זה חייב להיות משהו שנעשה ללא כפיה..... בדיוק כמו שאתה מנקה בבית שלך ככה תנקה כאשר אתה זורק זבל כי זה משרת אותך.
לדעתי אתה קנאי כי הלשנת עליו לאח הגדול (העלמת מסים) כי משעמם לך..... תנסה להתרכז בעניין. אם הרעש הוא חמור אתה יכול להזמין משטרה (ארגון ששודד אותך) אבל רצוי מאוד שתנסה לדבר עם בעל הדירה בגישה יותר נחמדה ולא תוקפנית כמו שהצגת פה. אם היו מלשינים עליך למס הכנסה אז הייתה מנסה לעזור לשכן שהלשין עליך?
על סמך התגובות שלך פה אני חושד שאתה טרול, אבל בכ"ז אענה לך ברצינות:
1. אני יכול להזמין משטרה , והזמנתי משטרה מספר רב של פעמים, אבל זה פתרון נקודתי לדיירים שנמצאים באותו לילה. (זה בהנחה והדיירים אכן שומרים על השקט אחרי שהשוטרים עוזבים את הזירה, מה שלא תמיד קורה)
לא הגיוני להזמין משטרה על בסיס שבועי כי הדיירים מתחלפים בתדירות כזאת גבוהה.
מה גם שלא מדובר בדיירים נורמטיבים של בניין מגורים, אלא אנשים שבאים לחגוג.
אני שוב אציין שהבניין שלי לא באזור מגורים אטרקטיבי מבחינה תיירותית, לכל אותם דיירים אין מה לחפש פה בשביל לנפוש, והם פשוט באים לכאן בשביל לעשות מסיבות ואלוהים יודע מה.
חוץ מזה, אם לדעתך משטרה היא ארגון ששודד אותי, למה אתה מציע לי אותו כפתרון?
2. הבעל דירה מתנער מאחריות, ואת זה ניתן להבין מהפוסט הראשוני שלי:
"הבעל דירה לא זמין בטלפון בשעות הלילה כשהם מרעישים, ומכחיש שהדיירים שלו בעייתים, ושהוא בוחר את כולם בקפידה"
איך אתה מציע לפנות לבעל דירה?
הוא לא גר פה ואותו מעניין רק הכסף.
3. "הלשנתי" עליו למס הכנסה כי זה אמצעי לגיטמי להחזיר את השקט בלילות, מכיוון שאותו מעניין רק הכסף.
אם זה יפגע בו כלכלית, ייתכן והוא יזנח את הדירה הזאת ויעבור למקום אחר.
אני מבין שזה כזה כואב לך כי אתה מדבר מתוך פוזיציה כלשהי וגם אתה מעלים מס? או שאתה סתם עוד קוקוריקו אנטי ממסדי?