• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

חיפוש עבודה לאחר קבלה לעבודה

• פותח הנושא פותח הנושא חוצניק
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

חוצניק

משתמש סולידי
דירוג
12
שלום רב,

מעוניין לשמוע את דעתכם על המצב הבא. רוצה לעזוב את העבודה הנוכחית בכל מחיר (מכל מיני סיבות שאינן רלוונטיות לפוסט) וקיבלתי הצעה מחברה לתפקיד שאני לא 100 אחוז בטוח לגביו אבל בהחלט יותר טוב ממה שכרגע, אבל עדיין לא משרת חלומותיי. אני יודע שגם אם אקבל את ההצעה אני אמשיך לחפש עבודה כדי לנסות למצוא משהו יותר מתאים לי. השאלה, האם הייתם עושים דבר כזה? יכול להיות שיומיים אחרי שאתחיל בעבודה החדשה אקבל הצעה מחברה שבה התפקיד יותר מתאים לי לדעתי ולכן אעזוב.. מצד שני המשרה הבאמת מתאימה יכולה גם לבוא עוד שנה ועד אז הייתי שמח לא להישאר בחברה הנוכחית.

אשמח לשמוע את דעתכם.

בתור מעסיק, אם הייתי מקבל קורות חיים של עובד שהיה רק כמה חודשים בעבודה הייתי מרים גבה ובודק טוב את הסיפור הזה לפני שאני לוקח אותו. הדבר הכי גרוע למעסיק חוץ מעובד לא טוב זה מישהו שמגיע לחודשיים. אם אתה הולך על זה תתכונן לענות בראיון על השאלה הזו.

אם להערכתך סביר שתקבל הצעת עבודה אחרת בחודשים הקרובים (במה אתה עובד? מה מצב השוק?) אולי כן לנשוך שפתיים ולחכות או אם המצב היום בלתי נסבל אולי אפילו לשבת בבית אם אתה יכול לאפשר לעצמך.
בכל מקרה, הייתי מגדיר תקופת מינימום לפני שהייתי מתחיל לחפש עוד עבודה (9/12 חודש?)

כדאי כמובן גם לשמוע דעות של אנשים עם ניסיון (לא אני..)

@ברוש1 לצורך העניין לא אוסיף את העבודה החדשה לקורות החיים עד שעברה לפחות חצי שנה שם, בדיוק כדי לא להעלות את השאלות האלה בראיונות עבודה.
מבחינת השוק יש הרבה אפשרויות בחוץ אבל לא מספיק בשביל שאהיה בטוח שאמצא מהר מאוד משהו שאני שלם איתו. לצורך העניין בחצי השנה האחרונה קיבלתי שתי הצעות שהחלטתי לבסוף לדחות, כי החלטתי שלא שווה בשבילן לעזוב את העבודה הנוכחית.

אם אתה מתכנן להגיע למקום כדי לעזוב אותו אחרי חודשיים בעיני זה גובל בגניבת דעת. אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי.

לצורך העניין לא אוסיף את העבודה החדשה לקורות החיים עד שעברה לפחות חצי שנה שם, בדיוק כדי לא להעלות את השאלות האלה בראיונות עבודה.
זה עולם קטן אתה לא יודע במי תפגוש ואיפה, עדיף לנשוך שפתיים ולמשוך תקופה בעבודה הנוכחית או בעבודה הבאה שתמצא

אם אתה מתכנן להגיע למקום כדי לעזוב אותו אחרי חודשיים בעיני זה גובל בגניבת דעת. אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי.
לא מגיע כדי לעזוב אלא אני לא יודע כמה זמן ייקח לי למצוא משהו יותר טוב. אני בטוח שיש עוד מקרים כאלה כי לא חסרות כתבות על אנשים בהייטק (כדוגמא) שהתקבלו לעבודה וקיבלו הצעה יותר טובה ואמרו ביי ביי להצעה הראשונה ברגע האחרון. אז אשמח לקבל גם את הפרספקטיבה שלהם לגבי זה..

זה שיש מקרים שאנשים באים ועוזבים אחרי חודשיים לא הופך את זה לבסדר.

נערך לאחרונה ב:
זה שיש מקרים שאנשים באים ועוזבים אחרי חודשיים לא הופך את זה לבסדר.
ברור שזה לא אומר, אני רוצה לשמוע דעות (כרגע נראה שהן לכיוון אחד אבל אולי יש עוד אנשים עם פרספקטיבה לגבי הצד השני(

במצב שאתה מתאר עדיף להישאר במקום הנוכחי ולהמשיך לחפש מקום אחר שתרגיש בו נוח.
לעבור למקום אחר רק כתחנת מעבר נראה לי בזבוז זמן שלך ושל המעסיק וגם יכול להשליך על הרקורד שלך בהמשך (גם אם לא תציין שעבדת שם, כולם מכירים בסוף את כולם..)

לא כזה ביג דיל כמו שמנסים שתחשוב. אף אחד לא מחזיק רשימה של עובדים שחתמו והלכו. אם הם לוחצים עליך לחתום ואתה לא מרוצה מהתנאים או שתתמקח או שתחתום ותתראיין עד שתשיג תנאים יותר טובים ואז תתמקח. אנשים שכחו מה היה בקורונה, היו עובדים שהתקבלו לעבודה בפברואר 2020 ובמרץ כבר אמרו להם שנסגר התקן ושיהיה להם בהצלחה. זה עובד לשני הצדדים.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ מה הלאה? חיפוש עבודה חדשה לאחר שנים בפיתוח תוכנה התפתחות אישית 10
H עצה לגבי חיפוש עבודה התפתחות אישית 14
ptom חיפוש עבודה במשבר התפתחות אישית 29
O חיפוש עבודה חדשה כמפתח ג'וניור התפתחות אישית 13
M איך מתחילים תהליך חיפוש עבודה לטובת רילוקיישן בהייטק? אוף טופיק 7
א חיפוש עבודה בתחום ה BI התפתחות אישית 0
S חיפוש קרן סל אירית חשופה לאירו שוק ההון 10
א חיפוש קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
S חיפוש חלופה ל SGOV שהעלתה לאחרונה דמי ניהול שוק ההון 11
N חיפוש אג"חים אמריקאים להשקעה שוק ההון 0
ה חיפוש באתר מאיה/פאנדר שוק ההון 1
N חיפוש מדד לפי מניות שוק ההון 6
א חיפוש משרות שלא דורשות תואר ראשון התפתחות אישית 2
F חיפוש ני"ע והבנת הרכב קרן נאמנות שוק ההון 8
deussex תהליך חיפוש דיירים וחתימה על חוזה - לבד או דרך סוכן נדל"ן + עו"ד נדל"ן 27
Michel חיפוש עובדת סיעודית לאימי אוף טופיק 13
Y חיפוש בדוחות כספיים צרכנות פיננסית 1
Y חיפוש בדוחות כספיים אוף טופיק 1
S חיפוש משרה ראשונה בפיתוח תוכנה כאשר אין ניסיון רלוונטי התפתחות אישית 11
Tsachi01 חיפוש שם לערוץ יוטיוב מבלי להפר זכויות יוצרים אוף טופיק 1
F מאבק באנטישמיות - חיפוש עמותה אוף טופיק 2
N חיפוש ניירות מתאימים שוק ההון 9
Y מנוע חיפוש ETF או קרן מחקה? שוק ההון 7
benjamin דירה דרך הצבא vs חיפוש עצמי vs מחיר למשתכן בתכנית החדשה נדל"ן 17
משקיעה בפוטנציה חיפוש קרן השתלמות - מבולבלת שוק ההון 10
חתול לילה חיפוש נתונים היסטורים של תעודות סל שוק ההון 2
Y חיפוש נתיב השקעה לכסף.. שוק ההון 7
oz1987 חיפוש דירת שותפים צרכנות פיננסית 22
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
S חיפוש בפורום? בצורה יעילה אוף טופיק 5
פ חיפוש ETF's צוברות ו/או מחלקות באתרים השונים שוק ההון 3
משה חיפוש יועץ השקעות באזור בית שמש שוק ההון 0
G חיפוש etf צוברת וקרנות קנדיות שוק ההון 29
I חיפוש שותף מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 9
L חיפוש קרנות וסיווגים שוק ההון 0
M עבודה כעצמאי בחברה מחול - REMOTE יזמות והגדלת הכנסות 5
A עבודה בהייטק לנושרים מהתואר אוף טופיק 42
T סיוע בתמחור שעת עבודה יזמות והגדלת הכנסות 2
ד פעולות לביצוע בעת מעבר עבודה IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
flower שאלות אישיות בראיון עבודה - סמים אוף טופיק 10
א עבודה מחו"ל עבור מעסיק ישראלי מיסים 10
מ פטור ממשיכת פיצויים במעבר מקום עבודה - פנסיה מול מנהלים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
עידו ג איפוק בעת משבר - עבודה התפתחות אישית 4
twister ניצול ימי חופש בעזיבת מקום עבודה צרכנות פיננסית 14
Cleo ביטוח לאומי על מכירת RSU בשנה ללא עבודה מיסים 2
ט מפקח עבודה/ מנהל פרוייקט בשיפוץ דירה יד 2 נדל"ן 5
Eugene200 אובדן כושר עבודה, קרן פנסיה משלימה עם כיסויי ביטוח משלימים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
קפיטליסט מרושע עבודה בגיל מבוגר - באיזה כלי להשקיע את הכסף? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ת שתי קרנות השתלמות לאותו מקום עבודה - מה לעשות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
navv החזר מס והפקדה עצמאית לפנסיה בהפסקת עבודה מיסים 5

נושאים דומים

Back
למעלה