yossik
מודרטור
- דירוג
- 15,891
טוב, מה אגיד לכם? אני רוצה לטפס על הקירות ולצרוח "די, מספיק כבר, יא' חולערות!"
אני מנוי של 012 בסלולר, קו ביתי וספק אינטרנט.
עוד לפני פתיחת השוק הסיטונאי לחבילת תשתית אינטרנט + ספק היו להם מחירים הוגנים ושפויים וגם שרות לקוחות טוב.
קיבלתי אתמול את החשבונית וראיתי שמחיר ספק אינטרנט עלה מ 20 ש"ח ל 24.50 ש"ח.
לפני חודש דיברתי עם הנציג שלהם והבטיחו שימשיכו באותו מחיר.
היום צלצלתי אליהם כדי להתלונן על העלאת המחיר למרות ההבטחה שניתנה לי לשימור המחיר הקודם כי אני "לקוח טוב וותיק"
אני בטוח שגם רובכם שמעתם את זה "אני רואה בתיק שלך שאתה לקוח וותיק, בלה, בלה, בלה ולכן במקום 24 ניתן לך ב 22..."
אבל גברתי אמרתי לה, הבטחתם לי 20 לחודש ולמה עלי להתפשר על 22? מה זה שוק פרסי? אנחנו נפגשים באמצע הדרך?
היא חשבה לרגע ואמרה לי 22 + חודש חינם.
אני אמרתי 22 + חודשיים חינם או שניפגש בבית משפט.
היא - תמתין רגע, אני צריכה להתייעץ.
לא המתנתי אפילו רגע, אחרי 10 שניות חזרה אלי OK, אתה לקוח טוב ולא רוצים לאבד אותך, אז 22 + חודשיים חינם.
סגרנו עניין.
מחר התור של בזק - העלו לי מ 99 ל 118 ושידרגו ל 100MB למרות שלא ביקשתי ולמרות שבשכונה שלנו התשתית מותאמת למקסימום 40MB.
אני מנוי של 012 בסלולר, קו ביתי וספק אינטרנט.
עוד לפני פתיחת השוק הסיטונאי לחבילת תשתית אינטרנט + ספק היו להם מחירים הוגנים ושפויים וגם שרות לקוחות טוב.
קיבלתי אתמול את החשבונית וראיתי שמחיר ספק אינטרנט עלה מ 20 ש"ח ל 24.50 ש"ח.
לפני חודש דיברתי עם הנציג שלהם והבטיחו שימשיכו באותו מחיר.
היום צלצלתי אליהם כדי להתלונן על העלאת המחיר למרות ההבטחה שניתנה לי לשימור המחיר הקודם כי אני "לקוח טוב וותיק"
אני בטוח שגם רובכם שמעתם את זה "אני רואה בתיק שלך שאתה לקוח וותיק, בלה, בלה, בלה ולכן במקום 24 ניתן לך ב 22..."
אבל גברתי אמרתי לה, הבטחתם לי 20 לחודש ולמה עלי להתפשר על 22? מה זה שוק פרסי? אנחנו נפגשים באמצע הדרך?
היא חשבה לרגע ואמרה לי 22 + חודש חינם.
אני אמרתי 22 + חודשיים חינם או שניפגש בבית משפט.
היא - תמתין רגע, אני צריכה להתייעץ.
לא המתנתי אפילו רגע, אחרי 10 שניות חזרה אלי OK, אתה לקוח טוב ולא רוצים לאבד אותך, אז 22 + חודשיים חינם.
סגרנו עניין.
מחר התור של בזק - העלו לי מ 99 ל 118 ושידרגו ל 100MB למרות שלא ביקשתי ולמרות שבשכונה שלנו התשתית מותאמת למקסימום 40MB.