הoוליד
משתמש רשום
- דירוג
- 6
שלום לכולם, השתחררתי בחודש שביעי בערך לפני חצי שנה.
אני התוועדתי לפורום הסולידית כבר מלפני שלושה חודשים בערך, אני כל הזמן אומר שאני רוצה להתחיל לייצר כסף ושלא סתם ישב לי בעו"ש
היום אני מקווה שאתקרב ליעד בצעד אחד נוסף, בעזרתכם.
עוד חודשיים אני בן 23 יש לי את הפיקדון הצבאי שכנראה ילך לי על משהו לימודי או משהו בסגנון (פתוח להצעות)
בעו"ש יש לי 14K ש"ח.
מרוויח באזור ה 7.5K ש"ח בחודש (אני עובד בתמיכה טכנית המשמרות הן לבד)
הוצאות חודשיות קצת היו בלאגן לא אשקר, כל חודש מביא איתו הפתעות חדשות (תיקון רכב, בניית מחשב אחריי שלא היה בכלל וכו')
אם לשער אז מעתה הן יהיו באזור ה 3K ש"ח בלחץ, אם לא יהיה לי הוצאות בלתי צפויות.
יש לי רכב סוזוקי אלטו 2014 שקיבלתי ידני מהמשפחה: דלק יוצא לי 600 ש"ח וביטוח 185-195 ש"ח (תלוי בנהיגה שלי) כל חודש
היה איזה אלף שקל ששרפתי שניסיתי להשקיע בקריפטו, ועשיתי משהו מטומטם והלך.
התוכניות שלי לעתיד הן ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ולהתעסק בתחום הבינה המלאכותית (אני מאמין שזה העתיד, עוד הרבה לפני הבאזז התקשורתי שיש לאחרונה) זה תחום שנורא מעניין אותי. כרגע אני לומד לקראת הפסיכומטרי.
אמ;לק
בן 23 לפני כניסה ללימודים
עו"ש 14K
מרוויח 7.5K במשמרות לבד ויש מלא זמן בעבודה (תמיכה טכנית, אין טלפונים כמעט)
יש רכב: דלק 600 ש"ח ביטוח 185-195 ש"ח בחודש
איך למנף את הכסף שלי, איפה להשקיע? מה לעשות איתו?
אני התוועדתי לפורום הסולידית כבר מלפני שלושה חודשים בערך, אני כל הזמן אומר שאני רוצה להתחיל לייצר כסף ושלא סתם ישב לי בעו"ש
היום אני מקווה שאתקרב ליעד בצעד אחד נוסף, בעזרתכם.
עוד חודשיים אני בן 23 יש לי את הפיקדון הצבאי שכנראה ילך לי על משהו לימודי או משהו בסגנון (פתוח להצעות)
בעו"ש יש לי 14K ש"ח.
מרוויח באזור ה 7.5K ש"ח בחודש (אני עובד בתמיכה טכנית המשמרות הן לבד)
הוצאות חודשיות קצת היו בלאגן לא אשקר, כל חודש מביא איתו הפתעות חדשות (תיקון רכב, בניית מחשב אחריי שלא היה בכלל וכו')
אם לשער אז מעתה הן יהיו באזור ה 3K ש"ח בלחץ, אם לא יהיה לי הוצאות בלתי צפויות.
יש לי רכב סוזוקי אלטו 2014 שקיבלתי ידני מהמשפחה: דלק יוצא לי 600 ש"ח וביטוח 185-195 ש"ח (תלוי בנהיגה שלי) כל חודש
היה איזה אלף שקל ששרפתי שניסיתי להשקיע בקריפטו, ועשיתי משהו מטומטם והלך.
התוכניות שלי לעתיד הן ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ולהתעסק בתחום הבינה המלאכותית (אני מאמין שזה העתיד, עוד הרבה לפני הבאזז התקשורתי שיש לאחרונה) זה תחום שנורא מעניין אותי. כרגע אני לומד לקראת הפסיכומטרי.
אמ;לק
בן 23 לפני כניסה ללימודים
עו"ש 14K
מרוויח 7.5K במשמרות לבד ויש מלא זמן בעבודה (תמיכה טכנית, אין טלפונים כמעט)
יש רכב: דלק 600 ש"ח ביטוח 185-195 ש"ח בחודש
איך למנף את הכסף שלי, איפה להשקיע? מה לעשות איתו?