milx
משתמש רגיל
- דירוג
- 174
מה דעתכם על הטענה של BALAJI שהמערכת הבנקאית שם לפני קריסות נוספות, שיש 300+ בנקים בפשיטת רגל, שהבנקים שם בהפסדים של 600 מילארד דולר בעקבות העלאת הריבית, שהפד מודע לזה ועדיין ממשיך לשבור את המערכת במקום להזהיר הציבור?
כדי שאנשים ישימו לב ויתעוררו BALAJI התערב על 2 מיליון דולר. מסע פרסום יקר? או שיש דברים בגו..?
גם אם זה בולשיט זה יכול להיות ניסוי תאורתי מעניין לנסות לבטח כנגדו.
במקרה וזה קורה, ומרבית הבנקים הקטנים בארה"ב קורסים ויש BANK RUN היסטרי, זה אומר שפקדונות/מזומן בבנק כבר אינם בטוחים.
בעידן שלנו זה יכול לקרות מהר, תראו את SVB משיכות של 42 מילארד דולר תוך יום!
נתעלם רגע מזה שהוא טוען שהתשובה היא ביטקוין והולך להיות טירוף תוך שלושה חודשים, אני אישית מאמין בביטקוין אבל לא חושב שמספיק אנשים יסכימו כ"כ מהר. עדיין לא.
מלבד פיזור בכמה בנקים גדולים ועל פני כמה מדינות, משיכה והחזקה של מזומן בבית, מט"ח, ואולי זהב, מה לדעתכם הדרך להגן על הכסף למי שיש סכום רציני?
הרי מי שיש לו מיליונים בפקדונות לא יחזיק במזומן בבית. ואם התשובה לקריסה מאסיבית היא הדפסה אז בכל מקרה אינפלציה תאכל לו את החסכונות.
אני חושב שאולי מק"מ הוא אופציה בטוחה למקרה שבנקים קורסים.
מה עוד?
כדי שאנשים ישימו לב ויתעוררו BALAJI התערב על 2 מיליון דולר. מסע פרסום יקר? או שיש דברים בגו..?
גם אם זה בולשיט זה יכול להיות ניסוי תאורתי מעניין לנסות לבטח כנגדו.
במקרה וזה קורה, ומרבית הבנקים הקטנים בארה"ב קורסים ויש BANK RUN היסטרי, זה אומר שפקדונות/מזומן בבנק כבר אינם בטוחים.
בעידן שלנו זה יכול לקרות מהר, תראו את SVB משיכות של 42 מילארד דולר תוך יום!
נתעלם רגע מזה שהוא טוען שהתשובה היא ביטקוין והולך להיות טירוף תוך שלושה חודשים, אני אישית מאמין בביטקוין אבל לא חושב שמספיק אנשים יסכימו כ"כ מהר. עדיין לא.
מלבד פיזור בכמה בנקים גדולים ועל פני כמה מדינות, משיכה והחזקה של מזומן בבית, מט"ח, ואולי זהב, מה לדעתכם הדרך להגן על הכסף למי שיש סכום רציני?
הרי מי שיש לו מיליונים בפקדונות לא יחזיק במזומן בבית. ואם התשובה לקריסה מאסיבית היא הדפסה אז בכל מקרה אינפלציה תאכל לו את החסכונות.
אני חושב שאולי מק"מ הוא אופציה בטוחה למקרה שבנקים קורסים.
מה עוד?