D DigiDog87 משתמש סולידי הצטרף ב 3/12/24 הודעות 35 דירוג 10 14/12/24 #1 יש דרך לרכוש בהוראת קבע בכל חודש קרן אירית בישראל?
P pseudonym משתמש בכיר הצטרף ב 18/7/19 הודעות 1,107 דירוג 1,139 14/12/24 #2 אין אפשרות.. רק בברוקר זר ולא בקרנות לא שקליות. השקעה קבועה אוטומטית · אינטראקטיב ישראל · מסחר עצמאי בשוק ההון הגדירו השקעה קבועה אוטומטית (Recurring Transfer) בחשבון המסחר שלכם. אינטראקטיב ישראל מאפשרת לכם לבנות תזרים השקעה חכם, פשוט ובטוח לאורך זמן. www.inter-il.com
אין אפשרות.. רק בברוקר זר ולא בקרנות לא שקליות. השקעה קבועה אוטומטית · אינטראקטיב ישראל · מסחר עצמאי בשוק ההון הגדירו השקעה קבועה אוטומטית (Recurring Transfer) בחשבון המסחר שלכם. אינטראקטיב ישראל מאפשרת לכם לבנות תזרים השקעה חכם, פשוט ובטוח לאורך זמן. www.inter-il.com
ביולוג ירושלמי משתמש בכיר הצטרף ב 25/1/15 הודעות 1,913 דירוג 4,349 28/12/24 #3 נכתב ע"י DigiDog87: יש דרך לרכוש בהוראת קבע בכל חודש קרן אירית בישראל? לחץ כדי להרחיב... לא. יש אפשרות לעשות הוראת קבע "לא ישירה" מהבנק לאקסלנס ככה שהכסף ייכנס אוטומטית לחשבון. אבל צריך להיכנס פעם בחודש לחשבון ההשקעות המנוהל שלך ולקנות את המדד שאתה רוצה. מה הסיפור? פעם בחודש זו בעיה?
נכתב ע"י DigiDog87: יש דרך לרכוש בהוראת קבע בכל חודש קרן אירית בישראל? לחץ כדי להרחיב... לא. יש אפשרות לעשות הוראת קבע "לא ישירה" מהבנק לאקסלנס ככה שהכסף ייכנס אוטומטית לחשבון. אבל צריך להיכנס פעם בחודש לחשבון ההשקעות המנוהל שלך ולקנות את המדד שאתה רוצה. מה הסיפור? פעם בחודש זו בעיה?
ס סולד אקטיבי משתמש סולידי הצטרף ב 26/8/24 הודעות 45 דירוג 15 29/12/24 #4 נכתב ע"י DigiDog87: יש דרך לרכוש בהוראת קבע בכל חודש קרן אירית בישראל? לחץ כדי להרחיב... שמעתי שמיטב הולכים לאפשר את זה בהמשך. מישהו שמע על זה פרטים?
נכתב ע"י DigiDog87: יש דרך לרכוש בהוראת קבע בכל חודש קרן אירית בישראל? לחץ כדי להרחיב... שמעתי שמיטב הולכים לאפשר את זה בהמשך. מישהו שמע על זה פרטים?