• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

כיריים גז שמפייחים כלים

• פותח הנושא פותח הנושא TheOneTech
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

TheOneTech

משתמש רשום
דירוג
1
כמו שאר בעלי הבית שלי העלה לי מחיר שכירות. אמר לי שאף פעם לא העלה וגם שעזר לי. במה עזר לא מובן אלא אם כן מדובר בדברים שהם במחוייבותיו לעשות. החליף צנרת במזגן, החליף דוד עם קולט שמש. גם קנה קולט שמש חדש לאחר שגנבו חדש. כשקנה קולט חדש הרגשתי בדיבור שלו התלבטות.

האם דברים הנ"ל זה מתוך מחוייבותיו או שאחד או יותר מהם לא ועומדים בגדר "טובה"? יש לי כיריים גז ומבערים שאני משתמש בהם ביותר משאירים פיוח על סירים. יש עוד בעיה עם כיוונון בוררים גז כי הם לא מסתובבים חלק ועושים מרווחים. לוקח טיפה נסיונות לכוון בדיוק לרמת להבה רצוייה. האם זו סיבה טובה לבקש להחליף כיריים גז? הם לא תקולים.
תודה

כמו שאר בעלי הבית שלי העלה לי מחיר שכירות. אמר לי שאף פעם לא העלה וגם שעזר לי. במה עזר לא מובן אלא אם כן מדובר בדברים שהם במחוייבותיו לעשות. החליף צנרת במזגן, החליף דוד עם קולט שמש. גם קנה קולט שמש חדש לאחר שגנבו חדש. כשקנה קולט חדש הרגשתי בדיבור שלו התלבטות.

האם דברים הנ"ל זה מתוך מחוייבותיו או שאחד או יותר מהם לא ועומדים בגדר "טובה"?
עד כאן הצדק איתך, אלא אם מדובר בחוזה לא סטנדרטי.

יש לי כיריים גז ומבערים שאני משתמש בהם ביותר משאירים פיוח על סירים. יש עוד בעיה עם כיוונון בוררים גז כי הם לא מסתובבים חלק ועושים מרווחים. לוקח טיפה נסיונות לכוון בדיוק לרמת להבה רצוייה. האם זו סיבה טובה לבקש להחליף כיריים גז? הם לא תקולים.
תודה
אם יש מנורה שמידי פעם מהבהבת ואתה לא מרוצה מהצבע שלה, אתה תבקש מבעל הדירה להחליף?
אם היית משכיר דירה, והשוכר שלך היה מבקש ממך לקנות לו כיריים חדשים כי הוא לא כל כך אוהב את הקיימים, היית מרגיש שזו בקשה לגיטימית?
כיריים זה משהו שזורקים אם מתקלקל, קשה לי להאמין שאדם שפוי יסכים מראש להגדיר כיריים כחלק מהדירה ולדאוג לתיקונם...

כיריים זה כסף קטן עם השפעה גדולה על איכות החיים למי שמבשל. אם אתה מתכוון להמשיך לגור בדירה, תציע למוכר שתחליף כיריים ותתחלקו שניכם בהוצאה.

האם דברים הנ"ל זה מתוך מחוייבותיו או שאחד או יותר מהם לא ועומדים בגדר "טובה"? יש לי כיריים גז ומבערים שאני משתמש בהם ביותר משאירים פיוח על סירים. יש עוד בעיה עם כיוונון בוררים גז כי הם לא מסתובבים חלק ועושים מרווחים. לוקח טיפה נסיונות לכוון בדיוק לרמת להבה רצוייה. האם זו סיבה טובה לבקש להחליף כיריים גז? הם לא תקולים.
תודה
כיריים יעלו לך 500 ועוד 250 התקנה , לדעתי זה כסף קטן ותוכל לקחת איתך לדירה הבאה. עדיף לא להתחשבן על קטנות כדי לחזק את הקשר וכך לא יעלו לך בהמשך. מה גם שהוא כבר הוציא על כמה דברים השנה.

תציע למוכר שתחליף כיריים ותתחלקו שניכם בהוצאה.
נראה לי שפיספסת את החלק הזה
כשקנה קולט חדש הרגשתי בדיבור שלו התלבטות.
אם יש רצף של הוצאות על הדירה, זה באמת יכול לגרום לנאחס לבעליה ולכן צריך רגישות ושיקול סיכונים.
אם בסך הכל טוב ונעים בדירה ורוצים להמשיך לגור בה הלאה - כדאי לא לפוצץ את זה על שטות כמו כיריים

האם דברים הנ"ל זה מתוך מחוייבותיו או שאחד או יותר מהם לא ועומדים בגדר "טובה
גם וגם. הוא חייב לתת בית שראוי למגורים ולא ניתן לגור בבית בלי מים חמים. אבל הוא יכול גם להכפיל את שכר הדירה .

לא פספסתי. יש הבדל בין הוצאה גדולה שנופלת על המשכיר לבין הוצאה קטנה שמתפצלת בין שניהם.
בכל מקרה הייתי עושה את זה מאוד מאוד בעדינות , נראה שהוא הוציא מעל 7000 שח ממש עכשיו.

אפשר גם לקנות כיריים קרמיים שתי להבות בפחות מ 300.
כיריים ניידים וישרתו אותך גם בדירה הבאה.
אני התנתקתי מזמן מהגז חסכתי מאות שקלים רק על 'דמי שימוש'..

אני ואישתי מבשלים על כיריים אינדוקציה ניידים של חברת TEFAL, אתה יכול לקנות מאמזון יחסית בזול (שים לב שאתה קונה מאמזון אירופאי כלשהו).
המינוס היחיד פה זה כלים מתאימים.

.אם יש מנורה שמידי פעם מהבהבת ואתה לא מרוצה מהצבע שלה, אתה תבקש מבעל הדירה להחליף?
אם היית משכיר דירה, והשוכר שלך היה מבקש ממך לקנות לו כיריים חדשים כי הוא לא כל כך אוהב את הקיימים, היית מרגיש שזו בקשה לגיטימית?
כיריים זה משהו שזורקים אם מתקלקל, קשה לי להאמין שאדם שפוי יסכים מראש להגדיר כיריים כחלק מהדירה ולדאוג לתיקונם...
השוואה בין תפוחים וטפוזים. מדובר בניכוי פיח אחרי שימוש וכיוונון להבה חוזר בעת ההדלקה שלעיתים גורם לכיבוי להבה מקרי

גם וגם. הוא חייב לתת בית שראוי למגורים ולא ניתן לגור בבית בלי מים חמים. אבל הוא יכול גם להכפיל את שכר הדירה .
הוא אמר לי שלא אמור לשאת בהוצאה על קולט שמש חדש אם הקודם נגנב אבל סייע כי לא רצה להשאיר אותי ללא. מעניין מה אומר חוק מבחינה זו. מה עושים שוכרים ומשכירים בשכונות בהן נגנבים קולטים ודודי שמש.

דיברתי איתו לפני שנה על בעיות הנ"ל בכיריים והוא הציע לי לדבר עם חברת גז. הם שלחו טכנאי שבדק מערכת ואמר שמצידם הכל תקין אך ציין שצריך להחליף דיזות. מבחינת בוררים שאלתי טכנאי גז פרטי. הוא אמר שיש בפנים ציר שמשומן ואטום בחומר מיוחד וטיפול צריך להיעשות על ידי טכנאי מוסמך. בקיצר עדיף כבר לקנות כיריים חדשים אבל הפעם החלטתי לא לדבר איתו על זה.

הוא אמר לי שלא אמור לשאת בהוצאה על קולט שמש חדש אם הקודם נגנב אבל סייע כי לא רצה להשאיר אותי ללא. מעניין מה אומר חוק מבחינה זו. מה עושים שוכרים ומשכירים בשכונות בהן נגנבים קולטים ודודי שמש.

דיברתי איתו לפני שנה על בעיות הנ"ל בכיריים והוא הציע לי לדבר עם חברת גז. הם שלחו טכנאי שבדק מערכת ואמר שמצידם הכל תקין אך ציין שצריך להחליף דיזות. מבחינת בוררים שאלתי טכנאי גז פרטי. הוא אמר שיש בפנים ציר שמשומן ואטום בחומר מיוחד וטיפול צריך להיעשות על ידי טכנאי מוסמך. בקיצר עדיף כבר לקנות כיריים חדשים אבל הפעם החלטתי לא לדבר איתו על זה.
לפי החוק הבית צריך להיות ראוי למגורים. חייבת להיות מערכת חימום כלשהי.
הוא יכל להגיד לך שהוא לא מביא קולט חדש ושתחמם את המים עם הדוד החשמלי.

אבל החוק לא באמת משנה , זו עסקת אמון . אם תתחיל להכניס חוקים אתה תהרוס את היחסים ולא תמשיך לשנה הבאה.

לפי החוק הבית צריך להיות ראוי למגורים. חייבת להיות מערכת חימום כלשהי.
הוא יכל להגיד לך שהוא לא מביא קולט חדש ושתחמם את המים עם הדוד החשמלי.

אבל החוק לא באמת משנה , זו עסקת אמון . אם תתחיל להכניס חוקים אתה תהרוס את היחסים ולא תמשיך לשנה הבאה.
הבעיה מה קורה במהלך השנה כשאין לך מים חמים, לא מה יקרה בשנה הבאה, כי אם אין קולט אתה גם לא תרצה להשאר (ונראה מי הדייר שיכנס לדירה בלי מים חמים)

הבעיה מה קורה במהלך השנה כשאין לך מים חמים, לא מה יקרה בשנה הבאה, כי אם אין קולט אתה גם לא תרצה להשאר (ונראה מי הדייר שיכנס לדירה בלי מים חמים)
אמרת שיש דוד חשמלי לא?
אם אין קולט אני אתמחר את זה במחיר השכירות , וייתכן שכן אשאר בבית כזה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
unrealx כיריים גז או חשמל - מה יותר חסכוני? צרכנות פיננסית 1
ג האם כיריים על גז זולים מכיריים חשמליות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
yossik כיריים גז או חשמל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 75
K מתלבט לגבי רכישת תנור אפייה משולב כיריים חדש פוסטים מאיכות נמוכה 5
אורי ג. למסירה: תנור עם כיריים, מיטה ו2 שידות, 4 דלתות ועוד אוף טופיק 10
ה מעבר לספק גז אחר צרכנות פיננסית 1
TheOneTech כל כמה זמו אתם שולחים קריאות מונה לספקית גז שלכם? פוסטים מאיכות נמוכה 0
unrealx גריל גז או נינג'ה? אוף טופיק 3
Zach Moshe תעודת סל למעקב אחרי גז/נפט וכו׳... שוק ההון 1
סשה המלצה על קרנות מחקות גז טבעי שוק ההון 11
Y כמה אתם משלמים חשבון גז? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 51
TheOneTech חשבון על שם אחר אצל חברת גז מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
לארוצה יחידות השתתפות בחיפושי גז ונפט בתיק פטור שוק ההון 5
S גז בישול מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
I הטבת מס כנגד הוצאות חיפושי גז ונפט שוק ההון 1

נושאים דומים

Back
למעלה