yossik
מודרטור
- דירוג
- 15,214
המחשב הנייח שלי הלך קפוט בשבוע שעבר.
מה לא החליפו - הכל למעט המארז, ספק כוח, 3 כוננים ו DVD.
החלפתי לוח אם, הכפלתי את כמות הזיכרון והמהירות, החלפתי את ה CPU לדור עכשווי.
תיאורטית, וגם במציאות, אם זה היה ווינדוז 7 או 8 הייתי מתבקש לעשות אימות מחדש ולפעמים גם שיחה טלפונית למוקד התמיכה של מיקרוסופט כדי לבטל את הרשיון הקודם ולקבל מספר מוצר חדש כי זה למעשה זה נחשב כמחשב חדש שדורש רישיון חדש.
המחשב לא עלה - הודעת שגיאה no system disk.
הדם זרם לרגליים וחשבתי שדיסק C system disk נפגע, שתיתי שתי כוסיות וודקה וחשבתי...
אתחלתי שוב את המחשב עם CD של יובנטו (לינוקס) וראיתי איזה בלגן הטכנאי עשה, סמטוחה...
הוא יצר בלגן בסדר הכבלים של דיסק C, D,E,H.
טוב, מכאן הכל היה ברור, איתחול מחדש, כניסה לביוס, שינוי סדר איתחול ובינגו!
המחשב עלה עם הלוגו של ווינדוז 10, כרטיס רשת מתחבר לאינטרנט ומוריד את כל הדרייבים החדשים ללוח האם ולכל הברזלים החדשים.
למרות שהכול עובד בסדר אגש שוב למעבדה כדי שיסדרו את הברדק עם הכבלים של הדיסקים.
היתה חוויה לא נעימה, חשבתי שעולמי חרב עלי.
מה לא החליפו - הכל למעט המארז, ספק כוח, 3 כוננים ו DVD.
החלפתי לוח אם, הכפלתי את כמות הזיכרון והמהירות, החלפתי את ה CPU לדור עכשווי.
תיאורטית, וגם במציאות, אם זה היה ווינדוז 7 או 8 הייתי מתבקש לעשות אימות מחדש ולפעמים גם שיחה טלפונית למוקד התמיכה של מיקרוסופט כדי לבטל את הרשיון הקודם ולקבל מספר מוצר חדש כי זה למעשה זה נחשב כמחשב חדש שדורש רישיון חדש.
המחשב לא עלה - הודעת שגיאה no system disk.
הדם זרם לרגליים וחשבתי שדיסק C system disk נפגע, שתיתי שתי כוסיות וודקה וחשבתי...
אתחלתי שוב את המחשב עם CD של יובנטו (לינוקס) וראיתי איזה בלגן הטכנאי עשה, סמטוחה...
הוא יצר בלגן בסדר הכבלים של דיסק C, D,E,H.
טוב, מכאן הכל היה ברור, איתחול מחדש, כניסה לביוס, שינוי סדר איתחול ובינגו!
המחשב עלה עם הלוגו של ווינדוז 10, כרטיס רשת מתחבר לאינטרנט ומוריד את כל הדרייבים החדשים ללוח האם ולכל הברזלים החדשים.
למרות שהכול עובד בסדר אגש שוב למעבדה כדי שיסדרו את הברדק עם הכבלים של הדיסקים.
היתה חוויה לא נעימה, חשבתי שעולמי חרב עלי.
נערך לאחרונה ב: