S Sahar2 משתמש רשום הצטרף ב 12/7/19 הודעות 3 דירוג 0 4/3/24 #1 שלום, אני אישתי התחתנו בחתונה אזרחית לפני 5 שנים אני שכיר 30k+ ברוטו היא באוניברסיטה על מלגה 13k מה הדרך הנכונה להתנהל מבחינת חבות מס, האם יש אפשרות במס הכנסה להתחשב על חסות המס כזוג ובכך ייתכן וארד במדרגות המס?
שלום, אני אישתי התחתנו בחתונה אזרחית לפני 5 שנים אני שכיר 30k+ ברוטו היא באוניברסיטה על מלגה 13k מה הדרך הנכונה להתנהל מבחינת חבות מס, האם יש אפשרות במס הכנסה להתחשב על חסות המס כזוג ובכך ייתכן וארד במדרגות המס?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,333 דירוג 4,738 4/3/24 #2 נכתב ע"י Sahar2: מה הדרך הנכונה להתנהל מבחינת חבות מס, האם יש אפשרות במס הכנסה להתחשב על חסות המס כזוג ובכך ייתכן וארד במדרגות המס? לחץ כדי להרחיב... איך תרד במדרגות מס? הכנסה מיגיעה אישית, היא נפרדת
נכתב ע"י Sahar2: מה הדרך הנכונה להתנהל מבחינת חבות מס, האם יש אפשרות במס הכנסה להתחשב על חסות המס כזוג ובכך ייתכן וארד במדרגות המס? לחץ כדי להרחיב... איך תרד במדרגות מס? הכנסה מיגיעה אישית, היא נפרדת
c881 משתמש בכיר הצטרף ב 24/1/15 הודעות 9,410 דירוג 12,997 4/3/24 #3 ילדים. מקום מגורים. תרומה לגופים מוכרים...