אז ככה יש לי דירה בליברפול שנקנתה לפני שנה והכל דופק ואני מבסוט מבחינת שכירות ונוחות,יש לי חברה שמנהלת את הנושא. אני ממונף בארץ בתנאים סך הכל טובים. חשוב לציין שאין לי אפשרות לקחת עוד הלוואות בארץ (בדקתי את כל האפשרויות ).
יש אפשרות שכבר מעל חצי שנה אני חושב עליה שהיא לקחת הלוואה מבנק בחו"ל שמוכן לתת השקעה לישראלי וזה מה שמאפיין אותו.
1. מדובר על הלוואת בלון
2. הלוואה של 4.5%
3. כל 5 שנים ההלוואה נפתחת וצריך לבדוק גוף אחר וריביות שונות או להמשיך עם אותו גוף.
רשמתי לי יתרונות \ חסרונות שעלו לי :
יתרונות :
1.הלוואת בלון משלמים רק את הריבית ורק לאחר סוף התקופה 25-30 שנה משלמים את עלות ההלוואה.
2.תזרים חיובי.
3.קניית הדירה עוד 30 שנה יהיה שווה פחות עקב האינפלציה.
4.ניתן למנף לא מעט נכסים בצורה הזאת. כי צריך להביא רק 100 אלף ש"ח מהבית.
5.גורם לגוף זר להכיר אותך ואולי בעתיד לתת הלוואות בתנאים יותר טובים.
6.
חסרונות:
1. הלוואה יקרה של 4.5 אחוז.
2. הלוואה רק ל5 שנים יכולה לאחר מכן לעלות.
3. אקבל רק 11 חודשים כי ארצה שמישהו ינהל לי את זה (ש6% אקבל מהנכס בשנה)
*במקרה רע תשואה של 6% אם משכירים את הנכס רק 11 חודש , אז יש 1.5% מרווח "טעויות" ללא עליית נכס.
חייב להגיד שאני בעל עסק דיי מבוסס עם מחזור של 3 מיליון ובצמיחה טובה כבר מעל 4 שנים.
משכורת של קרוב ל20 נטו.
אני חיי עם בת זוגתי ומצליח לחסוך קצת מעל חצי מהמשכורת ככה שאם יהיה בלתמים אוכל לטפל בהם.
מה דעתכם ?אני כן אוהב כבעל סיכון אבל איך המספרים והייתי שמח לשמוע את דעתכם.
יש אפשרות שכבר מעל חצי שנה אני חושב עליה שהיא לקחת הלוואה מבנק בחו"ל שמוכן לתת השקעה לישראלי וזה מה שמאפיין אותו.
1. מדובר על הלוואת בלון
2. הלוואה של 4.5%
3. כל 5 שנים ההלוואה נפתחת וצריך לבדוק גוף אחר וריביות שונות או להמשיך עם אותו גוף.
רשמתי לי יתרונות \ חסרונות שעלו לי :
יתרונות :
1.הלוואת בלון משלמים רק את הריבית ורק לאחר סוף התקופה 25-30 שנה משלמים את עלות ההלוואה.
2.תזרים חיובי.
3.קניית הדירה עוד 30 שנה יהיה שווה פחות עקב האינפלציה.
4.ניתן למנף לא מעט נכסים בצורה הזאת. כי צריך להביא רק 100 אלף ש"ח מהבית.
5.גורם לגוף זר להכיר אותך ואולי בעתיד לתת הלוואות בתנאים יותר טובים.
6.
חסרונות:
1. הלוואה יקרה של 4.5 אחוז.
2. הלוואה רק ל5 שנים יכולה לאחר מכן לעלות.
3. אקבל רק 11 חודשים כי ארצה שמישהו ינהל לי את זה (ש6% אקבל מהנכס בשנה)
*במקרה רע תשואה של 6% אם משכירים את הנכס רק 11 חודש , אז יש 1.5% מרווח "טעויות" ללא עליית נכס.
חייב להגיד שאני בעל עסק דיי מבוסס עם מחזור של 3 מיליון ובצמיחה טובה כבר מעל 4 שנים.
משכורת של קרוב ל20 נטו.
אני חיי עם בת זוגתי ומצליח לחסוך קצת מעל חצי מהמשכורת ככה שאם יהיה בלתמים אוכל לטפל בהם.
מה דעתכם ?אני כן אוהב כבעל סיכון אבל איך המספרים והייתי שמח לשמוע את דעתכם.