Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
אני בעל נכסים באמריקה ואני יודע שיש המון משחק של מס שם שאפשר לחסוך איתו המון, אבל אני צריך בסוף לדווח גם פה ואני קצת הולך לאיבוד עם ללמוד את החוקיות הזאת.
האם מישהו מכיר יועץ מס מקצועי של שתי המדינות או מקור מידע שמדבר על השילוב??
אם אתה לא אזרח או תושב ארה"ב הדבר שהכי צריך להדאיג אותך זה הגנה ממס עזבון אמריקאי.
כמובן שרצוי גם להפחית מנטל המס בשתי המדינות.
המקור הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה ההנחיות לSchedule E, זה לא טריקים של נסיון של יועץ מס טוב, אבל זה פותח לך את מרחב האפשרויות של מה בכלל אפשרי מבחינת קיזוזים.
הדבר השני שכדאי לבחון זה האם בארץ לשלם 15% על הברוטו או מס שולי על הרווח.
המקור הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה ההנחיות לSchedule E, זה לא טריקים של נסיון של יועץ מס טוב, אבל זה פותח לך את מרחב האפשרויות של מה בכלל אפשרי מבחינת קיזוזים.
זאת עבודה של הרו"ח אני שולח לו והוא דואג לטופס הזה.
העניין הוא שיש מקרים שכדאי לך לעשות פעולה מסויימת כמו לקנות נכס לפני תאריך מוסיים ואז יש הנחת מס משמעותית.
LLC אמריקאי לא יעזור אם הוא מוחזק ישירות על ידך.
צריך שה-LLC האמריקאי יוחזק בישות זרה שאינה בן אדם (חברה, נאמנות)
כמובן שהכל עולה כסף ומוסיף סיבוכיות ובירוקרטיה שנתית