• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

לבדוק חשבוניות חברים, שיטת מצליח על ימין ושמאל

• פותח הנושא פותח הנושא yossik
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

yossik

מודרטור
דירוג
15,891
טוב, מה אגיד לכם? אני רוצה לטפס על הקירות ולצרוח "די, מספיק כבר, יא' חולערות!"
אני מנוי של 012 בסלולר, קו ביתי וספק אינטרנט.
עוד לפני פתיחת השוק הסיטונאי לחבילת תשתית אינטרנט + ספק היו להם מחירים הוגנים ושפויים וגם שרות לקוחות טוב.
קיבלתי אתמול את החשבונית וראיתי שמחיר ספק אינטרנט עלה מ 20 ש"ח ל 24.50 ש"ח.
לפני חודש דיברתי עם הנציג שלהם והבטיחו שימשיכו באותו מחיר.
היום צלצלתי אליהם כדי להתלונן על העלאת המחיר למרות ההבטחה שניתנה לי לשימור המחיר הקודם כי אני "לקוח טוב וותיק"
אני בטוח שגם רובכם שמעתם את זה "אני רואה בתיק שלך שאתה לקוח וותיק, בלה, בלה, בלה ולכן במקום 24 ניתן לך ב 22..."
אבל גברתי אמרתי לה, הבטחתם לי 20 לחודש ולמה עלי להתפשר על 22? מה זה שוק פרסי? אנחנו נפגשים באמצע הדרך?
היא חשבה לרגע ואמרה לי 22 + חודש חינם.
אני אמרתי 22 + חודשיים חינם או שניפגש בבית משפט.
היא - תמתין רגע, אני צריכה להתייעץ.
לא המתנתי אפילו רגע, אחרי 10 שניות חזרה אלי OK, אתה לקוח טוב ולא רוצים לאבד אותך, אז 22 + חודשיים חינם.
סגרנו עניין.
מחר התור של בזק - העלו לי מ 99 ל 118 ושידרגו ל 100MB למרות שלא ביקשתי ולמרות שבשכונה שלנו התשתית מותאמת למקסימום 40MB.

לפני שנה הייתי מנויה של 012 באינטרנט, וביקשתי להנתק.
אחרי חצי שנה קיבלתי פתאום מכתב על חוב, מתסבר שהמשיכו לחייב אותי, בלי לשלוח חשבונית ולנסות לחייב את כרטיס האשראי שלי. אחרי חצי שנה טרחו לשלוח לי חוב.
שבועות של שיחות טלפון שהסתיימו ב"המנהלת תחזור אלייך" ואף אחד לא חזר אליי.
זה כבר הועבר למחלקה המשפטית שלהם, שם אמרתי לעורכת דין שהיא מוזמנת להקשיב לשיחה שלי עם המוקדנית הראשונה שאמרה שהיא רואה בקשת ניתוק.
עורכת הדין ענתה שהיא יכולה להאזין לשיחות רק בצו בית משפט! אמרתי לה "אל תדאגי, את תקבלי צו"
מרוב עצבים, שלחתי הודעה לשרות לקוחות דרך הפייסבוק.
למחרת חזרו אליי ואמרו "מצטערים".
o_o

לגבי ראוטר של בזק...
שים לב - http://www.bezeq.co.il/media/PDF/TERMS/n_router.pdf
המחיר עלה ל-350 שח, כנראה שמספיק מאלו שעברו לספק "רוכב" לא החזירו את הראוטר ו-אמרו "כפרה על 200 שח".
אני לא יודע אם הראוטר של 40MB תומך ב-100MB, אבל אם כן... אם אין יותר ניתוקים אז או שהתשתית התקדמה גם כן, או שלא באמת שידרגו.
תתחיל בדיקה של SPEEDTEST

@Lamur אני מתנתק רק דרך www.netek.co.il
שולחים בשמי פקס למי שאני מבקש.

לגבי ראוטר של בזק...
שים לב - http://www.bezeq.co.il/media/PDF/TERMS/n_router.pdf
המחיר עלה ל-350 שח, כנראה שמספיק מאלו שעברו לספק "רוכב" לא החזירו את הראוטר ו-אמרו "כפרה על 200 שח".
אני לא יודע אם הראוטר של 40MB תומך ב-100MB, אבל אם כן... אם אין יותר ניתוקים אז או שהתשתית התקדמה גם כן, או שלא באמת שידרגו.
תתחיל בדיקה של SPEEDTEST

@Lamur אני מתנתק רק דרך www.netek.co.il
שולחים בשמי פקס למי שאני מבקש.
ה SPEEDTEST מראה בין 31 ל 41 ויציב מאוד.
העניין הוא שלא שדרגתי ב 012 ל 100MB ולכן אני גולש ב 40.
לפני 6 חודשיים החלפתי את המודם ל VDLS כדי שיתמוך ב 40+
בכול אופן, מחר אני הולך לסגור חשבון עם בזק - נבלות!
הקמפיין שלהם הוא "עד 100", גיב-מי-א-ברייק, גם 15T זה "עד מאה"

אני עברתי מ-012 לבזק בינלאומי. תשתית+ספק. יש לבזק בנדלים טובים להציע. התנתקתי מ-012 לפני 3 שבועות.
מקבל חשבונית כרגיל. התקשרתי עכשיו בעקבות השרשור של yossik. מתברר שלא נותקתי.
הטלפנית מנסה לשאול אותי למה אני רוצה להתנתק!!!
אחרי שהתיבשתי על הקו הודיעה לי שאקבל החזר על התשלום העודף מרגע הודעת הניתוק.
דרך אגב גם אצלי האינטרנט היה 20ש"ח ללא הגבלת זמן. חודש קודם עבר ל-26ש"ח (22ש"ח לא כולל מע"מ) והחודש 30ש"ח. מתברר שההטבה פתאום הוגבלה לשנה. לא ברור מה תאריך התפוגה כי החשבונית לא מציינת זאת. הייתי לקוח מרוצה של 012. הפכתי ללקוח לשעבר מאוכזב.

הגישה שלי היא אחרת. כשאני מתנתקת, אני שולחת פקס ניתוק, ובו אני מבקשת לקבל לביתי, בדואר, את החשבון האחרון לתשלום. אני מבטלת את הוראת הקבע ואת ההרשאה לחיוב חשבון. כשמגיע אלי החשבון בדואר אני משלמת אותו. אני אף פעם לא משאירה הרשאה לחיוב חשבון או כרטיס אשראי בתוקף.

ביטלתי ב27.04 דרך אתר נתק את הספק של 012 אחרי שהם העלו לי ל25 מ20 שקל. עד היום הם לא ניתקו אותי. התקשרתי כבר 3 פעמים. כל פעם עונה נציג ושואל אם אפשר לחזור אליי פעמיים אמרתי כן. היום אמרתי לא. "העביר אותי", חיכיתי שעה ו20 על הקו ואף אחד לא ענה. נראה לי שהגיע הזמן לתביעה בבהמ"ש לתביעות קטנות (זה יהיה פעם ראשונה שלי). שמעתי שאפשר לקבל 10,000 ללא הוכחת נזק.
http://www.consumers.org.il/category/discontinue-long-term-services

ביטלתי ב27.04 דרך אתר נתק את הספק של 012 אחרי שהם העלו לי ל25 מ20 שקל. עד היום הם לא ניתקו אותי. התקשרתי כבר 3 פעמים. כל פעם עונה נציג ושואל אם אפשר לחזור אליי פעמיים אמרתי כן. היום אמרתי לא. "העביר אותי", חיכיתי שעה ו20 על הקו ואף אחד לא ענה. נראה לי שהגיע הזמן לתביעה בבהמ"ש לתביעות קטנות (זה יהיה פעם ראשונה שלי). שמעתי שאפשר לקבל 10,000 ללא הוכחת נזק.
http://www.consumers.org.il/category/discontinue-long-term-services
זה ממש מוזר לי שלא ביטלת את ההרשאה אחרי הפעם הראשונה שיש בעיה. למה לתת לזה פתח לקרות בכלל?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
הירהורים דירה ראשונה להשקעה - מה עוד לבדוק לפני שמתחילים ענייני חוזים עם עו"ד ? נדל"ן 12
א כיצד לבדוק באיזו בורסה נייר נסחר? פוסטים מאיכות נמוכה 4
ק איפה אני יכול לבדוק? פוסטים מאיכות נמוכה 3
S מה כדאי לבדוק לפני שמחליפים קופת חולים? צרכנות פיננסית 11
A איפה לבדוק מתי תהיה חלוקת דיבידנדים SSAC שוק ההון 14
ט מה הדרך הכי פשוטה לבדוק אם מניה X נמצאת במדדים? שוק ההון 2
A השוכרים יצאו מהדירה - מה לבדוק? נדל"ן 9
פ כיצד לבדוק ולהשוות דמי ניהול ועמלות שוק ההון 5
L האם ניתן לבדוק באתר ממשלתי עיקול על חשבון בנק? וצ'ק בחשבון מעוקל צרכנות פיננסית 2
yossik לבדוק קבלות בקופה צרכנות פיננסית 29
unrealx פינוי ובינוי - מה צריך לבדוק? נדל"ן 17
מ לא זוכרת האם בחרתי רצף פיצויים או רצף קצבה, איך לבדוק? אוף טופיק 22
L כדאי לבדוק היטב את נכונות הדוחות השנתיים של הברוקר שוק ההון 102
K רוצה לבדוק אם הבנתי נכון את הרעיונות המרכזיים של האיזון שוק ההון 88
sali איך לבדוק אם כדאי להשקע בקרן שוק ההון 17
ש החזר על חשבוניות מיסים 17
ש החזר על חשבוניות שוק ההון 2
P חשבוניות ידניות - מעבר בין עוסק מורשה לפטור צרכנות פיננסית 23
unrealx עבודה עם חשבוניות \ קבלה אוף טופיק 10
yossik סקר - האם אתם בודקים חשבוניות? - רצוי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 38
E חברים, אייפון 16 או סמסונג גלקסי 24 אולטרה ? אוף טופיק 18
E צריך עזרה חברים, מי מקבל מאקסלנס טרייד שליח עם שוקולד יוקרתי ממקס ברנר לחג הפסח ? אוף טופיק 10
S חברים והתפתחות אישית התפתחות אישית 14
E חברים, איך נכון יהיה לי לחשב את ההוצאות האלה באקסל פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
E חברים - כמה משלמים היום לפיקדון? שוק ההון 2
L איך מכירים חברים? אוף טופיק 24
Tsachi01 סיינפלד או חברים? פוסטים מאיכות נמוכה 34
A שיחות חברים על פרישה מוקדמת מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
ה שמירה על חברים אוף טופיק 16
@ היי חברים, אני חדש פה :) יומני מסע אישיים 0
מ מותר לארגון להכריח חברים בו לשלם על דברים שהוא כופה עליהם לצרוך? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
yossik ברכות לסולידית - 3000, 4000, 5000, 6000 7000, 8000 9000 11K 10K חברים אוף טופיק 22
Waler ״האם אתם או חברים שלכם מצליחים לחסוך בחודש 4000 ש״ח ומעלה?״ אוף טופיק 37
nmac השקעות, חברים ומשפחה שוק ההון 8
yossik ברכות לסולידית - 2000 חברים אוף טופיק 12
H שאלה בקשר להעברה בנקאית בין חברים שוק ההון 14
amit חברים יקרים אני גאה להציג- "כלל פנסיה" צרכנות פיננסית 17
yossik ״חברים״ אוף טופיק 60
yossik מפגש חברים צפונים II אוף טופיק 60
yossik מפגש חברים צפונים אוף טופיק 22

נושאים דומים

Back
למעלה