• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

השקעות נדלן בחול בסכומים קטנים

• פותח הנושא פותח הנושא מחפשת
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מחפשת

משתמש רשום
דירוג
0
היי לכולם! חדשה פה :)
אני בתחילת הדרך הכלכלית שלי וקוראת ומקשיבה להמון חומרים על שוק ההון ונדלן. נתקלתי בפודקסט של "עמית והגר" שמשקיעים בנדלן בחו"ל וזה נשמע לי קצת טוב מכדי להיות אמיתי.
יש להם מודל רפת שלפיו אפשר להיכנס להשקעות עם 200 אלף ש"ח, לקחת מינוף ולהיכנס לעסקאות מניבות\יזמיות עם גובה תשואה של 7% נטו כשהמטרה היא להגדיל נכסים ולהגיע להכנסה פסיבית משמעותית תוך 7 שנים או יותר, תלוי בסכום ההתחלתי.
השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותם או השקעות דומות ויכול להגיד לי אם אני מפספסת פרטים חשובים? איזה נעלם סמוי שהופך השקעות כאלה ללא כדאיות?
אני רוצה להשקיע בעצמי פעם אחת, לראות אם הכל תקין ולהכניס את אמא שלי להשקעות דומות עם סכומים גדולים יותר (אין לה פנסיה מסודרת, היא די גרועה בכסף ואני רוצה לעזור)

לא מכיר אותם אבל ממליץ לקרוא:
וגם:

ברוכה הבאה לפורום.
.יש עוד אלפי פודקסטים ואתרים כאלו בארץ.
בהתחשב בזה שאת משקיעה חדשה הייתי מציע לך לקרוא את השרשורים ש @אורי ג. צירף מעל.
לראות אם הכל תקין ולהכניס את אמא שלי להשקעות דומות עם סכומים גדולים יותר (אין לה פנסיה מסודרת, היא די גרועה בכסף ואני רוצה לעזור)
בת כמה האמא? אני לא חושב שזה ממש לא רציני/אחראי לגרור את ההורים להרפתקאות בגיל מבוגר.
עדיף שאמא תפקיד את כספה בקרן כספית ולא על קרן הצבי..

נתקלתי בפודקסט של "עמית והגר" שמשקיעים בנדלן בחו"ל וזה נשמע לי קצת טוב מכדי להיות אמיתי.
מניסיון אישי ושל מספר חברים שהשקיעו דרכם:
עמית והגר הם בסה"כ מתווכים בינך לבין מי שהם קוראים "שחקני אלפא" - יזמים בתחום הנדל"ן והשקעות "אלטרנטיביות" - שהם בחנו באופן אישי וטוענים שגם השקיעו דרכם.
היתרון בהתקשרות מולם שהם ברורים, שקופים ושמחים לעזור.
מצד שני חשוב לזכור שבסופו של דבר תצטרכי לבחור את ההשקעה שמתאימה לך מול היזם הרלוונטי ולבדוק היטב אותו ואת ההשקעה דרכו, משום שהחוזה שלך נחתם מול היזם, לא מול עמית והגר (הם רק גוזרים קופון על ההגעה שלך ליזם דרכם).

אני יכול לשתף שהגעתי למספר יזמים דרכם והחלטתי בסופו של דבר לא להשקיע איתם משום שהם נראו לי פחות אמינים ו/או התוכנית העסקית לא נראתה לי.
יזם אחד שכן השקעתי דרכו מספק תשואה לפי התוכנית בינתיים אם כי באיחור קל.

בשורה התחתונה, כפי שאורי ג. ציין מעליי ובלי שמץ של זלזול, קשה לאדם מן השורה לבחון את ההשקעות הללו לעומק וצריך להבין שמדובר בסיכון די גבוה ביחס לתשואה. למרות שהתשואה נחשפת בפנייך היא לעולם לא מובטחת וכדאי לכייל את הציפיות לגביה בהתאם (עד כדי סיכון של אובדן מלא של ההשקעה).

ברוכה הבאה לפורום.
.יש עוד אלפי פודקסטים ואתרים כאלו בארץ.
בהתחשב בזה שאת משקיעה חדשה הייתי מציע לך לקרוא את השרשורים ש @אורי ג. צירף מעל.

בת כמה האמא? אני לא חושב שזה ממש לא רציני/אחראי לגרור את ההורים להרפתקאות בגיל מבוגר.
עדיף שאמא תפקיד את כספה בקרן כספית ולא על קרן הצבי..
היי תודה!
קראתי את ההשקעות הרעילות, אקרא עכשיו את השני.
אמא שלי בת 57, עצמאית ללא פנסיה. יש לה דירה אחת בתל אביב שמהווה את הרוב המוחלט של ההון שלה.
חשבתי על אופציה של מכירת הבית והפקדה של הכסף באיזושהי קרן עם ריבית קבועה.
הדירה שווה 2.8 מליון ומושכרת ב5000 ש"ח, לפי מחשבון תשואה זה סביב ה2%

אני יכול לשתף שהגעתי למספר יזמים דרכם והחלטתי בסופו של דבר לא להשקיע איתם משום שהם נראו לי פחות אמינים ו/או התוכנית העסקית לא נראתה לי.

בשורה התחתונה, כפי שאורי ג. ציין מעליי ובלי שמץ של זלזול, קשה לאדם מן השורה לבחון את ההשקעות הללו לעומק וצריך להבין שמדובר בסיכון די גבוה ביחס לתשואה. למרות שהתשואה נחשפת בפנייך היא לעולם לא מובטחת וכדאי לכייל את הציפיות לגביה בהתאם (עד כדי סיכון של אובדן מלא של ההשקעה).
היי תודה על התשובה!

אני יודעת שזה עולם מסובך ואני לגמרי בקטע של ללמוד. אין לי שום כוונה לקפוץ למים לפני שאני מבינה יותר מה קורה סביבי ומי נגד מי (או בעד)
אם יש לך\לכם עצות לאיך אני יכולה לדעת מה לשאול, לחפש את האותיות הקטנות הרלוונטיות אשמח מאוד. יש לי סיבולת די גבוהה לתנודתיות וסיכון ואני מחפשת עוד מקורות מידע בתחום

אם יש לך\לכם עצות לאיך אני יכולה לדעת מה לשאול, לחפש את האותיות הקטנות הרלוונטיות אשמח מאוד.
לנתק עצמך ממגע עם משווקים ישראלים - מעצם זה רמת הסיכון תרד דרמטית. אחרת אני בספק אם תוכלי לדעת מראש אם דופקים אותך.

היום אפשר לקבל כפול (ומעלה) באג"ח ממשלתי.
אם כי למען ההגינות בדירה יש גם עליית ערך (או לפחות שמירת ערך ריאלי בלי להיכנס לספקולציות)

באיזושהי קרן עם ריבית קבועה.
זה מסוכן במקרה של התפרצות אינפלציה.
הייתי שוקל גם אג"ח של מדינות אחרות מכיוון שקשה להעריך עוד כמה נזקים הממשלה שלנו תעשה.

מציע להתאפס קצת על הערכת השווי של הדירה. אין שום סיכוי שדירה שמכניסה 5,000 תימכר ב2.8, אולי ב2.2. אלא אם יש לדירה זכויות בנייה ספציפיות, לא מנוצלות, שאפשר לנצל מיידית ללא הסכמת שכנים, בסגנון הרביעיות בקרית שלום וכו - פשוט להגיש תכנית ולבנות.
אני מחזיק ב2 דירות 2 חדרים במרכז העיר שמכניסות סביב 7,500 כל אחת, והן שוות פחות או יותר 3 מליון, תלוי בקונה ובצרכים שלו. קונה למגורים כנראה ישלם יותר. משקיע, במיוחד היום, ישלם פחות.

אלא אם יש לדירה זכויות בנייה ספציפיות, לא מנוצלות, שאפשר לנצל מיידית ללא הסכמת שכנים, בסגנון הרביעיות בקרית שלום וכו - פשוט להגיש תכנית ולבנות.
איך מגלים את זה?
אפשר לדעת מנסח טאבו?
במי אפשר להיעזר? איש מקצוע?
או שזה יחסית פשוט ללמוד לבד?

קונה למגורים כנראה ישלם יותר. משקיע, במיוחד היום, ישלם פחות.
משפט יפה. לייק

עו"ד לבדיקת זכויות קניין
בלי לזלזל בעורכי דין

אבל זה לא בדרך כלל לדעת רק איך לקרוא הערות מסויימות בנסח טאבו וזהו?
צריך באמת להיות עורך דין בשביל זה?

זה לא איזה טמפלייט קבוע עם 1/2/10 אפשרויות שצריך להכיר וזהו?

אבל זה לא בדרך כלל לדעת רק איך לקרוא הערות מסויימות בנסח טאבו וזהו?
צריך באמת להיות עורך דין בשביל זה?

זה לא איזה טמפלייט קבוע עם 1/2/10 אפשרויות שצריך להכיר וזהו?
לי בטח שכן, לאדם שלא יודע מה הוא עושה ולא מכיר את הפסיקה כנראה שלא.

אין שום סיכוי שדירה שמכניסה 5,000 תימכר ב2.8,
זה נשמע כאילו למישהו יש דירה ששווה 2.8 אבל הוא לא רוצה להתעסק עם מס הכנסה.

כמו שאמרתי, במקרה כזה ייתכן שאג"ח יהיה עדיף.

ולהגיע להכנסה פסיבית משמעותית תוך 7 שנים או יותר, תלוי בסכום ההתחלתי.

הי

ברשותך לא אתייחס למשווקים שציינת אלא לתוכן עצמו,
נדבר במספרים, היום כדי לייצר הכנסה פסיבית משמעותית של
20K נטו בחודש לדוגמא, צריך תיק נכסים מניבים גלובלי של לפחות 5 מליון ש"ח ומעלה.

במקרה שציינת, לפי תשואה שנתית של 7% בקרן השקעות לפני תשלום מס רווחי הון בסך 25% באקזיט, כיצד ניתן להגיע
תוך 7 שנים להכנסות פסיביות משמעותיות עם הון עצמי התחלתי של 200K ?

בהשקעות נדל"ן אין קסמים, יש צורך בהון עצמי התחלתי סביר לפחות, יכולת חיסכון חודשי משמעותי ליצירת הון עצמי והמשך השקעות,
יכולת להכיל השקעות עם מימון, התמדה, מחויבות, יכולת להכיל בלתמים ולהבין שהתהליך לוקח בממוצע 12 עד 16 שנים.

בהצלחה !

מניסיון אישי ושל מספר חברים שהשקיעו דרכם:
עמית והגר הם בסה"כ מתווכים בינך לבין מי שהם קוראים "שחקני אלפא" - יזמים בתחום הנדל"ן והשקעות "אלטרנטיביות" - שהם בחנו באופן אישי וטוענים שגם השקיעו דרכם.
היתרון בהתקשרות מולם שהם ברורים, שקופים ושמחים לעזור.
מצד שני חשוב לזכור שבסופו של דבר תצטרכי לבחור את ההשקעה שמתאימה לך מול היזם הרלוונטי ולבדוק היטב אותו ואת ההשקעה דרכו, משום שהחוזה שלך נחתם מול היזם, לא מול עמית והגר (הם רק גוזרים קופון על ההגעה שלך ליזם דרכם).

מה התשואות (סדר גודל) שאפשר להשיג בעסקאות האלו של מולטי פמלי?

מה התשואות (סדר גודל) שאפשר להשיג בעסקאות האלו של מולטי פמלי?
בין IRR של 30% ואפילו קצת יותר במקרים סופר מוצלחים להפסד מלוא ההשקעה.

זה נשמע כאילו למישהו יש דירה ששווה 2.8 אבל הוא לא רוצה להתעסק עם מס הכנסה.

כמו שאמרתי, במקרה כזה ייתכן שאג"ח יהיה עדיף.
זו דירה בשפירא והערכת שמאי הייתה 2.8 לפני כמה חודשים

לנתק עצמך ממגע עם משווקים ישראלים - מעצם זה רמת הסיכון תרד דרמטית. אחרת אני בספק אם תוכלי לדעת מראש אם דופקים אותך.
תוכל להרחיב על זה? אין לי מושג איך אפילו ניגשים לנושא מציאת נדלן בחול בלי תיווך

@מחפשת כמה דירות יש לאמא?
כתבת על אופציה למכור את הדירה של אמא שמכניסה כ 5K לחודש דמי שכירות.
היכן אמא גרה? בדירה נוספת בבעלותה? בשכירות?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מנימליסט השקעות נדלן בחול נדל"ן 1
B מתלבט לגבי 2 השקעות נדלן דומות נדל"ן 7
N השקעות נדלן בפרוייקט יזמי נדל"ן 4
ח השקעות נדלן בארה"ב נדל"ן 4
ה השקעות נדלן בארהב - מה דעתכם? נדל"ן 2
יהונתן ב. מפגש פורום פתוח - השקעות נדלן מעבר לים נדל"ן 69
י אלוקציית תיק השקעות - כולל נדלן שוק ההון 12
T תיק השקעות לבני 60+ שיקולים שאני מפספס? מיסים? שוק ההון 2
E בבנק לא רוצים לבטל לי את הדמי ניהול. לעבור לבית השקעות? שוק ההון 14
E הפרש בין יתרת הכספים בחשבון לתשואה מחושבת בקיזוז דמי ניהול והוצאות ניהול השקעות - דוח רבעוני פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ה ניוד תיק השקעות מחשבון משותף לחשבון של אחד בני הזוג מיסים 2
א קופת גמל לפי תיקון 190 (מס 15% נומינלי) או תיק בית השקעות/ פוליסת חיסכון בחברת ביטוח (מס 25% ריאלי). שוק ההון 37
ש השקעה במניות האם עדיף בבנק או בבית השקעות קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
ע עצות במכירת תיק השקעות גדול שוק ההון 14
WRLD תיק השקעות לחייל משוחרר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 15
S השקעות לזוג חצי אמריקאי שוק ההון 2
J השקעות סולידיות והשלכות מיסוי שוק ההון 5
E האם אפשר לבנות לבד תיק השקעות? 500K - לא צריך אותם לפחות ב-5 שנים הקרובות. שוק ההון 5
מ העברת אחזקה בקרן כספית מבית השקעות לבנק שוק ההון 4
K חוות דעת לגבי תיק השקעות שוק ההון 16
ד הבנת אגחים ממשלתיים לטווח ארוך כממתן הסיכון בתיק השקעות שוק ההון 6
Y פתיחת חשבון השקעות - ib ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
F התלבטות בין שני בתי השקעות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 20
X שאלות בנושא בניית תיק השקעות לאמי הפנסיונרית שוק ההון 1
0 ייעוץ להתחלת השקעות שוק ההון 3
Y פיזור השקעות - מתחיל (מאוד) יומני מסע אישיים 1
Z השקעות אירו לאמריקאים שוק ההון 20
N השקעות פסיביות אסטרטגיית יציאה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
B מתלבט אם IB/IB Israel/בית השקעות ישראלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 17
B למה לא כדאי לפתוח בIBKR חשבון ישר על פני בית השקעות ישראלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 25
B חשבון בIB אל מול בית השקעות ישראלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
T שאלות לפני התחלת השקעות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
א עזרה בבניית תיק השקעות חדש שוק ההון 0
S מציאת BENCHMARK לתיק השקעות שוק ההון 1
C הרכב תיק השקעות לטווח ארוך שוק ההון 2
A שאלות לגבי בניית תיק השקעות שוק ההון 13
H מעבר לבית השקעות זר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
A השקעות בתור אזרח אמריקאי שוק ההון 3
C יועץ השקעות שעוקץ תיק של 6 מיליון שוק ההון 2
J האם לפדות קרן השתלמות ולהעביר לבית השקעות חשבון עצמאי שוק ההון 21
Y התייעצות לתיק השקעות שלי שוק ההון 3
ס תיק השקעות ב IBI - שקלים דולרים ויורו. טווח של עשרים שנים. שוק ההון 6
I תיק השקעות סולידי מבוסס שוק ההון 6
A מינוף - אפשרויות פרט למשכנתא (בתי השקעות \ IB \ ברוקרים \ בנקים\וכו') שוק ההון 4
נ פיזור השקעות שוק ההון 3
א פלטפורמה נוחה של בית השקעות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
I השקעה דרך תיק השקעות או דרך קופת גמל להשקעה - מימון שוק ההון 3
א רישום של בת הזוג בתיקי השקעות מיסים 0
ש החזר מס בחשבון ותיק השקעות זוגי מיסים 5
1 הי,אשמח לעזרה בסידור תיק השקעות שוק ההון 23

נושאים דומים

Back
למעלה