• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

כרטיסי אשראי אמריקאיים [ו- credit score אמריקאי]

למה לא?
יש בנק סטייטמנט עם השם שלי והכתובת הזאת. זאת הרי נקודת ההתחלה של כל הסיפור, לא ⁩

השאלה איך קיבלת את הבנק סטייטנט עם הכתובת הזו. לרוב (תמיד?) בשביל לקבל אותו, אתה צריך לאשר את הכתובת בעזרת סטייטמנט אחר..

השאלה איך קיבלת את הבנק סטייטנט עם הכתובת הזו. לרוב (תמיד?) בשביל לקבל אותו, אתה צריך לאשר את הכתובת בעזרת סטייטמנט אחר..
יש בנקים יותר "ידידותיים" (כמו בופא למשל. והיו עוד כמה אחרים שהוזכרו בשרשור הזה).
צריך להתחיל מבנק כזה, ואחכ אפשר להמשיך בקלות הלאה

יש בנקים יותר "ידידותיים" (כמו בופא למשל. והיו עוד כמה אחרים שהוזכרו בשרשור הזה).
צריך להתחיל מבנק כזה, ואחכ אפשר להמשיך בקלות הלאה
הם לא כאלה ידידותיים.. הם גם דרשו ממני כתובת והוכחה על הכתובת (חשבון utility למשל..) לא היה לי - אז ויתרתי על החשבון שם . נשארתי עם SDFCU .

האם מישהו שהוא אזרח אמריקאי הצליח להוציא ככרטיס ראשון כרטיס אנסיקיורד עם לימיט נורמלי, בלי כתובת אמריקאית מאומתת ובלי קרדיט סקור?

Sdfcu מוכנים בשלב זה ובמצבי לתת לי רק כרטיס עם לימיט של 500. אני מנסה עוד לשגע אותם אבל אני לא אופטימי. מניח שמה שאצטרך לעשות זה לקחת את הכרטיס, אז לנסות לשנות את הכתובת מהכתובת הישראלית לכתובת האמריקאית ששכרתי, לצבור כמה חודשים קרדיט וסטייטמנט להוכחת הכתובת האמריקאית, ואז לבקש שוב את הכרטיס הנורמלי שלהם.
אז ככה-אני ב SDFCU כבר כמעט שנה (בעלת אזרחות), אני עם כרטיס secured על 5K (ששמתי שם בצד על מנת לקבל אותו) . מה שעשיתי לפני חודש בערך זה לשנות את הכתובת שלי שם לכתובת ששכרתי (האמת שלא ידעתי שהם מודעים לכתובות האלה..וזו כתובת אמיתית רגילה , לא תא דואר) - שיניתי את הכתובת בעצמי באתר שלהם, בלי בעיה בכלל..אישרו לי את זה אבל עדיין לא קיבלתי לשם דואר ואני מקווה שלא יהיו בעיות. המטרה של כל המהלך היתה לחבר בין הקרדיט סקור שאני בונה לכתובת אמריקאית כלשהי על מנת לקבל כרטיסי אשראי שווים יותר ואולי גם לפתוח חשבון בבנק אחר כמו BOA או אחר (שכולם דורשים כתובת אמריקאית והוכחה לכך - אני מקווה שאחד הסטיינמטים שאקבל לכתובת החדשה - יספיק להם..אחרת באמת שאני לא יודעת איך לעשות זאת) .

• אהבתי
Reactions: OJD
הם לא כאלה ידידותיים.. הם גם דרשו ממני כתובת והוכחה על הכתובת (חשבון utility למשל..) לא היה לי - אז ויתרתי על החשבון שם . נשארתי עם SDFCU .
לא הבנתי מה את רוצה להגיד בזה.
אף אחד לא טען שכל הסניפים שלהם לא דורשים הוכחת כתובת. אבל יש פה בשרשור מידע על מספר בנקים שבהם יש סניפים שלא דורשים אותה בודאות.
אני למשל יודע שחלק גדול מהסניפים של BofA לא דורשים הוכחת כתובת, לא רק כי אני פתחתי שם אלא גם כי שלחתי הרבה חברים אליהם. במספר ערים שונות. אני גם יודע שחלק מהסניפים יותר "בעייתיים". הפתרון לזה פשוט - יוצאים והולכים לסניף אחר. בכל עיר יש כמה עשרות סניפי בנק שונים.

לכמה סניפים נכנסת לפני שהחלטת לוותר על חשבון בבנק רגיל?

• אהבתי
לא הבנתי מה את רוצה להגיד בזה.
אף אחד לא טען שכל הסניפים שלהם לא דורשים הוכחת כתובת. אבל יש פה בשרשור מידע על מספר בנקים שבהם יש סניפים שלא דורשים אותה בודאות.
אני למשל יודע שחלק גדול מהסניפים של BofA לא דורשים הוכחת כתובת, לא רק כי אני פתחתי שם אלא גם כי שלחתי הרבה חברים אליהם. במספר ערים שונות. אני גם יודע שחלק מהסניפים יותר "בעייתיים". הפתרון לזה פשוט - יוצאים והולכים לסניף אחר. בכל עיר יש כמה עשרות סניפי בנק שונים.

לכמה סניפים נכנסת לפני שהחלטת לוותר על חשבון בבנק רגיל?
בתור אזרחית היתה לי אופציה לעשות את פתיחת החשבון און ליין, הייתי איתם שעה בטלפון, עשינו הכל, חתמתי על הכל (הבחור גם קיבל אישור לזה שלא היתה לי כתובת שם.. כנראה שהאישור הזה בוטל בסוף) - ובסוף קיבלתי מייל שהחשבון לא אושר לפתיחה.
כשהייתי בארצות הברית ניסיתי באחד הסניפים בניו יורק - גם לא הצלחתי . מודה שלא ניסיתי סניפים אחרים (כן ניסיתי בנקים אחרים - ללא הצלחה) . בחיי שהם קשוחים בזה..(קראתי גם על מקרים שבהם אנשים כן הצליחו אצל פקיד "פחות מקפיד" כזה או אחר - ואחרי כמה חודשים סגרו להם את החשבון - מצב לא נעים)
מאחר והחשבון שלי ב SDFCU די מספק את צרכי כרגע (כולל עסקאות נדלן שם, העברות כספים וכו) - השארתי את זה ככה עד שבאמת אוכל להראות הוכחה לכתובת בדרך שבה תארתי קודם.. ימים יגידו...

בתור אזרחית היתה לי אופציה לעשות את פתיחת החשבון און ליין, הייתי איתם שעה בטלפון, עשינו הכל, חתמתי על הכל (הבחור גם קיבל אישור לזה שלא היתה לי כתובת שם.. כנראה שהאישור הזה בוטל בסוף) - ובסוף קיבלתי מייל שהחשבון לא אושר לפתיחה.
ברור שטלפונית לא יסכימו בלי הוכחת כתובת. גם אם את אמריקאית. קריאה קצרה של השרשור הזה הייתה חוסכת לך שיחת טלפון ארוכה...
כשהייתי בארצות הברית ניסיתי באחד הסניפים בניו יורק - גם לא הצלחתי . מודה שלא ניסיתי סניפים אחרים (כן ניסיתי בנקים אחרים - ללא הצלחה) .
שוב, אם היית קוראת את השרשור היית יודעת איזה בנקים יותר ידידותיים בממוצע ובאיזה בנק הסיכוי להצלחה גבוהה יותר.
היית גם יודעת שזה לא 100%. מספר אנשים בשרשור דיווחו גם על הצלחות וגם על כישלונות בסניפי בופא בניו יורק. הם גם ציינו סניפים ספציפיים שכדאי להגיע אליהם וכאלה שכדאי להמנע מהם.
בחיי שהם קשוחים בזה..(קראתי גם על מקרים שבהם אנשים כן הצליחו אצל פקיד "פחות מקפיד" כזה או אחר - ואחרי כמה חודשים סגרו להם את החשבון - מצב לא נעים)
תלוי בבנק. לא שמעתי על מצב כזה בבופא (למעט מקרים שאנשים פתחו חשבון מרחוק, מה שבכל מקרה לא מומלץ החשבון ראשון).
אני מכיר באופן אישי כמה עשרות אנשים שפתחו חשבון בנק בבופא בלי כתובת ובלי בעיה. ואם את מפחדת שיסגרו לך את החשבון אחרי חודש, את יכולה פשוט ללכת עם מסמכי החשבון של בופא לכל בנק אחר ולהשתמש בהם כהוכחת כתובת.
מאחר והחשבון שלי ב SDFCU די מספק את צרכי כרגע (כולל עסקאות נדלן שם, העברות כספים וכו) - השארתי את זה ככה עד שבאמת אוכל להראות הוכחה לכתובת בדרך שבה תארתי קודם.. ימים יגידו...
תעשי מה שנוח לך.
אני רק מנסה לעזור...

• אהבתי
Reactions: Ymf
אני לא מצליח לחפש סניפים ספציפיים בלוס אנג׳לס :/
לא מכיר DP מ LA
אבל אתה בטח מכיר את המשפט be the DP you want to see :)

הייתי פשוט נכנס לכמה סניפים של בופא עד שתמצא אחד שמסכים (אני מהמר שלא תצטרך לעבור ביותר מידי סניפים)

מספר אנשים בשרשור דיווחו גם על הצלחות וגם על כישלונות בסניפי בופא בניו יורק. הם גם ציינו סניפים ספציפיים שכדאי להגיע אליהם וכאלה שכדאי להמנע מהם.

אני בניו יורק בקרוב, אולי אלך על זה. מוודא שבשביל להוציא כרטיס של בופא אני חייב חשבון איתם? האם אתה זוכר אם יש סניף ספיציפי שיש עליו מספר אימותים שלא עושים עניין בנושא אימות הכתובת?
כתובת ישראלית זה בכלל לא רלוונטי עם בופא נכון?

מוודא שבשביל להוציא כרטיס של בופא אני חייב חשבון איתם?
לא. לא צריך חשבון אצלהם.
מספיק חשבון בנק אמריקאי באופן כללי (כזה עם כתובת אמריקאית).
האם אתה זוכר אם יש סניף ספיציפי שיש עליו מספר אימותים שלא עושים עניין בנושא אימות הכתובת?
אני הייתי בסניף בצינאטאון שהיה סבבה. אבל לאחרונה חיפשתי אותו ומסתבר שהוא נסגר (או עבר מקום).
אבל יש עשרות סניפים בניו יורק, אני מאמין שרובם הגדול בסדר.
כתובת ישראלית זה בכלל לא רלוונטי עם בופא נכון?
אפשרי לפעמים להשתמש בכתובת ישראלית כדי לפתוח חשבון בנק אצלהם. אבל לא מומלץ כי זה לא עוזר לך עם אשראי...

• אהבתי
שיניתי את הכתובת בעצמי באתר שלהם, בלי בעיה בכלל..אישרו לי את זה אבל עדיין לא קיבלתי לשם דואר ואני מקווה שלא יהיו בעיות.

לא מספיק ה-PDF באתר עם הכתובת המעודכנת?

ואולי גם לפתוח חשבון בבנק אחר כמו BOA או אחר

מה היתרון בחשבון בנק אחר?

--

אעדכן שעליתי לועדת ערעורים במטרה כן לקבל את כרטיס ה-CB שלהם ככרטיס ראשון (הנציגה הציעה לי). מקווה שלא יתהפכו עלי ויגידו לי שהם גם לא נותנים לי את הכרטיס $500.

לא מספיק ה-PDF באתר עם הכתובת המעודכנת?

מה היתרון בחשבון בנק אחר?

.
היתרון בבנק אחר הוא פתיחת חשבון ל LLC שלי (ב SDFCU אין חשבונות עסקיים)

היתרון בבנק אחר הוא פתיחת חשבון ל LLC שלי (ב SDFCU אין חשבונות עסקיים)
אין קשר בין חשבון עסקי לבין חשבון פרטי.

את יכול לפתוח חשבון עסקי בבנק א' בזמן שיש לך חשבון פרטי בבנק ב' (או אפילו לא להחזיק חשבון פרטי בכלל).

לפי הבנתי, וקריאת חלק מהשרשור, הדרישות וההמלצות לפתיחת חשבון בנק אמריקאי כאשר אתה לא אזרח & אין לך כתובת אמריקאית, הן -

1. ניתן לפתוח חשבון בנק אמריקאי רק כשאתה פיזית בארה"ב, באחד מסניפי הבנקים
2. להתחיל מ- SDFCU ולצבור credit score (בכך שאתה משלם בזמן ומקפיד על כל הכללים של הבנק)
3. לתת תחילה כתובת אמריקאית זמנית או לא אמיתית, ולאחר מכן להחליף לכתובת בישראל

אשמח אם מישהו יתקן אותי במידה ויש דרכ/ים אחרות לפתיחת חשבון בנק בתנאים שציינתי.

1. ניתן לפתוח חשבון בנק אמריקאי רק כשאתה פיזית בארה"ב, באחד מסניפי הבנקים
אפשר גם מרחוק. יש חברות שנותנות "שרותי פתיחת חשבון בנק". אבל העלות של זה גבוהה יותר מעלות כרטיס טיסה לארה"ב.
2. להתחיל מ- SDFCU ולצבור credit score (בכך שאתה משלם בזמן ומקפיד על כל הכללים של הבנק)
SDCFU רלוונטי רק לאמריקאים.
3. לתת תחילה כתובת אמריקאית זמנית או לא אמיתית, ולאחר מכן להחליף לכתובת בישראל
לא יודע איפה קראת את זה. זה פשוט לא נכון.
צריך לתת כתובת אמריקאית אמיתית שאתה יכול לקבל בה מכתבים וכרטיסי אשראי. ולא, אי אפשר להחליף לכתובת ישראלית אח"כ.

אפשר גם מרחוק. יש חברות שנותנות "שרותי פתיחת חשבון בנק". אבל העלות של זה גבוהה יותר מעלות כרטיס טיסה לארה"ב.

SDCFU רלוונטי רק לאמריקאים.

לא יודע איפה קראת את זה. זה פשוט לא נכון.
צריך לתת כתובת אמריקאית אמיתית שאתה יכול לקבל בה מכתבים וכרטיסי אשראי. ולא, אי אפשר להחליף לכתובת ישראלית אח"כ.
תודה על המידע. כנראה שלא הבנתי נכון.
אני טס לארה"ב בעוד מס' ימים, ואשהה שם כשבוע.
האם אוכל לפתוח חשבון בנק, לדוגמא ב-BofA, כאשר יש ברשותי רק כתובת בישראל ואיני אזרח אמריקאי?

האם אוכל לפתוח חשבון בנק, לדוגמא ב-BofA, כאשר יש ברשותי רק כתובת בישראל ואיני אזרח אמריקאי?
כן ולא.
בגדול שמעתי על כמה אנשים שפתחו חשבון בנק עם כתובת ישראלית בלבד, אבל זה לא באמת נותן שום דבר כי לא תוכל להוציא ככה כרטיסי אשראי.
אתה לא יכול "להשיג" כתובת בארה"ב? חברים/משפחה שגרים שם, או במקרה הגרוע שרות שנותן כתובת פיסית וטיפול בדואר?

כן ולא.
בגדול שמעתי על כמה אנשים שפתחו חשבון בנק עם כתובת ישראלית בלבד, אבל זה לא באמת נותן שום דבר כי לא תוכל להוציא ככה כרטיסי אשראי.
אתה לא יכול "להשיג" כתובת בארה"ב? חברים/משפחה שגרים שם, או במקרה הגרוע שרות שנותן כתובת פיסית וטיפול בדואר?

לצערי אין לי מכרים בארה"ב, אז אני אצטרך להסתדר איכשהו, אנסה לחפש אילו חברות נותנות שירותי דואר כמו שהצעת, למרות שיהיה לי קשה לסמוך עליהם כשמדובר בחשבון בנק פרטי...

חוץ מהכתובת האמריקאית, לא צריך עוד משהו מיוחד בשביל לפתוח את החשבון ולקבל אשראי?

תודה על העזרה

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S חשבון בנק + שני כרטיסי אשראי ללא עמלות? צרכנות פיננסית 1
A שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0% שוק ההון 168
פיטר גריפין כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים - מה מהם שווה לכם? צרכנות פיננסית 103
D כרטיסי אשראי וצבירת credit score צרכנות פיננסית 10
grimble grumble התנהלות עם שני כרטיסי אשראי בנקאיים בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 12
X שאלות על כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 13
D כרטיסי אשראי לצבירת נקודות טיסה צרכנות פיננסית 1
ז מה המודל העיסקי של כרטיסי אשראי ללא דמי כרטיס? צרכנות פיננסית 20
Y כרטיסי אשראי אמריקאים ו-credit score במהלך רילוקיישן צרכנות פיננסית 4
N כרטיסי אשראי - הסברים אוף טופיק 2
J ריבוי כרטיסי אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 45
ד כרטיסי אשראי ישראליים חינמיים צרכנות פיננסית 146
tpr ריכוז הטבות (בנקים, כרטיסי אשראי וכו') צרכנות פיננסית 60
מ כרטיסי אשראי עם הטבות צרכניות צרכנות פיננסית 41
P כרטיסי אשראי עם גם חיוב מט"ח ישיר וגם המרה? צרכנות פיננסית 7
A הזמנת מספר רב של כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 3
אנא-אל כרטיסי אשראי בטוחים לקנייה באינטרנט צרכנות פיננסית 29
V אפליקציות למעקב אחרי הוצאות - בעיקר כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 1
whybe חיבוץ (churning) של כרטיסי אשראי בארץ צרכנות פיננסית 11
Matias Katz כרטיסי אשראי אוף טופיק 10
ר מעקב אחר חיובי כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 9
מתכנת עוקץ כרטיסי האשראי 2021 - המרכז לגביית קנסות צרכנות פיננסית 145
adamshalev איך מוצאים כרטיסי טיסה בזול לחו״ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
oz1987 כרטיסי סים חו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 45
yossik רכישת כרטיסי טיסה באינטרנט. צרכנות פיננסית 13
אבישי ע חברות כרטיסי האשראי מעלות עמלה על השימוש בחו"ל! עמלה ממוצעת - 3% צרכנות פיננסית 25
A השפעות של חריגה מהמסגרת אשראי פוסטים מאיכות נמוכה 2
לאץ' תרומה ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 1
א האם ניתן להוציא כרטיס אשראי חוץ בנקאי כשאין ברשותי כרטיס בנקאי? צרכנות פיננסית 3
B בנק + כרטיס אשראי עם פורטל ופירוט באנגלית צרכנות פיננסית 1
F תשלום מקדמות מס הכנסה עם כרטיס אשראי אמריקאי מיסים 13
WRLD כרטיס אשראי ראשון צרכנות פיננסית 22
A כרטיס אשראי flycard מסוים צרכנות פיננסית 1
TheOneTech כרטיס אשראי לא יקר לעסקאות מתמשכות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
כ כרטיס אשראי cashback הכי משתלם 2023? צרכנות פיננסית 49
H סליקת אשראי בחינם | איפה הקאץ' צרכנות פיננסית 4
Y חיובים אונליין ביורו או דולר, חשבון מטח, אשראי של הבנק, רק מטבע אחד כל פעם צרכנות פיננסית 17
C הגדלת מסגרת אשראי צרכנות פיננסית 27
R בעיה בדירוג אשראי - איך פותרים את זה ? שוק ההון 25
R תיקון דירוג אשראי נמוך אוף טופיק 0
D הפקדה לבית השקעות באמצעות כ.אשראי שוק ההון 4
פיטר גריפין ביטוח נסיעות דרך כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 7
A דירוג אשראי לצעיר בן 24 אוף טופיק 4
TheOneTech שאלה על כרטיס אשראי של חבר מחו"ל צרכנות פיננסית 6
D חשבון מסחר IBI- ריבית עבור מסגרת אשראי? שוק ההון 3
C דוח מסלקה פנסיונית ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 8
V תשלום בטוח באינטרנט דרך אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 5
Flex אשראי הייטקזון פוסטים מאיכות נמוכה 1
Z הורדה בדירוג אשראי של ישראל. שוק ההון 54