היי
אמלק:
בהייטק? מגייסים / גייסתם בעבר? יופי.
האם / כמה אתם מסתכלים על פרוייקטים של ג'וניורים ב github?
כמה משקל יש לזה בהחלטה שלכם האם לזמן לראיון ראשון או לא?
יש לכם פרוייקט שזכור לכם היטב? אשמח לשמוע.
וקצת יותר רקע:
סיימתי תואר ראשון במדמ"ח בפתוחה. ממוצע 86.
מתקשה למצוא משרה בתחום - שלחתי 50 קוח בערך, חזר אליי אחד.
התחום במקרה שלי הוא כל משרה שנראתה לי משיקה לדאטה - אנליסט, אנג'ניר, משרות python, כמה משרות dev.
יש לי כל מיני דברים שעשיתי במהלך התואר, ואפילו לפני התואר, אולם אף אחד מהם לא "בשל" להצגה בגיטהאב.
משקיע את זמני כעת בפרוייקט בודד - כולל בתוכו סקרייפינג מהאינטרנט, עבודה עם mongoDB ועם API של רשת חברתית.
אני חושב שהוא עתיד להיות מרשים, ולהבדיל אותי ממועמדים אחרים, אני רק לא בטוח כמה זה יתורגם להענות לקוח שלי.
האם יש משהו אחר שכדאי לי לעשות, במונחי הענות-wise?
למשל:
- שיפור ציונים (יכול לשפר ל90 לכל היותר).
- למידה רוחבית (ולא לעומק, עם לכלוך הידיים כמו בפרוייקט) של טכנולוגיות מקובלות - אולי כך הפעמונים של ה HR / מגייסים יצלצלו כשיראו את הקוח.
אשמח לפידבקים.
תודה רבה
אמלק:
בהייטק? מגייסים / גייסתם בעבר? יופי.
האם / כמה אתם מסתכלים על פרוייקטים של ג'וניורים ב github?
כמה משקל יש לזה בהחלטה שלכם האם לזמן לראיון ראשון או לא?
יש לכם פרוייקט שזכור לכם היטב? אשמח לשמוע.
וקצת יותר רקע:
סיימתי תואר ראשון במדמ"ח בפתוחה. ממוצע 86.
מתקשה למצוא משרה בתחום - שלחתי 50 קוח בערך, חזר אליי אחד.
התחום במקרה שלי הוא כל משרה שנראתה לי משיקה לדאטה - אנליסט, אנג'ניר, משרות python, כמה משרות dev.
יש לי כל מיני דברים שעשיתי במהלך התואר, ואפילו לפני התואר, אולם אף אחד מהם לא "בשל" להצגה בגיטהאב.
משקיע את זמני כעת בפרוייקט בודד - כולל בתוכו סקרייפינג מהאינטרנט, עבודה עם mongoDB ועם API של רשת חברתית.
אני חושב שהוא עתיד להיות מרשים, ולהבדיל אותי ממועמדים אחרים, אני רק לא בטוח כמה זה יתורגם להענות לקוח שלי.
האם יש משהו אחר שכדאי לי לעשות, במונחי הענות-wise?
למשל:
- שיפור ציונים (יכול לשפר ל90 לכל היותר).
- למידה רוחבית (ולא לעומק, עם לכלוך הידיים כמו בפרוייקט) של טכנולוגיות מקובלות - אולי כך הפעמונים של ה HR / מגייסים יצלצלו כשיראו את הקוח.
אשמח לפידבקים.
תודה רבה