החברה שלי נמצאת כבר שנה שנייה במסגרת תוכנית גפ"ן, השנה אנחנו מתחילים שנה שלישית.
קצת אינפוט שלי.
1. זה לא באמת קשה להירשם למאגר הספקים, מה שכן זה דורש הרבה מאוד משאבים בירוקרטיים.
2. תכיני כבר מראש רשימת ממליצים, מבנה תוכנית להעברה, סילבוס הרצאות, פירוט תכנים, אישור ניהול ספרים, אישור ניכוי מס במקור, לעמותות גם אישור ניהול תקין .... זה יחסוך לך זמן
3. בעקבות פניות רבות של ספקים להרשמה, השנה הם הוסיפו חברה חיצונית שתעשה סינון והרשמה. לספקים קיימים זה מסלול מקוצר, אבל ספקים חדשים מחוייבים לעבוד דרכם (או לפחות מאוד ממליצים לעבוד איתם, אנחנו לא עבדנו איתם).
4. הרשמה בתור ספק לתוכנית גפ"ן נערכת בחודשים פברואר ומרץ, כאשר סינון ספקים והשלמת מסמכים במידת הצורך נערך בחודשים אפריל יוני.
5. לא ניתן להירשם לשנת הלימודים הקרובה אחרי חודש אפריל.
6. גם אחרי שנרשמתם למאגר, עכשיו האתגר רק מתחיל.
יש המון ספקים במאגר, ולבתי הספר יש תקציבים מוגבלים לשיעורי עזר (כל בית ספר יש לו תקציב של בין חצי מיליון למיליון ש"ח, וזה לכל השנה בשביל תוכנית גפ"ן.
אתם צריכים להגיע ישירות ועצמאית למנהלי בתי ספר, ולשווק להם את התוכנית הספציפית שלכם. זה מאוד קשה, ומנהלי בתי ספר הם אנשים מאוד מבוקשים בגלל זה.
7. יש מחירי גג. משרד החינוך קובע מחירי גג לכל ספק, ולכן אתם לא יכולים לקבוע מחיר של 1000 ש"ח לשעת הרצאה. בדרך כלל המחירים הם עד 500 ש"ח לשעת הרצאה, ואם אתם רוצים להתחרות בספקים אחרים אז צריך לאזן בין מחירים לבין פוטנציאל הרווח שלכם (הוצאות תפעול, נסיעות, ביטוח, וכיוצא בכך....)
לסיכום זה פוטנציאל רווח מאוד גדול לספקים שנכנסים למאגר ומצליחים להתברג לתוך מערכת החינוך עצמם.
קחו רק בחשבון שזה המון עבודה בירוקרטית.
השנה כבר נסגרה, אבל אני מציע שתתחילו להתכונן לקראת שנה הבאה
