אשמח לשמוע מה דעתכם ומה אתם עושים/עשיתם בנדון ?
ברשות מוריי ומורותיי (היא/הן/בהן צדק), ברשות טעטע שלמעלה ומטאטא שלמטה, במעמד קופוני ההנחה של מועדון "אין משחת טחורים לא טובה - כל טחור אפשר לדחוף פנימה", אני מפציר בך בכל מאודך לשמר את הקו הזה ואת המספר הקווי שלך ולא לוותר עליו לעולם.
קנה והחזק - Buy and balls, זו האסטרטגיה המנצחת שמחקרים רבים בעיתוני כלכלה מהשורה הראשונה כולל מחקר טרינטי מהמטריקס הראה שמנצחת את כל קווי הערך.
אל תקשיב להם למקריני הנויירונים הללו שבעוונותיהם עלולים לגרום לך לספוג יותר קרינה ממה שכבר ספגת עד היום בזכות המיקרוגל הנייד הזה שהם מצמידים לראשם ורוצים שגם אתה תצמיד.
ואני אומר
לא לספיגה!!!! (אלא אם אלו חיתולים ממש מעולים והסוגרים כבר לא כמו פעם רחמנא לסוגרן).
תקשיב לי... ואין לך מה להקשיב להם אם אתה מקשיב לי.
כל מי שהגיב פה לא מבין מהחיים שלו כלום והוא משוחד, שתול של 3 תאגידי הסלולר הגדולים שהשתילו לנו את הווירוס מווהאן בזריקה תת-עורית עם שתל בצורת חציל גמדי, חולי קורונה לשעבר עם תסמינים.
אלו אנשים שמורחים זובירקס.
מספר קווי היום הוא נדיר, כבר אי אפשר להשיג אחד. זה כמו יהלום שמתקשרים אליו לבקש נדבות. כמו יסוד נדיר בטבלת המחזור החודשי שפקידים פיזיים של בנק פיזי מסניף פיזי בעיר פיזית מתקשרים פיזית במיוחד לכבודך הפיזית כדי לוודא שמספר כרטיס האשראי שלך וה- CVV תואם למאגרים בבנק.
איפה תקבל שירות פיזי כזה תגיד לי? איפה?
על זה אתה מוכן לוותר? ועל שום מה? לשום מה?
אני בטוח שבעוד כמה שנים, בין עשור ורבע ל- 230 שנה, במידה ותשמר את המספר הקווי שלך, הסיכוי שהוא יהפוך לווינטאג' וערכו יעלה שואף ל- 100 מהצד השני של הקוטנגנס.
גם אם יעלו לך את דמי המנוי בפי 2 ואפילו בפי 3 (לא רשמת כמה אתה משלם עכשיו.... יש לך הנחה לחברי ICQ?), אל תבטל את המנוי הקווי ותחזיק את בזק בביציות.
שבזק בכבודה ובעצמה, תחזיק מרכזייה שלמה רק לכבודך.
שבזק בכבודה ובעצמה תגיע ותחליף לך את הראוטר DNS 56K עם ה- WiFi 0.0005 לראוטר חדש יותר על חשבונה בטכנולוגיית נל"ן, אחד על אחד.
כזה שירות אף תאגיד סלולר מ- 3 הגדולים כבר לא יהיה מוכן להעניק לך... ועל זה אתה מוכן לוותר?!?!?!
אתה יודע איזה כבוד זה?
חישבתי לך עם נורטון קומנדר את העלות הצפויה של קו קווי מבזק למשך 14 השנים הקרובות בעזרת השם, בהינתן שאתה משלם 15 ש"ח/חודש זוגי ו- 46 ש"ח לחודש אי זוגי (בשנה מעוברת תוסיף את פברואר שלבדו עולה 69 ש"ח), זה יוצא לך סה"כ 8,555 ש"ח ל- 14 שנים, בלי השנה המעוברת.
אם אתה מוסיף את השנה המעוברת, אל תשכ"ח שבתשע"ז יש שנתיים מעוברות, שניים קדימה שתיים אחורה. סקוביד"ו.
כלום כסף אם אתה מחשב על עליית השווי של הנכס ובמידה ואתה ממנף את הקו הקווי עפ"י לוח שפיצר, הלוואת בלון הליום אחת ואתה מסודר, יוצא לפרישה מוקדמת בגיל 42 וקצת עם פנסיה תקציקווית.
איזה עוד קו סלולר יעניק לך תנאים כאלו?
תחזיק את הקו כל עוד כוחו בו, משני הצדדים, ואל תשחרר כל עוד יש לך את הרעש של הטוווווווווווווו.
ואם יש לך מכשיר שהם, אז אתה בכלל על הגל.
יש לך זהב בידיים, אל תוותר עליו.