• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

חיפוש עבודה במשבר

• פותח הנושא פותח הנושא ptom
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ptom

משתמש רגיל
דירוג
50
שלום לכולם!

זה עתה סיימתי תואר שני מ"מוסד אקדמי מוערך, פקולטה נחשבת" בהצטיינות. התזה שלי היא בלמידה עמוקה וראייה ממוחשבת.
יש לי 5 שנות ניסיון בהייטק, אבל מתוכן 2 בנושא לא רלוונטי, ו3 בנושא חצי רלוונטי.
התואר השני היה מעין "הסבה מקצועית" לנושא של אלגוריתמים, כשקודם לכן עסקתי בעיקר בחומרה.
אני מחפש עבודה מאז יוני, ומרגיש שהשוק קשה, ואף הולך ומחמיר.

מאז יוני התראיינתי ל14 משרות, מתוכן ב3 נסגר התקן תוך כדי התהליך, ב5 הגעתי עד סוף התהליך אך הועדף על פני מועמד עם יותר ניסיון, ובשאר נפלתי תוך כדי התהליך (מאז השתפרתי ולמדתי, הפקתי לקחים, ואני מתאמן עכשיו בשיטתיות על שאלות ליט-קוד שהן נקודה חלשה אצלי).

השאלה שלי היא - איך מגבירים את החשיפה? הפעלתי 3 חברות השמה שונות, שהיו נלהבות לעזור, אך אני כמעט ולא שומע מהן. אני מגיש קו"ח ל10 משרות שמצאתי בלינקד-אין ביום (דרך מכרים משותפים, אם יש). ועדיין, אני מקבל מעט מאוד Traffic.

ממליץ לפנות למכרים בחברות שונות ולבקש מהם להגיש עבורך קורות חיים. בהרבה מקרים ישנם עדיפות לגיוסים מתוך החברה ולא מהלינקדאין.

בנוסף, אם אתה שומע על איזשהי חברה שמגייסת ואין מכרים, אפשר לפנות פרטנית לאנשים מהחברה דרך הלינקדאין בתפקיד דומה בבקשה לשלוח את קורות החיים שלך. במקרים רבים האנשים האלה ישמחו לעזור אפילו אם לא מכירים מראש. סך הכל זה משתלם גם להם.

אני לא יודע בדיוק מה המצב בשוק, אבל אני מסתכל על הרזומה והרקע שלך כפי שאתה מציג אותו וקשה לי להבין למה אתה לא מוצא. האם אתה חושב שיש גורמים אחרים, פחות קשורים לרזומה ולידע שלך שגרמו לך להיפסל? האם ביקשת פידבק מחברות ההשמה?

אני לא יודע בדיוק מה המצב בשוק, אבל אני מסתכל על הרזומה והרקע שלך כפי שאתה מציג אותו וקשה לי להבין למה אתה לא מוצא. האם אתה חושב שיש גורמים אחרים, פחות קשורים לרזומה ולידע שלך שגרמו לך להיפסל? האם ביקשת פידבק מחברות ההשמה?
מחחזק, אבבל חברות השמה לא נראלי נותנות פידבק, רק מעסיקים שהתראיינת אליהם וגם על זה לא הייתי בהכרח בונה.

להתקבל למשרה זאת מיומנות, ולמשרה ראשונה מלאה בדיוק בתחום זאת מיומנות קשה, שווה לשלם למישהו מהתחום שמראיין לתפקידים דומים לערוך לך ראיון סימולציה ולתת לך דגשים לעבוד עליהם, אולי אפילו תמצא פה מישהו שיסכים לעשות את זה בחינם.

למה פנית רק ל3 חברות השמה? אין שום דבר רע בלחפש משרה ראשונה* דרכן, אני מצאתי את העבודה הנוכחית שלי דרך חברה כזאת ואני מאוד מרוצה ואין לפרקטיקה הזאת השפעה על השכר.
*בחיפוש תוך כדי עבודה יש את החשש לדיסקרטיות)

ניסית להגיש לסטארטאפים ממש קטנים? יכול להיות שלכאלו יהיה לל יותר קל להתקבל, זאת לא סביבה הכי טובה להתחלה בתחום בהכרח, אבל זה נותן את הניסיון הקריטי כדי להתקדם בתחום.

למה פנית רק ל3 חברות השמה? אין שום דבר רע בלחפש משרה ראשונה* דרכן, אני מצאתי את העבודה הנוכחית שלי דרך חברה כזאת ואני מאוד מרוצה ואין לפרקטיקה הזאת השפעה על השכר.
*בחיפוש תוך כדי עבודה יש את החשש לדיסקרטיות)
סתם כי חשבתי שלא צריך יותר, כי שהתחלתי להתראיין פה ושם בחודש יוני חברה אחת נתנה לי 4 הצעות שונות בשבוע אז חשבתי שאולי לא צריך יותר. אתמול פניתי לעוד שתיים האמת, ואוסיף עוד אם צריך.

ניסית להגיש לסטארטאפים ממש קטנים? יכול להיות שלכאלו יהיה לל יותר קל להתקבל, זאת לא סביבה הכי טובה להתחלה בתחום בהכרח, אבל זה נותן את הניסיון הקריטי כדי להתקדם בתחום.

הבעיה עם סטארטאפים קטנים זה שקשה לגלות את המשרות שלהן. יצא לי להגיע לסטארטאפ קטן ממש (להצטרף כעובד מס' 5 כולל מייסדים בספירה) דרך מכר משותף, והלך אחלה עד סוף התהליך אבל בסוף החליטו ללכת עם מישהו עם יותר ניסיון בשלב זה.

האם אתה חושב שיש גורמים אחרים, פחות קשורים לרזומה ולידע שלך שגרמו לך להיפסל? האם ביקשת פידבק מחברות ההשמה?
שאלה טובה, יכול להיות.. למרות שזו משרה ראשונה אני לא ממש חושב על עצמי כג'וניור, כי כן צברתי לא מעט ידע בתחום. אולי ציפיות השכר שהצגתי היו גבוהות מדי? (אני מבקש 37K בסיס בחברות קורפורייט ו33K-35K בחברות קטנות. היו גם חברות בטחוניות ברשימה, יכול להיות שזה היה קצת יותר מדי בשבילן, למרות שהתייעצתי עם חבר שעובד באחת מהן והטווח האחרון נשמע לו לגיטימי).

אני חושב גם שחברות גדולות פחות מגייסות עכשיו, ועוד בעיה עם חברות קטנות זה שאלגוריתמאי / Data scientist שהם מחפשים זה תפקיד מאוד מרכזי ובעל השפעה מכרעת על התפתחות החברה, אז הם מחפשים אנשים עם יותר ניסיון (ויש כנראה לא מעט כאלה כרגע, כי נפלטו מחברות גדולות בגלי הקיצוצים האחרונים) [סתם השערה]... בינתיים כל מי שביקשתי ממנו פידבק לא אמר משהו ספציפי באמת..

שווה לשלם למישהו מהתחום שמראיין לתפקידים דומים לערוך לך ראיון סימולציה ולתת לך דגשים לעבוד עליהם, אולי אפילו תמצא פה מישהו שיסכים לעשות את זה בחינם.
תודה על הרעיון! נשמע כמו רעיון טוב, ונראה לי שבאמת אעשה את זה.

סתם כי חשבתי שלא צריך יותר, כי שהתחלתי להתראיין פה ושם בחודש יוני חברה אחת נתנה לי 4 הצעות שונות בשבוע אז חשבתי שאולי לא צריך יותר. אתמול פניתי לעוד שתיים האמת, ואוסיף עוד אם צריך.
למה רק 2? אתה מחפש כבר מיוני אז ניכר שצריך.

שאלה טובה, יכול להיות.. למרות שזו משרה ראשונה אני לא ממש חושב על עצמי כג'וניור, כי כן צברתי לא מעט ידע בתחום. אולי ציפיות השכר שהצגתי היו גבוהות מדי? (אני מבקש 37K בסיס בחברות קורפורייט ו33K-35K בחברות קטנות. היו גם חברות בטחוניות ברשימה, יכול להיות שזה היה קצת יותר מדי בשבילן, למרות שהתייעצתי עם חבר שעובד באחת מהן והטווח האחרון נשמע לו לגיטימי).
לדעתי זה גבוה מידי עבור מישהו בלי אפילו שנה אחת של ניסיון רלוונטי. תזכור שרק חצי מהתוספת השולית למשכורת מגיעה לנטו, והמטרה בעבודה ראשונה לא צריכה להיות מקסום שכר בטווח הקצר לדעתי, במיוחד כאשר אתה רואה שאתה לא מצליח להתקבל למשרות.

אין לי משהו ספציפי להציע. אני חושב שיש לך כלים וגישה נכונה להצליח. אני בהייטק מעל 20 שנה וחוויתי כבר שני משברים, כמו האחרים, גם הנוכחי יסתיים וחברות יחזרו לגייס בשיא הכוח. אנשים נמדדים במצבי משבר, לא כשהכל סבבה. אתה כותב שאתה מנצל את הזמן ללמוד ולהתכונן, אתה מתמיד ולא מנסה להאשים אחרים, זאת גישה של מצליחן. תמשיך לחפש.

למה רק 2? אתה מחפש כבר מיוני אז ניכר שצריך.

לדעתי זה גבוה מידי עבור מישהו בלי אפילו שנה אחת של ניסיון רלוונטי. תזכור שרק חצי מהתוספת השולית למשכורת מגיעה לנטו, והמטרה בעבודה ראשונה לא צריכה להיות מקסום שכר בטווח הקצר לדעתי, במיוחד כאשר אתה רואה שאתה לא מצליח להתקבל למשרות.
פייר אינף. תודה רבה על פידבק, למרות שאפשר לטעון שכן יש לי ניסיון רלוונטי מ-3 שנות מחקר כמסטרנט + 3 שנים של תפקיד סטודנט בחברה גדולה שכן היתה לו נגיעה באופטימיזציה ואלגוריתמים, גם אם הם היו בתחום של עיבוד אותות / תקשורת ולא בראייה ממוחשבת או data science פרופר.

אני מוכן בחינם, אם תרצה.
המון תודה, אני אשמח מאוד. שלחתי בפרטי..

נערך לאחרונה ב:
אין שום סיבה שתציג ציפיות שכר לפני שאומרים לך שרוצים אותך במשרה.
בהמשך לזה, אחרי שכבר רוצים אותך, אין שום סיבה שברגע שנקבת במספר, יגידו לך "טוב לא משנה ביי", אלא יציעו לך מספר נמוך יותר כי השקיעו בך זמן.
הגעת למצב כזה?

אין שום סיבה שתציג ציפיות שכר לפני שאומרים לך שרוצים אותך במשרה.
בהמשך לזה, אחרי שכבר רוצים אותך, אין שום סיבה שברגע שנקבת במספר, יגידו לך "טוב לא משנה ביי", אלא יציעו לך מספר נמוך יותר כי השקיעו בך זמן.
הגעת למצב כזה?
אבכל אם החברה מציעה שכר נמוך במיוחד מהציפיות שלו, למה שיתחיל איתם תהליך ויבזבז את הזמן שלו?

אבכל אם החברה מציעה שכר נמוך במיוחד מהציפיות שלו, למה שיתחיל איתם תהליך ויבזבז את הזמן שלו?
מבחינתי בזבוז חודשי העבודה מאז יוני הוא הרבה יותר משמעותי מאשר לחכות לחברה כלשהי שתשלם לו יותר.
ברגע שיש לו עבודה סבירה כלשהי, גם אם בשכר נמוך יותר מהציפיות שלו, הוא יכול להמשיך לחפש ולהשתדרג. כרגע עם משכורת של 0 ש"ח אפשר רק לעלות מבחינתי.

אם אתה רואה בזה בזבוז של זמן, ובכללי לא חושב שלהתראיין זה כישור שמשתפר כל עוד מתראיינים יותר ויותר, בהחלט עדיף לחכות לחברה הספציפית שתרצה לעבוד בה.

הגעת למצב כזה?
קודם כל, עד עכשיו - בכל פעם ששאלו אותי ציפיות שכר בתחילת התהליך נמענתי מלענות, כדי להשאיר אופציה למו"מ ברגע שכן התקבלתי ורוצים אותי. לאחרונה אני לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות, בגלל טענות כמו של @yik - financial planner - קודם כל להבין שאנחנו מדברים על הטווח הנכון לפני שמשקיעים זמן ומאמץ.

למרות זאת, הגעתי בשלושה מקומות שונים לסוף התהליך (שתי חברות בטחוניות וסטארט-אפ בשלב הסיד), הצעתי טווח של 33K-35K וציינתי שיש על מה לדון אם זה גבוה מדי, אבל בסוף חזרו אליי עם תשובה שהוחלט לא לתת לי הצעה / לבחור במועמדים אחרים.

בחברה בטחונית אחת היה לדעתי חשש, אולי מוצדק, שאברח להם מוקדם (בראיון האחרון שאלו שוב ושוב שאלות כמו "אתה בטוח שלעבוד כל כך רחוק זה בסדר מבחינתך??? " ו- "למה לך אלגוריתמי ניווט עכשיו אם אתה יודע דיפ לרנינג וראייה ממוחשבת? יש לזה המון ביקוש היום").
בסטארטאפ הייתי אמור להצטרף בשלב מאוד מוקדם לתפקיד שממש יוביל את החברה, ובסוף רצו מישהו עם יותר ניסיון בתעשייה.
בחברה הבטחונית השניה אמרו שפשוט החליטו להמשיך עם מועמדים אחרים. ביקשתי פידבק מאשת הHR שראיינה אותי בסוף, אבל היא אמרה "אין לך מה לשנות, תמשיך כך, פשוט היינו צריכים פרופיל מקצועי טיפה שונה".

מבחינתי בזבוז חודשי העבודה מאז יוני הוא הרבה יותר משמעותי מאשר לחכות לחברה כלשהי שתשלם לו יותר.
ברגע שיש לו עבודה סבירה כלשהי, גם אם בשכר נמוך יותר מהציפיות שלו, הוא יכול להמשיך לחפש ולהשתדרג. כרגע עם משכורת של 0 ש"ח אפשר רק לעלות מבחינתי.

אם אתה רואה בזה בזבוז של זמן, ובכללי לא חושב שלהתראיין זה כישור שמשתפר כל עוד מתראיינים יותר ויותר, בהחלט עדיף לחכות לחברה הספציפית שתרצה לעבוד בה.

האם לגיטימי לדעתך "לברוח" לחברה אחרי כמה חודשים במובן של איך שזה נראה בקו"ח? (מעבר לזה שקשה להפנות משאבים לראיונות בתחילת תפקיד כלשהו).

קודם כל, עד עכשיו - בכל פעם ששאלו אותי ציפיות שכר בתחילת התהליך נמענתי מלענות, כדי להשאיר אופציה למו"מ ברגע שכן התקבלתי ורוצים אותי. לאחרונה אני לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות, בגלל טענות כמו של @yik - financial planner - קודם כל להבין שאנחנו מדברים על הטווח הנכון לפני שמשקיעים זמן ומאמץ.
אני מקבל את הדעה הזו, אבל אני פשוט לא מסכים איתה לגבי מצבך.
אם אתה שוקל להתראיין בחברה וחושב שלא יציעו לך שכר הגיוני, אתה יכול לשאול טווחים, אבל אתה אוטומטית גם שם את עצמך בנקודה חלשה יותר לדעתי.
אתה רוצה להתראיין, להפציץ, להגיע לנקודה שהשקיעו בך זמן (=כסף), ולהגיע לנקודה שאומרים לך "אנחנו רוצים שתעבוד פה".
אם הגעת לנקודה הזו, אתה מתחיל בשלב של מיקוחים, ואתה תחליט בסוף אם המקסימום שהם מציעים מתאים לך. אם אתה מעדיף להמשיך להיות ללא עבודה, זה אחלה.

למרות זאת, הגעתי בשלושה מקומות שונים לסוף התהליך (שתי חברות בטחוניות וסטארט-אפ בשלב הסיד), הצעתי טווח של 33K-35K וציינתי שיש על מה לדון אם זה גבוה מדי, אבל בסוף חזרו אליי עם תשובה שהוחלט לא לתת לי הצעה / לבחור במועמדים אחרים.
1. אין לך שום סיבה לציין שיש על מה לדון אם זה גבוהה. תגיד מספר ותחכה לתגובה. גם אם אמרת 100 אלף שקל, אתה תקבל תגובה שזה גבוהה מדי. אחרי התגובה אתה תגיד שאתה צריך לחשוב על זה עוד יום. יהיה לך זמן עם עצמך לחשוב מה השלב הבא.
שאתה מציין כזה דבר אתה בעצם אומר "אני ממש רוצה את המספר שאמרתי, אבל אם אתם תורידו אותי עכשיו, אני גם אקח את זה בטוח". תן להם לנסות להוריד לבד, אתה לא עובד בשבילם, אתה עובד בשביל עצמך.

2. כמו שאמרתי, השקיעו בך זמן(=כסף) ואין שום סיבה שבגלל השכר שציינת ויתרו עלייך. אם רצו אותך יותר ממתמודדים אחרים, ינסו להתמקח איתך עד למספר כלשהו שהם מוכנים אליו. אתה תהיה מוכן לקבל כל הצעה סופית שלהם. אתה תהיה נחמד, ותהיה מקצועי, ותסביר שהמספר נמוך ממה שציפית אבל אתה תשקול את ההצעה שלהם.

אני אחדד שוב: זה באסה שאמרו שלא ממשיכים איתך, אבל הסיכוי שזה בגלל המספר שאמרת בציפיות שכר הוא מאוד נמוך.

בחברה בטחונית אחת היה לדעתי חשש, אולי מוצדק, שאברח להם מוקדם (בראיון האחרון שאלו שוב ושוב שאלות כמו "אתה בטוח שלעבוד כל כך רחוק זה בסדר מבחינתך??? " ו- "למה לך אלגוריתמי ניווט עכשיו אם אתה יודע דיפ לרנינג וראייה ממוחשבת? יש לזה המון ביקוש היום").
בסטארטאפ הייתי אמור להצטרף בשלב מאוד מוקדם לתפקיד שממש יוביל את החברה, ובסוף רצו מישהו עם יותר ניסיון בתעשייה.
בחברה הבטחונית השניה אמרו שפשוט החליטו להמשיך עם מועמדים אחרים. ביקשתי פידבק מאשת הHR שראיינה אותי בסוף, אבל היא אמרה "אין לך מה לשנות, תמשיך כך, פשוט היינו צריכים פרופיל מקצועי טיפה שונה".
אז אתה צריך ללמוד מזה איך לענות לשאלות כאלה. אפילו לפני שאתה שוקל את המשרה שלהם, אם אתה כבר בראיון, אתה אומר דברים כמו "נכון למדתי xyz אבל המשרה הזו גם נראית לי מאוד מעניינת ורציתי לתת לזה צ'אנס".

לשאר הטקסט שלך אין לי מה להוסיף. תמיד באסה לא להתקבל, אבל זה המשחק.

האם לגיטימי לדעתך "לברוח" לחברה אחרי כמה חודשים במובן של איך שזה נראה בקו"ח? (מעבר לזה שקשה להפנות משאבים לראיונות בתחילת תפקיד כלשהו).
לגיטימי מבחינתי אחרי כמה חודשים ללכת למעסיק שלי, ולהגיד:
"תודה רבה על ההזדמנות, אני ניסיתי כמה חודשים להבין אם המשרה הזו היא מה שאני מחפש, אבל הבנתי שהיא לא. אני לא רוצה לבזבז לאף אחד מאיתנו את הזמן, אז אני מודיע שאני מפסיק לעבוד פה לפי החוק וכל התנאים שתבקשו ממני".

בקורות חיים לא חייבים לציין מקום שהיית בו כמה חודשים. ואם כן שואלים, הסיפור שכתבתי בפסקה למעלה הוא רלוונטי וקורה וכולם יכולים להבין אותו.

משאבים זה עניין של החיים שלך... אין לי עצה לזה פה :)

2. כמו שאמרתי, השקיעו בך זמן(=כסף) ואין שום סיבה שבגלל השכר שציינת ויתרו עלייך. אם רצו אותך יותר ממתמודדים אחרים, ינסו להתמקח איתך עד למספר כלשהו שהם מוכנים אליו. אתה תהיה מוכן לקבל כל הצעה סופית שלהם. אתה תהיה נחמד, ותהיה מקצועי, ותסביר שהמספר נמוך ממה שציפית אבל אתה תשקול את ההצעה שלהם.

אני אחדד שוב: זה באסה שאמרו שלא ממשיכים איתך, אבל הסיכוי שזה בגלל המספר שאמרת בציפיות שכר הוא מאוד נמוך.
אני לא מסכים, הוא בא וביקש 35, נגיד שהחברה חשבה לשלם 25 עבור דאטה סיינס ללא ניסיון ישיר בתחום, גם אם הם מוכנים להתגמש ב2-3 אלף, הם לא רוצים עובד שחושב שהוא יכול לקבל הרבה יותר מזה, ולכן עלול להרגיש לא שלם עם המשכורת שלו, ולהתחיל לחפש משרה אחרת מהר מאוד.

הנה דוח שכר די רציני שעשו בתחום ותוכל להיעזר בו - לינק

אני לא מסכים, הוא בא וביקש 35, נגיד שהחברה חשבה לשלם 25 עבור דאטה סיינס ללא ניסיון ישיר בתחום, גם אם הם מוכנים להתגמש ב2-3 אלף, הם לא רוצים עובד שחושב שהוא יכול לקבל הרבה יותר מזה, ולכן עלול להרגיש לא שלם עם המשכורת שלו, ולהתחיל לחפש משרה אחרת מהר מאוד.

ובאמת הייתי מרגיש לא שלם עם משכורת כזו. היום 25-27K זו משכורת של ג'וניורים שזה עתה סיימו תואר ראשון בלי לעבוד (גם לא בתחום של אלגוריתמים).

האם לא הגיוני שיהיה ערך מסויים לכל מה שעשיתי ב5 השנים (ברוטו) שלקח לי לעשות את התואר השני? [כעשרה קורסים, שלושה פרוייקטים מחקריים, שני פרסומים, אחד מהם בכנס נחשב] (לקח זמן כי עבדתי במקביל, ועשיתי השלמות ושיפורים בשנה הראשונה כדי להתקבל למסלול).

המינימום שאני מוכן להתגמש עליו הוא 30K וגם זה יהיה די למתוח את הגבול.

לא יודע איזה חברה אתה מכיר שעושה את מה שכתבת.
בכל פעם שביקשו ממני שכר וביקשתי מספר גבוהה (אני תמיד מבקש מספר גבוהה), התגובה נעה בין להסביר לי 15 דקות למה השכר שביקשתי הוא לא הגיוני ולשכנע אותי שהשכר שהם מציעים הוא כן הגיוני, ואפילו פעם אחת צחקו על המספר שאמרתי, אמרו שאני לא בכיוון, ונתנו לי את המספר שלהם.

לעשות מה שאתה אומר, זה להפסיד מראש. חברות לא עושות את זה בדר"כ.

פעם אחת צחקו על המספר שאמרתי, אמרו שאני לא בכיוון, ונתנו לי את המספר שלהם.
אני חושב שלבקש שכר גבוה באופן מופרך יכול לגרום לשתי תופעות לא רצויות:
1. כמו שציינו פה קודם, ייתכן שלא יקחו אותך כדי שלא תרגיש מתוסכל.
2. אם תבקש שכר גבוה באופן סביר המעסיק לדעתי ינסה לתת לך כמה שיותר קרוב למה שביקשת בגבולות מה שהוא יכול, אם לעומת זאת ביקשת משהו מופרך אז יש לו יותר חופש והוא יכול להציע לך מה שבא לו.

גם לדעתי הם עשו עבודה טובה, הם בנו גם מחשבון שאפשר להשתמש בו.

באופן כללי, אני אישית חושב שבתקופות כמו זו אפשר וראוי להתפשר על השכר ולהשתדרג בהמשך אחרי שהמצב ישתפר, מה עדיף? לשבת בבית?

אני חושב שלבקש שכר גבוה באופן מופרך יכול לגרום לשתי תופעות לא רצויות:
1. כמו שציינו פה קודם, ייתכן שלא יקחו אותך כדי שלא תרגיש מתוסכל.
2. אם תבקש שכר גבוה באופן סביר המעסיק לדעתי ינסה לתת לך כמה שיותר קרוב למה שביקשת בגבולות מה שהוא יכול, אם לעומת זאת ביקשת משהו מופרך אז יש לו יותר חופש והוא יכול להציע לך מה שבא לו.

גם לדעתי הם עשו עבודה טובה, הם בנו גם מחשבון שאפשר להשתמש בו.

באופן כללי, אני אישית חושב שבתקופות כמו זו אפשר וראוי להתפשר על השכר ולהשתדרג בהמשך אחרי שהמצב ישתפר, מה עדיף? לשבת בבית?
יש מי שיתאים לו לשבת בבית. כל אחד צריך להבין עם עצמו מה מתאים לו, ואם לסרב להצעה עם שכר יותר נמוך ממה שביקשת תשרת אותך כלכלית בטווח הארוך או לא.

בכל מקרה, קל זה לא. תקופה לא פשוטה שמראה שצריך להיות מוכנים לכל סיטואציה.

היום 25-27K זו משכורת של ג'וניורים שזה עתה סיימו תואר ראשון בלי לעבוד (גם לא בתחום של אלגוריתמים).
אולי לממש עילויים,
המספרים הם יותר לכיוון של 18K עד 24K,
ועם התקופה הנוכחית אני לא אתפלא עם המספרים ירדו עוד יותר

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ מה הלאה? חיפוש עבודה חדשה לאחר שנים בפיתוח תוכנה התפתחות אישית 10
H עצה לגבי חיפוש עבודה התפתחות אישית 14
ח חיפוש עבודה לאחר קבלה לעבודה אוף טופיק 9
O חיפוש עבודה חדשה כמפתח ג'וניור התפתחות אישית 13
M איך מתחילים תהליך חיפוש עבודה לטובת רילוקיישן בהייטק? אוף טופיק 7
א חיפוש עבודה בתחום ה BI התפתחות אישית 0
L חיפוש מדדים בבורסות האירופה והשקעה ביורו שוק ההון 2
S חיפוש קרן סל אירית חשופה לאירו שוק ההון 10
א חיפוש קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
S חיפוש חלופה ל SGOV שהעלתה לאחרונה דמי ניהול שוק ההון 11
N חיפוש אג"חים אמריקאים להשקעה שוק ההון 0
ה חיפוש באתר מאיה/פאנדר שוק ההון 1
N חיפוש מדד לפי מניות שוק ההון 6
א חיפוש משרות שלא דורשות תואר ראשון התפתחות אישית 2
F חיפוש ני"ע והבנת הרכב קרן נאמנות שוק ההון 8
deussex תהליך חיפוש דיירים וחתימה על חוזה - לבד או דרך סוכן נדל"ן + עו"ד נדל"ן 27
Michel חיפוש עובדת סיעודית לאימי אוף טופיק 13
Y חיפוש בדוחות כספיים צרכנות פיננסית 1
Y חיפוש בדוחות כספיים אוף טופיק 1
S חיפוש משרה ראשונה בפיתוח תוכנה כאשר אין ניסיון רלוונטי התפתחות אישית 11
Tsachi01 חיפוש שם לערוץ יוטיוב מבלי להפר זכויות יוצרים אוף טופיק 1
F מאבק באנטישמיות - חיפוש עמותה אוף טופיק 2
N חיפוש ניירות מתאימים שוק ההון 9
Y מנוע חיפוש ETF או קרן מחקה? שוק ההון 7
benjamin דירה דרך הצבא vs חיפוש עצמי vs מחיר למשתכן בתכנית החדשה נדל"ן 17
משקיעה בפוטנציה חיפוש קרן השתלמות - מבולבלת שוק ההון 10
חתול לילה חיפוש נתונים היסטורים של תעודות סל שוק ההון 2
Y חיפוש נתיב השקעה לכסף.. שוק ההון 7
oz1987 חיפוש דירת שותפים צרכנות פיננסית 22
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
S חיפוש בפורום? בצורה יעילה אוף טופיק 5
פ חיפוש ETF's צוברות ו/או מחלקות באתרים השונים שוק ההון 3
משה חיפוש יועץ השקעות באזור בית שמש שוק ההון 0
G חיפוש etf צוברת וקרנות קנדיות שוק ההון 29
I חיפוש שותף מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 9
L חיפוש קרנות וסיווגים שוק ההון 0
ח החזר מענק עבודה מיסים 0
A עבודה זמנית כלשהי תוך כדי התכוננות לראיונות עבודה בהייטק אוף טופיק 1
C בא לי לשבת אחרי עבודה ופשוט לעבוד על משהו התפתחות אישית 22
H ביטוח אובדן כושר עבודה לגיל 65-67 למחזיקי ביטוח מנהלים מלפני 2001 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
מ ניצול שנה ללא עבודה מיסים 3
T בעיה במציאת עבודה - הנדסת חשמל התפתחות אישית 13
H הוצאת רכיב של אובדן כושר עבודה מתוך ביטוח מנהלים (לפני 2001) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
U אובדן כושר עבודה צרכנות פיננסית 0
W עבודה בנגריה התפתחות אישית 1
M עבודה כעצמאי בחברה מחול - REMOTE יזמות והגדלת הכנסות 5
A עבודה בהייטק לנושרים מהתואר אוף טופיק 42
T סיוע בתמחור שעת עבודה יזמות והגדלת הכנסות 2
ד פעולות לביצוע בעת מעבר עבודה IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
flower שאלות אישיות בראיון עבודה - סמים אוף טופיק 10

נושאים דומים

Back
למעלה