SolidBixby
משתמש רשום
- דירוג
- 0
ָשלום לכולם! שמח להיות חבר בפורום הנהדר והמועיל הזה!
שאלה על השקעה דרך חברה ישראלית.
אני עצמאי בעל חברה, והחלטתי לפתוח חשבון השקעות בברוקר זר לא ישראלי כדי להשקיע במדדים לטווח ארוך.
בעיקר מדדים אמריקאים וקצת אירופאים.
אני ער לכל נושא הקרנות הישראליות/ אמריקאיות/ איריות - אבל עדיין קיים בלבול מסויים שאשמח לבער
ראשית מהנתונים שפירטתי מעלה אני מבין ש:
1. כיוון שהחברה לא יכולה למות - מס ירושה בקרנות אמריקאיות פחות רלוונטי פה?
2. החברה ברשותי מחזיקה מט"ח דולרי , ככה שעלות המרה לא ככ רלוונטית
3. כיוון שאני משקיע עם ברוקר זה , הקרנות הישראליות בין כה וכה לא רלוונטיות
4. החברה במילא מגישה דוחות מיסוי ומבוקרת על ידי רו"ח - כך שנושא עלות הדיווח היא זניחה.
(במידה ועשיתי טעות - אשמח לתיקון)
עכשיו לשאלות :
1. אני מבין שרוב הקרנות האמריקאיות הן מחלקות והאיריות צוברות? בהנתן וזה המצב מה היתרון של האמריקאיות?
2. בהנתן הנתונים מעלה, האם יש השפעה כחברה באיזה מהקרנות אני בוחר בכל הנוגע למיסוי מקומי?
3. האם יש הגבלות כלשהן על חברה ישראלית?
4. במידה ואני משקיע במניות ספציפיות שאני מעוניין להחזיק שמחלקות דיבידנד- מתי אני מדווח על זה לרשות?
5. האם אני מפספס פה עוד משהו?
שאלה על השקעה דרך חברה ישראלית.
אני עצמאי בעל חברה, והחלטתי לפתוח חשבון השקעות בברוקר זר לא ישראלי כדי להשקיע במדדים לטווח ארוך.
בעיקר מדדים אמריקאים וקצת אירופאים.
אני ער לכל נושא הקרנות הישראליות/ אמריקאיות/ איריות - אבל עדיין קיים בלבול מסויים שאשמח לבער
ראשית מהנתונים שפירטתי מעלה אני מבין ש:
1. כיוון שהחברה לא יכולה למות - מס ירושה בקרנות אמריקאיות פחות רלוונטי פה?
2. החברה ברשותי מחזיקה מט"ח דולרי , ככה שעלות המרה לא ככ רלוונטית
3. כיוון שאני משקיע עם ברוקר זה , הקרנות הישראליות בין כה וכה לא רלוונטיות
4. החברה במילא מגישה דוחות מיסוי ומבוקרת על ידי רו"ח - כך שנושא עלות הדיווח היא זניחה.
(במידה ועשיתי טעות - אשמח לתיקון)
עכשיו לשאלות :
1. אני מבין שרוב הקרנות האמריקאיות הן מחלקות והאיריות צוברות? בהנתן וזה המצב מה היתרון של האמריקאיות?
2. בהנתן הנתונים מעלה, האם יש השפעה כחברה באיזה מהקרנות אני בוחר בכל הנוגע למיסוי מקומי?
3. האם יש הגבלות כלשהן על חברה ישראלית?
4. במידה ואני משקיע במניות ספציפיות שאני מעוניין להחזיק שמחלקות דיבידנד- מתי אני מדווח על זה לרשות?
5. האם אני מפספס פה עוד משהו?