ניסית מעברים פנימיים? ברוב החברות בגאמפ״א (ובכלל בתאגידים עצומים) יש אפשרות לעבור לתחום אחר / תפקיד אחר.
אכן, בדקתי לגבי זה, אך כרגע בחברה צמצמו את המשרות הפתוחות לקראת סוף השנה, והמשרות הקיימות שכן פתוחות נמצאות בצוותים ומוצרים שפחות מעניין אותי לעבוד בהם כרגע.
כנ״ל, וגם עניין של גישה, גם בצוותים שיש להם את העבודה ה״שוטפת״, יש מי שבוחר להתעניין בדברים קצת מעבר למה שנדרש וליזום במסגרת הצוות משימות ״העשרה״
יצא לי לעשות את זה לא מעט, זה גם הוביל ללא מעט קידומים מהירים שקיבלתי במשך השנים, אבל הדינמיקה בקבוצה השתנתה והיא כבר לא מה שהייתה פעם, אגב, לא רק אני שותף להרגשה הזו בצוות.
אני מרגיש ככה כבר לא מעט זמן, ובאמת נסיתי לתת עוד צ׳אנס ולעשות כל מה שהזכרת אבל כשאין שיתוף פעולה מצד ההנהלה זה בסוף מתיש וגורם לתחושת מיצוי.
אם מה שחשוב לך זה הטייטל אז בטח תוכל למצוא סטארטאפ שייתן לך טייטל יותר בומבסטי אם אתה >לא מצליח להתקדם בגאמפ״א מעבר לסיניור
לא רק הטייטל חשוב.
חשוב לי בעיקר אופק הקריירה שלי.
מה יתרום לי יותר לעתיד, עוד שנתיים בחברה הנוכחית שאולי אצליח אולי לא לקבל קידום, או מעבר לחברה אחרת, מוצר אחר, טכנולוגיות אחרות, אבל בלי שיפור של הטייטל.
אנחנו חוזרים לשאלה של: האם אתה מאתגר את עצמך בתפקיד הנוכחי? האם ניסית מעבר פנימי בתוך החברה?
אז לא, לא מרגיש שממצה את היכולות שלי.
מהבחינות האלה יש כמה חברות שלא נופלות בדיוק בתוך ראשי התיבות המיושנות של גאמפ״א אבל נותנות תנאים דומים, to name a few יש את אנבידיה, ברודקום, קראודסטרייק, סיילספורס, אינטל, פאלו אלטו, ואפילו איי.בי.אם (בטוח שכחתי עוד כמה).
אינטל זה מפתיע.
לגבי פאלו וסיילספורס, אני מניח שרק עם שיפור של הטייטל יכול להגיע שיפור בשכר, לא?
כלומר אם אעבור אליהן כסניור, זו כנראה תהיה ירידה.
אבל לא ברור מה היתרון שלהן ביחס ל״גמפא״ות אחרות שהן לא בכיוון כרגע״
גמפאו״ת אחרות לא בכיוון כרגע כי להתקבל אליהן בסביבת השוק הנוכחית הפכה להיות משימה כמעט בלתי אפשרית.
לא שלא נסיתי, נסיתי, הלך ממש טוב בראיונות, אבל זה לא הספיק להן.