אז חזרנו לארץ אחרי תקופה ארוכה שטיילנו בחול בהרבה מקומות וראינו הרבה מאוד סופרים מכל סוג אפשרי...
אז כן ישראל יקרה יותר מכל מקום שיצא לנו לטייל בו וכן בצורה הזויה מוצרים שגדלים בארץ יקרים אצלנו יותר מלקנות אותם בסופר באיזה מדינת אי שמייבאת אותם... לך תבין
אם זאת אני שם לב שבארץ המנעד מחירים הרבה יותר משמעותי
אפילו במוצרי בסיס אני רואה הבדלים של פי 2 ויותר על אותו מוצר ואותו מוצג ממש ב500 מטר מרחק בין רשת לרשת...
לא יודע אם אני מודע לזה כי בארץ אני יותר מכיר את כל הטריקים והאופציות השונות
או פשוט כי יש בתרבות שלנו שיטת מצליח ורשתות מעלות מחירים ותמיד יהיה מישהו שיקנה...
בשבועות האחרונים אני מבקר בהרבה סופרים ורשתות מזון קטנון בניסיון להבין איפה ואיך הכי זול לקנות היום
חייב לשתף שבאמת רואה שינויים מלפני שנה
המחירים בכללי עלו אבל היום המבצעים הם הרבה יותר עמוקים ומגיעים למחירים ממש ממש נמוכים
אשתף איך הכי זול שנתקלתי בו כרגע
ואשמח שתשתפו גם
אז כרגע יש לי 2 מקומות שהם משמעותית יותר זולים (לדעתי ברמת הפסד לחנויות)
קארפור - הסל של המדינה
כן שמעתי שהייתי בחול כמה שזה גרוע ולא עובד ולא בכל הסניפים.
אבל בסניף שקרוב אלי יש את זה וזה לא פחות ממדהים
ממש כסף על הריצפה לפעמים.
אדייק ואסביר
יש בערך 100 מוצרים אמורים כל חודש להשתנות שהמדינה בוחרת והם מוכרים אותם ב30-50 אחוז הנחה
כן הרשימה לא מושלמת או בריאה אבל המחירים בא מאוד מאוד זולים יותר מכל מקום אחר שראיתי
כמה דוגמאות מוזרות ונחמדות
לחם מלא פרוס עולה 8 שקל ויותר זול מלחם לבן
חלב 2 אחוז דל לקטוז עולה 5 שקל ויותר זול מחלב בפיקוח
גבינה צהובה במעדניה ב3 שקל ל100 גרם
חבילת 8 פיתות ב8 שקל
טחינה, אורז, קינואה ב6 שקלים
עדשים ירוקות למגדרה ב3 שקלים
גל כביסה ורבעיית טונה ב11 שקל (למרות.שתמיד חסר)
8 יוגורט ב13
פירות וירקות גם בהנחה אבל לא מאד משמעותית
השבוע היה אבל אפרסק ב9.9...
פסטה ב3-4 שקל וכו
על כל זה יש לי כרטיס מועדון שהוא אשראי שנותן 3 אחוז צבירה ובנוסף כל יום רביעי 5 מוצרים ממש מבצעי עומק טובים...
בנוסף לכל זה מסתבר שבלאומי בונוס אפשר לקנות תוים לקארפור ב20 אחוז הנחה (200 שקל שווה 240, מוגבל ל4 בחודש) ומסתבר שזה עובד עם כל הכפל הנחות ומבצעים
בפועל קונה שם קניה שבועית ממלא עגלה שלמה
כן נצמד רק ל100 מוצרים האלה או למוצרים בפיקוח כי השאר באמת יקרים
ותמיד עד עכשיו זה פחות מ500 שקל
המקום השני זה רמי לוי סטוק - כן מצחיק קצת אבל יש שם המון אוכל יבש וניקיון ופרפומריה ממש במחירים מאוד זולים
שמפו/ מרכך/ סבון גוף ב6 שקל
קפה טסטר צויס ב24
קופסאות שימורים ב3 שקל
משחות שיניים ב3 שקלים
קיצר בין שניהם (פעם בשבוע קארפור עדיף ברביעי) ופעם בחודש-חודשיים רמי לוי סטוק די נראה לי שסגרנו את כל מה שצריך
עוד לא יודע לסכם הוצאה חודשית כי לא מספיק זמן פה וגם ממלא אצ כל המזווה שלנו מחדש
אבל בהרגשה זה איזה 30 אחוז יותר זול מלפני שנה...
עדין חסר לי למצוא פתרון טוב לבשר שהמחירים ממש זינקו ומתבאס לשלם 50 שקל לקג שניצלים
אשמח לרעיונות
חשבלי אפילן ללמוד בעצמי לפלט עוף שלם...
*כן זה לא מושלם, יש לי בטן מלאה על קארפור שהרבה פעמים חסר, שהמחירים מוסתרים, שזה בחירה של מוצרים פחות בריאים ולא סביבתיים
ויודע שבהרבה מאוד מקומות שהצרכן שבוי בהם המחירים מאוד מאוד התייקרו
אבל חושב שמי שיכול ורוצה יכול להוזיל משמעותית את הקניות
אשמח לדעתכם....
וגם לשמוע עוד טיפים לחיסכון בקניות...
אז כן ישראל יקרה יותר מכל מקום שיצא לנו לטייל בו וכן בצורה הזויה מוצרים שגדלים בארץ יקרים אצלנו יותר מלקנות אותם בסופר באיזה מדינת אי שמייבאת אותם... לך תבין
אם זאת אני שם לב שבארץ המנעד מחירים הרבה יותר משמעותי
אפילו במוצרי בסיס אני רואה הבדלים של פי 2 ויותר על אותו מוצר ואותו מוצג ממש ב500 מטר מרחק בין רשת לרשת...
לא יודע אם אני מודע לזה כי בארץ אני יותר מכיר את כל הטריקים והאופציות השונות
או פשוט כי יש בתרבות שלנו שיטת מצליח ורשתות מעלות מחירים ותמיד יהיה מישהו שיקנה...
בשבועות האחרונים אני מבקר בהרבה סופרים ורשתות מזון קטנון בניסיון להבין איפה ואיך הכי זול לקנות היום
חייב לשתף שבאמת רואה שינויים מלפני שנה
המחירים בכללי עלו אבל היום המבצעים הם הרבה יותר עמוקים ומגיעים למחירים ממש ממש נמוכים
אשתף איך הכי זול שנתקלתי בו כרגע
ואשמח שתשתפו גם
אז כרגע יש לי 2 מקומות שהם משמעותית יותר זולים (לדעתי ברמת הפסד לחנויות)
קארפור - הסל של המדינה
כן שמעתי שהייתי בחול כמה שזה גרוע ולא עובד ולא בכל הסניפים.
אבל בסניף שקרוב אלי יש את זה וזה לא פחות ממדהים
ממש כסף על הריצפה לפעמים.
אדייק ואסביר
יש בערך 100 מוצרים אמורים כל חודש להשתנות שהמדינה בוחרת והם מוכרים אותם ב30-50 אחוז הנחה
כן הרשימה לא מושלמת או בריאה אבל המחירים בא מאוד מאוד זולים יותר מכל מקום אחר שראיתי
כמה דוגמאות מוזרות ונחמדות
לחם מלא פרוס עולה 8 שקל ויותר זול מלחם לבן
חלב 2 אחוז דל לקטוז עולה 5 שקל ויותר זול מחלב בפיקוח
גבינה צהובה במעדניה ב3 שקל ל100 גרם
חבילת 8 פיתות ב8 שקל
טחינה, אורז, קינואה ב6 שקלים
עדשים ירוקות למגדרה ב3 שקלים
גל כביסה ורבעיית טונה ב11 שקל (למרות.שתמיד חסר)
8 יוגורט ב13
פירות וירקות גם בהנחה אבל לא מאד משמעותית
השבוע היה אבל אפרסק ב9.9...
פסטה ב3-4 שקל וכו
על כל זה יש לי כרטיס מועדון שהוא אשראי שנותן 3 אחוז צבירה ובנוסף כל יום רביעי 5 מוצרים ממש מבצעי עומק טובים...
בנוסף לכל זה מסתבר שבלאומי בונוס אפשר לקנות תוים לקארפור ב20 אחוז הנחה (200 שקל שווה 240, מוגבל ל4 בחודש) ומסתבר שזה עובד עם כל הכפל הנחות ומבצעים
בפועל קונה שם קניה שבועית ממלא עגלה שלמה
כן נצמד רק ל100 מוצרים האלה או למוצרים בפיקוח כי השאר באמת יקרים
ותמיד עד עכשיו זה פחות מ500 שקל
המקום השני זה רמי לוי סטוק - כן מצחיק קצת אבל יש שם המון אוכל יבש וניקיון ופרפומריה ממש במחירים מאוד זולים
שמפו/ מרכך/ סבון גוף ב6 שקל
קפה טסטר צויס ב24
קופסאות שימורים ב3 שקל
משחות שיניים ב3 שקלים
קיצר בין שניהם (פעם בשבוע קארפור עדיף ברביעי) ופעם בחודש-חודשיים רמי לוי סטוק די נראה לי שסגרנו את כל מה שצריך
עוד לא יודע לסכם הוצאה חודשית כי לא מספיק זמן פה וגם ממלא אצ כל המזווה שלנו מחדש
אבל בהרגשה זה איזה 30 אחוז יותר זול מלפני שנה...
עדין חסר לי למצוא פתרון טוב לבשר שהמחירים ממש זינקו ומתבאס לשלם 50 שקל לקג שניצלים
אשמח לרעיונות
חשבלי אפילן ללמוד בעצמי לפלט עוף שלם...
*כן זה לא מושלם, יש לי בטן מלאה על קארפור שהרבה פעמים חסר, שהמחירים מוסתרים, שזה בחירה של מוצרים פחות בריאים ולא סביבתיים
ויודע שבהרבה מאוד מקומות שהצרכן שבוי בהם המחירים מאוד מאוד התייקרו
אבל חושב שמי שיכול ורוצה יכול להוזיל משמעותית את הקניות
אשמח לדעתכם....
וגם לשמוע עוד טיפים לחיסכון בקניות...