כיום בחשבון ה LinkedIn יש לי כמה עשרות בודדות של connections, זה רק כאלו שעבדו איתי או מכירים אותי.
אני מקבל עשרות ואולי מאות פניות לאשר connections ועד היום התעלמתי.
איך אתם מתנהלים ?
איזה ערך יש לאשר מאות אנשים שאינני מכיר כלל ?
תלוי, מה המטרה שלך?
יש אנשים שמאשרים רק מי שמכירים, ויש כאלה שרוצים להרחיב את המעגל כמה שיותר ולא אכפת להם מי נמצא להם בפיד, מה שכן - יותר קשרים = יותר חשיפה = יותר הצעות
הגישה שלי היא שאתה לא יודע מה יהיה המסלול חיים של אנשים אחרים ואיפה אתם יכולים להיפגש בעתיד גם אם אתם לא מכירים היום, כך שאם היום אישרתי חברות לסטודנט שאני לא מכיר אולי בעוד 5 שנים הוא יעבוד בחברה שאני ארצה לעבוד בה - וכך אולי אוכל להיעזר בו בצורה ישירה או עקיפה.
אולי אני לא מבין מספיק איך הדברים עובדים
אבל חשבתי שאם כל ה connections זה אנשים שעבדו איתי ומכירים ברמה טובה, מראיין יכול לפנות אליהם לקבל המלצות, זה לא סתם עוד בחור שפגשתי באיזה כנס מקצועי והמילה שלא לא שווה כלום.
אבל חשבתי שאם כל ה connections זה אנשים שעבדו איתי ומכירים ברמה טובה, מראיין יכול לפנות אליהם לקבל המלצות, זה לא סתם עוד בחור שפגשתי באיזה כנס מקצועי והמילה שלא לא שווה כלום.
דווקא בסוגיה של ממליצים אני מעדיף לשלוט - מעדיף שיפנו לאנשים שאני נתתי ואני יודע שיתנו המלצה טובה.
למרות שברגע שרואים שאתה עובד/עבדת בX אז יכולים לחפש עובדים בX שיש לך חיבור אליהם (הממשק מציע דרך לסנן).
אני רוצה לקוות שאם פונים לאחד הconnections שלי שלא מכיר אותי, הוא יהיה כנה מספיק כדי להגיד שהוא לא מכיר אותי והמראיין יהיה מספיק חכם כדי לשאול מאיפה אנחנו מכירים.