• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

יש פה בקהל חשב שכר או מי שמכיר את המקצוע?

• פותח הנושא פותח הנושא ניטרלית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ניטרלית

משתמש סולידי
דירוג
9
בזמן האחרון הפכתי והפכתי בנושא
מצאתי קורס במכללה נחשבת יחסית
מתחיל מיד לאחר החגים
השאלות הן
1.אני אמצא עבודה ללא ניסיון אם אעשה רק חשבות שכר?
2.אפשר למצוא משרות אם בתחום?
זה בגדול הכי חשוב לי
תודה רבה מאוד לכל מי שיעזור בנושא

אשתי עשתה. עבדה בהתחלה כמה חודשים בזה (לקח לה זמן למצוא) ועכשיו עובדת במשהו אחר. זה עוד אחד מהקורסים האלה שלא מבטיחים כלום לאחר שתסיימי אותם. בעיקר תלוי בך אם את מצליחה להתברג למשרה ראשונ איפשהו ולצבור ניסיון שזה רוב המקומות דורשים.

אשתי עשתה. עבדה בהתחלה כמה חודשים בזה (לקח לה זמן למצוא) ועכשיו עובדת במשהו אחר. זה עוד אחד מהקורסים האלה שלא מבטיחים כלום לאחר שתסיימי אותם. בעיקר תלוי בך אם את מצליחה להתברג למשרה ראשונ איפשהו ולצבור ניסיון שזה רוב המקומות דורשים.
תודה רבה על התגובה
כמה זמן לקח לה למצןא? היא למדה גם הנהלת חשבונות?

אני למדתי חשבי שכר. יש כמה דברים שאת צריכה לקחת בחשבון .

מה הנסיון התעסוקתי הקודם שלך? יהיה הרבה יותר קל למצוא משרה התחלתית אם יש לך נסיון בתחום המזכירות\אדמיניסטרציה\משאבי אנוש וכו'

הרבה לומדות את הקורס יחד עם קורס של הנהלת חשבונות, ואכן יש הרבה (ואולי אפילו רובן) משרות שהן לא על טהרת החשבות שכר אלא כוללות גם הנהלת חשבונות כחלק מהעבודה.

בקיצור, לא קל בכלל למצוא משרה התחלתית בתחום בלי נסיון בתחום ובלי איזשהו יתרון על פני אחרים (תואר ראשון, נסיון בנהלת חשבונות..), יש לא מעט מועמדים על כל משרה שמציעים. ואני מניח שמרבית המשרות הן באזור המרכז, כך שגם זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

אני למדתי חשבי שכר. יש כמה דברים שאת צריכה לקחת בחשבון .

מה הנסיון התעסוקתי הקודם שלך? יהיה הרבה יותר קל למצוא משרה התחלתית אם יש לך נסיון בתחום המזכירות\אדמיניסטרציה\משאבי אנוש וכו'

הרבה לומדות את הקורס יחד עם קורס של הנהלת חשבונות, ואכן יש הרבה (ואולי אפילו רובן) משרות שהן לא על טהרת החשבות שכר אלא כוללות גם הנהלת חשבונות כחלק מהעבודה.

בקיצור, לא קל בכלל למצוא משרה התחלתית בתחום בלי נסיון בתחום ובלי איזשהו יתרון על פני אחרים (תואר ראשון, נסיון בנהלת חשבונות..), יש לא מעט מועמדים על כל משרה שמציעים. ואני מניח שמרבית המשרות הן באזור המרכז, כך שגם זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
וואוו נשמע קשה ובעייתי לגמרי הענין של למצוא משרה ראשונה ללא נסיון..
תודה רבה !

חו
לא מעט באזור החודשיים פלוס לדעתי..לא רק את החשבי שכר אבל כן הרבה עושים את שתי הקורסים.
לא חשבתי שחודשיים זה לא מעט...
חשבתי לוקח ממש הרבה יותר זמן למצוא עבודה ..

מאד תלוי מה הרקע שלך בעולם הכספים ובהחלט אם זה מעניין אותך את יכולה. את תצטרכי לצבור ניסיון וזה יעזור לך בעתיד גם ביכולת להשתכר.
אני יכול לומר חברה שמעסיקה חשב/ת שכר טוב (ניהול נכון והבנה מלאה של הנושא עם מעט תקלות/דיווחים שגויים) לא ממהרת לשחרר אותו/ה.

מאד תלוי מה הרקע שלך בעולם הכספים ובהחלט אם זה מעניין אותך את יכולה. את תצטרכי לצבור ניסיון וזה יעזור לך בעתיד גם ביכולת להשתכר.
אני יכול לומר חברה שמעסיקה חשב/ת שכר טוב (ניהול נכון והבנה מלאה של הנושא עם מעט תקלות/דיווחים שגויים) לא ממהרת לשחרר אותו/ה.
אני מאוד מתחברת לתחום הכספים. אם כי עדיין הידע שלי דל מאוד
השאלה איך אצבור נסיון אם כולם רוצים רק נסיון??
להתנדב??

להתנדב??

אצל מעסיק רגיל לאחר שהוכשרת? לטעמי חד משמעית לא.
ככול ועברת הכשרה ותרצי להתנדב בארגונים ללא מטרת רווח בתחום הזה ככול ויצטרכו זה עניין אחר. אין לי המון מידע בהקשר הזה שיוכל לסייע

להתנדב??
ניתן למצוא עבודה בתור עוזר/ת לחשב שכר
או לחילופין לעיתים ניתן למצוא משרות לחשב שכר ללא ניסיון במשכורת מינימום.

זה תחום די רחב אבל נישתי בסופו של דבר, רק חברות גדולות מעסיקות חשבי שכר שמתעסקים רק בזה. לדעתי אם יש לך משיכה לתחום הכספים ולא בא לך לעשות תואר אז הנהלת חשבונות תהיה התחלה טובה. זה ספקטרום הרבה יותר רחב מבחינה תעסוקתית. כמובן שתוכלי בהמשך להתקדם לנישה של חשבי שכר שזה עולם שלם בפני עצמו.

ניתן למצוא עבודה בתור עוזר/ת לחשב שכר
או לחילופין לעיתים ניתן למצוא משרות לחשב שכר ללא ניסיון במשכורת מינימום.
זה תחום די רחב אבל נישתי בסופו של דבר, רק חברות גדולות מעסיקות חשבי שכר שמתעסקים רק בזה. לדעתי אם יש לך משיכה לתחום הכספים ולא בא לך לעשות תואר אז הנהלת חשבונות תהיה התחלה טובה. זה ספקטרום הרבה יותר רחב מבחינה תעסוקתית. כמובן שתוכלי בהמשך להתקדם לנישה של חשבי שכר שזה עולם שלם בפני עצמו.
תודה רבה !!

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
divorce+5 אשמח להציג את עצמי ולהכיר חברים פה יומני מסע אישיים 25
C בית משפט ביטל עסקת נדל"ן עקב הטעיה בשיחה בעל פה נדל"ן 6
R חסר פה שרשור של בייק המשקיע המתחיל קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 10
Y האם יש פה אזרחים אמריקאים שלקחו משכנתא בארהב על נכסים בארהב? נדל"ן 0
ה הרבה זמן שלא הייתי פעיל פה - מחדש את היומן מסך (31 ששואף להיות מתכנת) יומני מסע אישיים 10
א יש פה מהנדסי חשמל ? התפתחות אישית 1
R רגל פה רגל שם צרכנות פיננסית 29
א שווקים מתפתחים – מה קורה פה? שוק ההון 6
B הודעה פרטית יש דבר כזה פה? אוף טופיק 2
Y האם יש פה מי שהתנסה עם תכנון וניהול פיננסי‏ ? צרכנות פיננסית 9
? תעזרו לי להבין איך לבחור מדד - עברתי לאיטליה וקונה את התיק מחדש פה שוק ההון 18
F מה אני מפספס פה ? נדלן בארה״ב נדל"ן 37
B שאלות שנדחות בפורום פה אוף טופיק 7
נ מישהו פה מבין במחשבים ניידים? אוף טופיק 9
E יש פה בני 50 פלוס שזוכרים איך זה לצאת להופעה ? אוף טופיק 7
I איפה הקאטצ פה לדעתכם? נדל"ן 6
Tsachi01 לא מבין את יומני המסע פה אוף טופיק 181
E פעם ראשונה שלי פה- מבולבל ומבקש עיצה שוק ההון 90
נ נראה שיש המון אלכימאים חדשים פה,מחפשים איך להפוך מתכת לזהב אוף טופיק 11
tomer111 מישהו פה קנה שטח חקלאי שהופשר לבניה? נדל"ן 8
I האם פה (ב2022) קבור הכלב (סנופי 500)? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 41
ב שאלה על דמי הניהול שמופיעים פה בפורום שוק ההון 33
א יש פה וועדי בתים? קיבלתי עם חשבון המים "צריכה משותפת-חריגה" אוף טופיק 6
ו מישהו מחזיק פה את הקרן העולמית של בלקרוק? שוק ההון 2
ש כמה משקיעים פה בנסדק 100, סנופי, vti והאם לא עדיף רק נסדק 100? שוק ההון 31
ג למה כולם פה נגד מסחר יומי? שוק ההון 66
D משהו פה ממש ממש לא הגיוני פה לגבי ארצות הברית והקורונה! אוף טופיק 1
Wannabe אז מה לעזאזל בעצם קורה פה?! שוק ההון 22
נ יש פה אנשים שמעבירים כסף באופן קבוע מארה"ב לישראל? צרכנות פיננסית 23
J חדש פה - התלבטות לגבי קורס התפתחות אישית 5
A לאלו פה שמשקיעים בחברות בודדות שוק ההון 8
S הסדר דמי ניהול מטיב בקרן פנסיה - האם יש פה catch? צרכנות פיננסית 2
ImCarryGG מישהו פה הגיש תביעה על פי חוק הספאם? אוף טופיק 74
S יש פה מישהו שמשקיע דרך IB שלח דוחות לבד למס הכנסה? שוק ההון 1
aeh מותר לפרסם פה נכס למכירה ? נדל"ן 21
M נעשה פה ריכוז/השוואה של קרנות פנסיה עם מסלולים מחקי מדד ברוח הסולידית? צרכנות פיננסית 190
B יש פה מישהו שמצליח להכות את השוק? שוק ההון 41
Liron2035 מישהו פה ב-IB וקיבל מייל FYI: Insider / Institutional Purchases שוק ההון 18
י תמא 38/1 - יש פה יזם שעושה/עשה פרויקט כזה? נדל"ן 4
unrealx למישהו פה יצא להתעסק עם "אינטו - רשת חברתית להשקעות נדל"ן"? נדל"ן 1
נ מאוכזב מאוד מהמערכת של IBI טרייד. יש פה אנשים שמשתמשים בה ומרוצים? צרכנות פיננסית 19
@ היי חברים, אני חדש פה :) יומני מסע אישיים 0
unrealx מישהו יכול להסביר מה הלך לי פה? שוק ההון 3
DavidA מה ציפיות שלכם לאינפלציה פה? אוף טופיק 7
D מתחיל עסק שמייצא לחו"ל האם אקבל החזרי מע"מ על קניות לעסק פה בארץ? צרכנות פיננסית 16
ב מדוע לא מדברים פה על רכישת ניירות בריטיים? שוק ההון 12
ל היי חדשה פה-על לימודי נהיגה וריטלין אוף טופיק 4
ב מותר לבקש פה המלצה ליועץ? שוק ההון 18
O חרטה מרצף קיצבה - יש פה מישהו שביצע בפועל בהצלחה? צרכנות פיננסית 6
M יש פה מישהו שכבר העביר כספים קיצבתיים במעמד שכיר לניהול אישי (IRA)? צרכנות פיננסית 4

נושאים דומים

Back
למעלה