• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

ומה אם מאדים כחול? משל על אשמתו של המנהיג

ניצן המצוין

משתמש בכיר
דירוג
2,445
ואולי מאדים בכלל כחול?, כל הצילומים העדויות והחלליות שמו פילטר אדום ושיקרו לנו כל הזמן ובעצם מאדים הוא כוכב לכת כחול.
לא סביר נכון?

באותו האופן אחרי אלפי שעות חקירה מאות עדים ו3 כתבי אישום, לא סביר שראש הממשלה חף מפשע לחלוטין,

לא שואל כאן מה צריך להיות העונש האם החמירו איתו או שאף ויתרו לו על כמה תיקים [צוללות למשל]

רק על השאלה האם מאדים כחול, האם הוא חף מפשע לחלוטין, והתשובה ברורה, הוא לא, לכן אינו ראוי להיות ראש ממשלה.

לו מאדים היה כחול, ועיתונאי כל שהוא מסרי לנקה או גוודלופ (זה בשביל האלו שאומרים שהתקשורת בארץ "שמאלנית" ורק מחפשת את ביבי)
היה מגלה זאת וזוכה לפרסום רחב בארץ ובעולם. ועוד לא ראינו אותו.

לא סביר שראש הממשלה חף מפשע לחלוטין,

טיעון נוראי (ואני ממש לא מחסידיו של ביבי)
אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.

שיסיימו כבר את הקרקס הזה של המשפטים, מצדי שיצא זכאי.
בכל מקרה יש לך מספיק עבריינים בקואליציה גם בלי לסמן מראש את המנהיג.

(אני כותב מכיוון אחר)
אחד הדברים המבישים בציבוריות הישראלית הוא היעדר נורמה כלשהי להתנהגות של נציגי ציבור. גם בחו"ל יש פוליטיקאים מושחתים ואף עבריינים, אבל כשבוריס ג'ונסון ידע על מסיבות הקורונה זה האיץ את התפטרותו, כשביל קלינטון שיקר בקשר ליחסיו עם אישה אחרת (נושא שרבים היו משקרים לגביו) זה הכתים את כהונתו והוא כמעט הודח בשל כך, אחרים פשוט הולכים הביתה מבויישים.
בישראל אם זה לא פלילי, אז או שלא קרה כלום, או שזו הוכחה שאתה נרדף על ידי כוחות נסתרים. כך ליצמן המשיך להיות שר לאחר שלא היתה מחלוקת ששיבש משפט כדי שפדופילית לא תיענש, הגנב נבחר שוב ושוב וכל המחנה נלחם שמגיע לו להיות שר, ואפילו צחי הנגבי ממשיך בקריירה הפוליטית שלו (ובתפקידים הדורשים סיווג בטחוני ברמה הכי גבוהה) לאחר שהורשע בשקרים למבקר המדינה ואני בטוח שאין אף בוחר ליכוד בפריימריס שלקח את זה בחשבון כשהחליט להצביע או לא להצביע לו וביטן ממשיך בכנסת כשהוא עומד לדין על שוחד ולאף אחד זה לא מזיז כי הוא טרם הורשע. על השקרים של ראש הממשלה בנאומיו לאומה בכלל חבל לכתוב כי הם כמו השמש שזורחת כל יום.
אני חושב שחלק מהבעיה זה שהציבור לא בוחר ישירות את חברי הכנסת וכך לאנשים מהסוג של ליצמן והנגבי קל יותר להיבחר כשהם תלויים במנגנון מפלגתי ולא בבוחרים עצמם. קשה לי להאמין שיש כל כך הרבה אנשים בישראל שמבחינתם נבחר ציבור לא צריך רמה מוסרית מינימלית.

טיעון נוראי (ואני ממש לא מחסידיו של ביבי)
אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.
לגמרי. ראו ערך רומן זדורוב.
שיסיימו כבר את הקרקס הזה של המשפטים, מצדי שיצא זכאי.
פה אני ממש לא מסכים. במשפט הזה באמת שלא אכפת לי אם יצא זכאי, כי אלה פרשות די שוליות, אבל הוא צריך לעמוד לדין על הפרשות החמורות באמת, ולא חסר כאלה. שם אם יעמידו אותו לדין באמת, אני לא רואה איך הוא יוצא זכאי. וזה לפני שמדברים בכלל על מה שהוא עושה למדינת ישראל עכשיו.

יש גם את איתי לשם שטוען שביבי היטה את הבחירות ע"י מתן שוחד למנהלים בחברת מטא - קישור.
הוא כבר מתעסק בזה לא מעט שנים, אין לי מושג אם זה נכון אבל הוא טוען שהוא מחכה כרגע לתשובה מה-DOJ בארה"ב.

נערך לאחרונה ב:
יש גם את איתי לשם שטוען שביבי היטה את הבחירות ע"י מתן שוחד למנהלים בחברת מטא - קישור.
הוא כבר מתעסק בזה לא מעט שנים, אם זה נכון אין לי מושג.
לא מכיר אז זה ואין לי מושג, אבל יש לא מעט פרשות מסמרות שיער עם ראיות מאוד ברורות. הכי מפורסמת זאת פרשת הצוללות, אבל יש עוד פרשות שפורסמו. ויש דברים עוד יותר מטורפים, שאפשר לחשוד בהם פשוט מחיבור 1+1 של דברים שכן פורסמו וידועים היטב.

הכי מפורסמת זאת פרשת הצוללות
שבה זה פשוט מגוחך להאשים את נתניהו מסיבה מאוד פשוטה; גם אם הכל היה נכון, בן דוד שלו היה מרוויח בסה"כ כמה אלפי דולרים.
ככה שקשה לי להאמין שהם היו מתלכלכים בפלילים על כמה אלפי דולרים בודדים.

שבה זה פשוט מגוחך להאשים את נתניהו מסיבה מאוד פשוטה; גם אם הכל היה נכון, בן דוד שלו היה מרוויח בסה"כ כמה אלפי דולרים.
מאיפה הבאת כמה אלפי דולרים?
ראית את הסכומים של העסקאות שבוצעו וגם כאלה שהם לא הצליחו להעביר? מדובר במיליארדי אירו.

נו באמת. כל הכוורת שלו חתכה קופונים על העסקאות, הוא הרוויח יותר מ 10 מליון שח בהשקעה בחברהה פרטית שקשורה לנושא בתחום שלכאורה אינו קשור אליו.
העניין הפלילי לא התברר ולא יתברר מסיבות שונות. להגיד שקשה להאמין שנתניהו התלכלך בנושא, זה מגוחך.

נו באמת. כל הכוורת שלו חתכה קופונים על העסקאות, הוא הרוויח יותר מ 10 מליון שח בהשקעה בחברהה פרטית שקשורה לנושא בתחום שלכאורה אינו קשור אליו.
העניין הפלילי לא התברר ולא יתברר מסיבות שונות. להגיד שקשה להאמין שנתניהו התלכלך בנושא, זה מגוחך.
ומכל מה שפורסם, לא מדובר כלל בהשקעה, אלא ב-"מתנה", שניסו להסוות כ-"השקעה". וגם זה רק חלק אחד בסיפור המטורף הזה.

מה
מאיפה הבאת את זה? אני מתכוון ברצינות, מאיפה אתה שואב את האינפורמציה שלך?
מהרבה מקומות...
אם אני זוכר נכון, את פריט המידע הזה למדתי בפודקאסט הזה

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א מה לעשות אם אין כסף להשקיע? ומה עושים כשרוצים לקנות משהו יקר? שוק ההון 13
I ומה אם אי אפשר לחסוך יותר? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 8
N תהיות ומה שביניהן פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 7
N גמפא (וייעוץ), פרישה מוקדמת ומה שביניהם פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 30
stamEhad יציאה לפנסיה (אמא) - מה כן ומה לא? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
ה שאלה על RSU, סעיף 102 ומה שקשור לכך מיסים 16
N קרן חירום- שאלות שהצטברו ומה הלאה צרכנות פיננסית 3
algo.il ניודים מגוף אחד לאחר, שינוי מסלול השקעה - מה ידוע ומה לא ידוע? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
E האם דמי ניהול שאני משלם הם סבירים ומה לעשות עם כל המסלולים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
מ התלבטות קשה לגבי דמי אבטלה, דמי לידה ומה שביניהם יומני מסע אישיים 2
E שאלה לגבי סכום דולרי גדול ומה לעשות איתו שוק ההון 52
A מישהו יכול בבקשה להסביר לי (בתור מתחיל) מה זה קרנות איריות ומה זה בלאקרוק? שוק ההון 4
C הפסקת אפשרות מסחר בשותפויות ציבוריות נסחרות - PTP ומה המשמעות לישראלים שוק ההון 28
H שאלת מס שבח, מס רכישה ומה שביניהם בסיטואציה מסויימת נדל"ן 3
Regevkr מה אני צריך לדווח ל-IRS ומה למס הכנסה בישראל? מיסים 6
P איפה להשקיע כל חודש סכום יחסית גבוה ומה לעשות עם הגמל, קה"ש ופנסיה הנוכחיים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
T האם התיק שלי בעייתי ומה עושים מכאן? שוק ההון 2
Y מגן ברקים\נחשולי מתח - האם מוצר נחוץ? ומה מומלץ? אוף טופיק 16
קפיצת הדרך סין - קורונה - ומה שביניהן אוף טופיק 69
T בונוס שנתי - האם אפליה ומה ניתן לעשות? אוף טופיק 31
M צעדים ראשונים בעולם הנדלן- איפה ומה לקרוא נדל"ן 2
ח סלייס האם כאלו גרועים, ומה האלטרנטיבית? צרכנות פיננסית 1
C על מה הסתכלתם לפני קניית הבית הראשון, ומה הייתם עושים אחרת? נדל"ן 9
T משכנתא, הורים ומה שביניהם התפתחות אישית 29
S חשבון מט"ח דולרי על שמי בארץ: דיווח, עמלות, ומה הלאה? צרכנות פיננסית 18
שם משתמש בעייתי מה זה "שער"? ומה זה "מחיר קניה/פדיון"? שוק ההון 6
M פוליסת חיסכון, מינוף ומה שבינהם פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 42
GoldenFace קה"ש IRA - איך, איפה ומה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ל ומה עכשיו? או איך מרחיבים את התיק הקיים שוק ההון 18
א האם ביטוח מנהלים באמת לא כדאי ומה האינטרס של חברות הביטוח? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 20
G רכישת דירה במחיר למשתכן עם משכנתא גבוהה ומה לעשות עם הכסף בינתיים נדל"ן 7
א חברות אמינות שמטפלות בהחזר מס לשכירים ומה לשאול. אוף טופיק 7
א הערות על שיטת עבודה עם תיק ממוסה, עסק עצמאי, חיסכון פנסיוני ומה שבניהם שוק ההון 16
P הרהורים על ההווה ועל העתיד - ומה אני עושה הלאה מכאן. יומני מסע אישיים 165
א מה מקורה של המילה אנונה? ומה ההבדל בינה ובין רנטה? פוסטים מאיכות נמוכה 11
E רוצה להעביר 70 אלף שקל לקופות גמל להשקעה. כדאי בתקופה הזו ומה הדמי ניהול? שוק ההון 61
השועל תיק ההשקעות שלי | פידבקים, ומה לעשות בעתיד? שוק ההון 13
T ביטוח מבנה על דירה - באיזה גובה ומה לכלול? צרכנות פיננסית 1
ת עד כמה המצב הכלכלי קשה ומה צופן לנו העתיד? אוף טופיק 389
קאמי טרנד הדפסת הכסף, זהב ומה שביניהם שוק ההון 29
N במה אתם משקיעים ומה הניסיון לימד אתכם ? שוק ההון 34
י עסק פטור + שכיר ומה שינהם צרכנות פיננסית 6
abby1994 ימי חופש, דמי הבראה ,החזר מס ומה שבינהם מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 24
ד מניות, משקל יתר, פקטורים ומה שבניהם שוק ההון 29
S שכירות - מאיפה מתחילים ומה עושים? אוף טופיק 80
ITS ביטוחים - תמונת מצב אישית - איך להוזיל ומה מיותר? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 28
שניפ אוקיי. ומה עכשיו? שוק ההון 23
Jane Doe מחירון הרכב של לוי יצחק, מחיר השוק, ומה שביניהם אוף טופיק 40
c881 שר הבריאות מחליט מה מותר ומה אסור לאכול אוף טופיק 86
G איפה מושקעים כספי הפיצויים ומה המס שמוטל בעת המשיכה? אוף טופיק 4

נושאים דומים

Back
למעלה