Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
מה ההבדל בין Payment Due Date ל Next Closing Date? בבנק אוף אמריקה אם זה משנה. הם בהפרש של שלושה ימים אחד מהשני, אני אמור לשלם את היתרה עד ה Due Date אני מבין, אז מה זה השני?
מה ההבדל בין Payment Due Date ל Next Closing Date? בבנק אוף אמריקה אם זה משנה. הם בהפרש של שלושה ימים אחד מהשני, אני אמור לשלם את היתרה עד ה Due Date אני מבין, אז מה זה השני?
לא הסברתי את עצמי טוב.
בשני המקרים בדוגמא יש CL של $1000. במקרה הראשון, אני מחייב סה"כ בחודש 5000$ (משלם במהלך החודש כדי לחייב את הכרטיס שוב ושוב) ומסיים על $10.
במקרה השני, עושה שימוש במהלך החודש של $100, ומסיים עם $10.
לא הסברתי את עצמי טוב.
בשני המקרים בדוגמא יש CL של $1000. במקרה הראשון, אני מחייב סה"כ בחודש 5000$ (משלם במהלך החודש כדי לחייב את הכרטיס שוב ושוב) ומסיים על $10.
במקרה השני, עושה שימוש במהלך החודש של $100, ומסיים עם $10.
מבחינת הציון אין הבדל.
מבחינת חברת האשראי (זאת שאתה עושה את זה בכרטיס שלה) יכול להיות הבדל.
לפעמים לטובה ולפעמים לרעה, כתלות בחברה (ולפעמים סתם במצב רוח של החברה).
עם איזו אפליקציה אתם עובדים עבור מספר אמריקאי?
משתמש ב-Text Now וניסיתי גם עכשיו את Textplus. שניהם עובדות זוועה עם המערכת האוטומטית של BOFA, כמעט בלתי אפשרי להגיע לנציג ככה.
במשך תקופה אני מנסה להעלות את הקרדיט שלי באמקס הילטון (FICO של 720) מ-2000 דולר ל-6,000 דולר דרך האתר או האפליקציה ללא הצלחה (אין כישלון, אלא סוג של קריסה של השירות כשאני מנסה לעשות זאת).
הרגע קיבלתי מייל מאמקס שהגדילו לי מבלי שביקשתי את המסגרת ל-3,500.
אז קודם כל, איזה יופי.
השאלה היא אם זה מונע ממני את השדרוג 3X הידוע (ועכשיו עלי להמתין 6 חודשים עד לבקשה הבאה) או כיוון שהם אלו שיזמו את ההעלאה ב-CL אני יכול לבקש (ואם כן, לאיזה סכום)?
השאלה שלי היא מה הם עושים שאני לא יכול לעשות בעצמי?
לדוגמה אם יש להם מישהו בארה"ב שפותח חשבון בשמי עם ייפוי כוח, אז יש לי חברים שם שיכולים לעשות את זה בשבילי, לכן אני רוצה להבין על מה אני משלם להם.
@roneng - האם פתחת מרחוק או שטסת לשם? ותודה על התשובה
שאלה טובה.
ממה שהצלחתי לחקור, כדי לפתוח חשבון בנק ל LLC יש כל מיני שיטות שגם אתה יכול להשתמש בהן. כדי לפתוח חשבון פרטי לא ממש.
כלומר ממה שאני מבין, או שלחברות האלה יש איזה טריק מיוחד שהן לא מגלות לאף אחד (או לפחות אני לא הצלחתי לגלות) או שהן משתמשות בכל מיני קומבינות בתחום האפור (למשל מכירים פקיד באיזה סניף בנק שעוזר להם).
אתה מוזמן לנסות לשאול את אחת החברות האלה (ואני אשמח אם תפרסם פה אם תגלה את התשובה), אבל אני בספק שהם יסכימו לספר לך.
אגב, ברגע שיש לך כבר credit history או הסטוריה ב chexSystems תוכל לפתוח חשבונות בנק חדשים אונליין בעצמך (לפחות עם יש לך ITIN). הבעיה היא רק עם הזיהוי הראשוני.
ממה שהצלחתי לחקור, כדי לפתוח חשבון בנק ל LLC יש כל מיני שיטות שגם אתה יכול להשתמש בהן. כדי לפתוח חשבון פרטי לא ממש.
כלומר ממה שאני מבין, או שלחברות האלה יש איזה טריק מיוחד שהן לא מגלות לאף אחד (או לפחות אני לא הצלחתי לגלות) או שהן משתמשות בכל מיני קומבינות בתחום האפור (למשל מכירים פקיד באיזה סניף בנק שעוזר להם).
אתה מוזמן לנסות לשאול את אחת החברות האלה (ואני אשמח אם תפרסם פה אם תגלה את התשובה), אבל אני בספק שהם יסכימו לספר לך.