הרעיון