• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

חדר כושר- יתרונות מול חסרונות

• פותח הנושא פותח הנושא אנא-אל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
  • תגיות תגיות
    כושר

אנא-אל

משתמש בכיר
דירוג
2,543
האידיאל הוא לעשות כושר רציני בבית.
בפועל, בשלב זה, זה לא קורה ואני צריכה מסגרת מחוץ לבית ואת המכשירים.
בהנחה שאם עושים מנוי הולכים לפחות פעמיים בשבוע-

לדעתכם היתרון או הערך החשוב של פעילות גופנית עולה על ההוצאה הלא סולידית (בין 5 ל7% מההכנסה, זה המון.)?

נערך לאחרונה ב:
בשלב זה, זה לא קורה ואני צריכה מסגרת מחוץ לבית ואת המכשירים.
נסי לקבוע עם חברה/שכנה. מאז שמיניתי את השכנה הקשוחה שלי להיות המאמנת האישית שלי נכנסתי לכושר וירדתי 4 ק"ג. ויש המון תרגילים בבית שניתן לבצע כנגד משקל הגוף.
אני אוהבת את זה שההתעמלות בבית היא נגישה ואפשר לבצע אותה בלי הכנות (חוץ מללבוש חזיה).
המתקנים בחדר כושר תמיד מזכירים לי מרתף עינויים של האינקוויזיציה.
הינה לינק ל-4 תרגילים שאפשר לבצע בבית שיכסו את קבוצות השרירים העיקריות.

נערך לאחרונה ב:
הערך החשוב של פעילות גופנית יותר חשוב מ5-7% מההכנסה לדעתי.
עם זאת, נדגיש ש5-7% מההכנסה זה הרבה מאוד כסף, על כן, רק אם באמת ניסית באופן רציני בבית ואת באמת לא מסוגלת להתמיד אז תלכי לחדר"כ, אם לא... אז תנסי :)

אני לא משלם על חדר כושר, זה בזבוז כסף מבחינתי ואני פשוט לא נהנה מכך. אני מעדיף שהפעילות הגופנית שלי תשלב גם ערך מוסף כלשהו.
כדי לשמור על כושר אני עושה טיולי הליכה בהרי הכרמל עם הקבוצת חובבי איכות הסביבה שלי (והכלבה שלי) כל סופ"ש (גם מנקים את הכרמל וגם מתעמלים בטיפוס\הליכה אינטסטיבית בהרים, ויש ארוחה קטנה משותפת עם אוכל שמביאים מהבית כל טיול :)), את מוזמנת להצטרף אלינו אם תרצי.

דברים נוספים שאני מכיר שמאפשרים לשמור על כושר בחינם בחיפה: מועדון ריקודי סלסה בעיר התחתית, קבוצות הליכה\ריצה ברחבי העיר, ופעם בשבוע מתארגנת קבוצת טיולים בעיר המורכבת דוברי אנגלית ועברית (מטיילים ברגל בעיר ומכירים תיירים\סטודנטים זרים).

עם אנשים אחרים זה רעיון טוב, כעקרון אחותי מאד בקטע של ספורט אבל היא הולכת לחדר כושר שזה היה יתרון נוסף עבורו.
אני אחשוב על עוד אנשים (כבר עולים).

אולי יש לכם רעיון בעניין המסגרת..
כשאני בבית אני עדיין לא יכולה לנתק את המחשבה שלי מהבעיות שאני צריכה לפתור בחיים, לעומת מסגרת בחוץ, נגיד החוג בלט- אני באה ואין מה לעשות חוץ מלעשות את השיעור. אבל, סיכוי גדול שזה לא רק המסגרת אלא גם הקבוצה של אנשים כמו שאמרתם.

תתחילי בלומר איפה את.
עיר יספיק.

אני במשך שנים עשיתי יוגה בבית בעיקר בשביל ההרגשה. לפני שנתיים היו לי ענייני ברכיים רציניים ואחרי טיפולים ופיזיותרפיה, הומלץ לי על פילאטיס. אני "סולידית" שכמוני המשכתי עם היוגה ושוב החמרתי ענייני ברכיים.
לפני כחצי שנה אמרתי יאללה.... הצטרפתי לסטודיו. שני שיעורים בשבוע ואני כל כך נהנית!!! שווה כל גרוש לדעתי.
בעלי העמיד אותי במקום. טען שאני מציבה הוצאה על ספורט מול אובדן הכנסה של חיסכון וצריכה להציב הוצאה על ספורט מול בריאות לטווח הרחוק.

הסיבה העיקרית שאני לא אוהב חדרי כושר היא העובדה שצריך להמתין שהמכשירים יתפתנו. בדרך כלל זה בשעות העומס הן מ5 עד 8 בערב, כאשר כולם חוזרים מהעבודה.
באופן אישי אני רץ כמעט כל יום ומשדתל להיות פעיל במהלך היום - לעלות במדגרות ולא במעלית וללכת ברגל במקום לנסוע ברכב או אוטובוס.

תראי, בחיפה... אני לא מכיר את הקבוצות הליכה/ריצה... בטוח שיש.
מה שכן - אני מבצע אימונים בבית בשקט, אחרי שכולם הלכו לישון.
יש כמה וכמה ערוצים ב-YOUTUBE, יש גם כאלה עם מוזיקה, אם זה מה שמוסיף לך את ה-DRIVE.

לגבי גובה ההוצאה - חדרי כושר בנויים/בונים על העובדה ש-80% מהמנויים לא מגיעים אחרי חודשיים.
5% מההכנסה (אני מניח שהתכוונת נטו)... בשנה זה 60% מהנטו החודשי, אם נצא מנקודת הנחה שמנוי שנתי ב-HOLMES PLACE עולה כ-3,600 שח?
וש-10/12, אז 3,000 שח היו ליופי.

אם אין זמן, יש אימוני HIIT של 12 עד 20 דקות.
אפשר גם פשוט לקפוץ על חבל, לרדת איתו למטה.
30 קפיצות הפסקה וחוזר חלילה 10 סטים, לדוגמה - מעלה דופק בצורה מושלמת
ולקצת יותר מורכב - https://www.youtube.com/results?search_query=hiit+jump+rope

@c881 קפיצה בחבל למרות שמבחינתי זה אימון קרדיו מושלם, אין לי איפה לעשות חוץ מבכביש באמצע הרחוב שלנו שהוא בשיפוע וזה גם מפדח אותי.
אבל על סרטוני יוטיוב (שמתקרבים לאימוני כושר עם מישהו) זה רעיון אני אנסה.

אני עצלנית מטבעי.. לא מסוגלת בכלל להכריח את עצמי להתאמן. אני באמת לא אוהבת את זה. (מה שכן, אני מאוד פעילה בכללי, לא אוהבת לשבת על כיסא, אוהבת לעלות במדרגות במקום מעלית, לא נוהגת והולכת ברגל - אז לפחות זה)

לפעמים הצלחתי להצטרף לקבוצות מתאמנות כמו שהומלץ פה, בתקופות שלא - שילמתי לחד"כ ומבחינתי ההוצאה הייתה מוצדקת, אפילו התאמנתי עם מאמנת כושר פרטית מטעם מכבי שלי שעשיתי בשביל ההריון והחלטתי כבר לנצל את כל ההטבות לפני שאני מבטלת, וזה היה מעולה.

כרגע לא מתאמנת ולא משלמת.
אולי עוד כמה חודשים ננסה לחזור לשגרה.

אין לי איפה לעשות חוץ מבכביש באמצע הרחוב שלנו שהוא בשיפוע וזה גם מפדח אותי.
שימי פס על כולם. לקפוץ בכביש לא נשמע בטיחותי אבל על הפדיחות מצווה וחובה להתגבר ;)
אם זה גורם לך להרגיש יותר בנוח, אני קופצת בחבל בחצר של העבודה ורצה במעגלים סביב הכיכר ליד בייתי.

נערך לאחרונה ב:
מה שכן - אני מבצע אימונים בבית בשקט, אחרי שכולם הלכו לישון.
יש כמה וכמה ערוצים ב-YOUTUBE, יש גם כאלה עם מוזיקה, אם זה מה שמוסיף לך את ה-DRIVE.
אפשר לינקים, בבקשה?

אין לי איפה לעשות חוץ מבכביש באמצע הרחוב שלנו שהוא בשיפוע וזה גם מפדח אותי
בכל חיפה אין פארק אחד לרפואה?
זכורה לי תמונה של ארנולד שוורצנגר קופץ על חבל עם ההגדרה של "הדרך הישירה ביותר לכושר", לא מוצא כרגע.
דרך אגב, המטרה היא כושר (וכל אחד מגדיר לעצמו) או להוריד במשקל?

@עש לילה
https://www.youtube.com/user/FitnessBlender
https://www.youtube.com/user/blogilates
https://www.youtube.com/user/popsugartvfit
https://www.youtube.com/user/BeFit
https://www.youtube.com/user/thebodycoach1
https://www.youtube.com/user/TheLeanMachines
https://www.youtube.com/user/charliejames1975
https://www.youtube.com/user/ToneItUpcom
לחלק מהערוצים יש גם אתרים בפני עצמם - תוכניות, אתגרים של 30 יום
והרשימה ממשיכה...

@c881 קפיצה בחבל למרות שמבחינתי זה אימון קרדיו מושלם, אין לי איפה לעשות חוץ מבכביש באמצע הרחוב שלנו שהוא בשיפוע וזה גם מפדח אותי.
אבל על סרטוני יוטיוב (שמתקרבים לאימוני כושר עם מישהו) זה רעיון אני אנסה.
אם מקום העבודה שלך נמצא במרחק סביר מהבית את יכולה לרוץ הביתה מדי פעם מהעבודה, אני עושה את זה בחודשים האחרונים וזה כיף גדול.

אוסיף גם שלעשות תרגילים משלבים אירובי נותנים פירות שונים מאשר תרגילים שמשלבים כוח.
ההמלצה לעשות את שניהם, יש הרבה מחקרים שמצאו קשר (לא סיבתיות) בין מסת שריר לבין longevity ו-quality of life.
לנשים במיוחד, אימוני כוח משפרים צפיפות עצם.

למי שיש חצי שעה, מומלץ לראות את ההרצאה הבאה בנושא:

אולי יש לכם רעיון בעניין המסגרת..
כשאני בבית אני עדיין לא יכולה לנתק את המחשבה שלי מהבעיות שאני צריכה לפתור בחיים, לעומת מסגרת בחוץ, נגיד החוג בלט- אני באה ואין מה לעשות חוץ מלעשות את השיעור. אבל, סיכוי גדול שזה לא רק המסגרת אלא גם הקבוצה של אנשים כמו שאמרתם.
איזה מן "בעיות בחיים" מפריעות לך לפנות 30-40 דקות ?
חשוב שהפעילות הגופנית תהיה משהו "רגיל" עבורך, כמו למקלחת או הכנת ארוחה, לא משהו שצריך לחשוב יותר מדי עליו.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Y חדר כושר צריך להחזיר לי כסף בשל ביטול מנוי אבל דורש פרטי חשבון בנק צרכנות פיננסית 4
c881 למי שמחפש לבנות לעצמו חדר כושר אוף טופיק 9
ד חדר חשמל בדירה נדל"ן 14
I תוספת חדר על הגג - כדאי? נדל"ן 62
יהודה שוורץ חדר אמבטיה ללא חלון נדל"ן 15
S חושב עם עצמי על ארוחת צהריים בעבודה ללא חדר אוכל אוף טופיק 101
Y דירה/ חדר במלון להשקעה בגודאורי, גאורגיה נדל"ן 3
E ביטול חדר בדירה נדל"ן 2
N חדר מינימליסטי לילד מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 13
פ מכירת ווילה לא מניבה. הבעיה חדר בדירה אחרת היה רשום על האישה. מה עושים מכאן? אשמח להכוונה שוק ההון 15
amidar דרוש - תחליף מזגן לחימום חדר שינה אוף טופיק 36
אנא-אל דירת חדר שוק ההון 45
H ביטוח אובדן כושר עבודה לגיל 65-67 למחזיקי ביטוח מנהלים מלפני 2001 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
H הוצאת רכיב של אובדן כושר עבודה מתוך ביטוח מנהלים (לפני 2001) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
U אובדן כושר עבודה צרכנות פיננסית 0
Eugene200 אובדן כושר עבודה, קרן פנסיה משלימה עם כיסויי ביטוח משלימים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
P מועדוני ספורט וחדרי כושר בזול הסבסוד קופות החולים. מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
S תביעת אובדן כושר עבודה מהפנסיה אוף טופיק 5
M תשלום מעביד לביטוח אובדן כושר עבודה - האם אפשרי גם חלק השכר שמופנה לפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
M פנסיה- תביעת אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E פנסיה או רק פוליסת אובדן כושר עבודה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
ק אובדן כושר עבודה קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
מ מטריה ביטוחית ואובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S מעסיק משלם על ביטוח אובדן כושר עבודה - שאלה לגבי הפקדה לקרן פנסיה משלימה או קופת גמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
Michel שינוי מסלול ביטוח אובדן כושר עקב עלות גבוהה מאוד ככל שמתבגרים. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
F ביטוח אבדן כושר עבודה בפרישה מוקדמת פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
יבגני_ל מנסה להבין את העלות של ביטוח אובדן כושר עבודה בקרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
יבגני_ל כדאיות ביטוח אבדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
T פנסיה - תשלום אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
L אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
A ביטול קיזוז אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
N ביטוח אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
flower מטריה ביטוחית - אובדן כושר עבודה עם עיסוק ספציפי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
D טופס פיצול - אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
M להעביר קרן פנסיה לקופת גמל פוגע באובדן כושר עבודה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
D הוצאה מוכרת בגין רכישת ביטוח מפני אובדן כושר עבודה (אכע) לשכירה מיסים 6
B ניוד מביטוח מנהלים לקופת גמל ואובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 20
deussex בילבול בנושא אובדן כושר עבודה מהעבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
I זיכוי מס בגין תשלום לביטוח חיים\אובדן כושר עבודה לשכירים (שלא דרך תלוש השכר) צרכנות פיננסית 8
ה שימור ביטוח אבדן כושר עבודה בין עבודות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
L ביטוח אובדן כושר עבודה נפרד, וקופת גמל פנסיונית נפרדת פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
י קופת גמל עם אובדן כושר עבודה? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 7
סרגיי אובדן כושר עבודה בביטוח מנהלים - לעומת מטריה ביטוחית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
Y אובדן כושר עבודה בקרן פנסיה צרכנות פיננסית 3
T ביטוח אובדן כושר עבודה וקרן הפנסיה צרכנות פיננסית 1
M אובדן כושר עבודה בביטוח מנהלים - תקופת אכשרה / כיסוי מחלות קודמות צרכנות פיננסית 8
אמירב חלוקת ביטוח אובדן כושר עבודה למספר חברות ביטוח צרכנות פיננסית 4
amit עזרה/המלצה צמיד כושר גופני אוף טופיק 33
F ביטוח אובדן כושר עבודה מטעם המעסיק VS דרך הפנסיה צרכנות פיננסית 0
מ המלצה על הליכון כושר אוף טופיק 6

נושאים דומים

Back
למעלה